- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Tabiki yazabilirsin kuzum benim sormana bile gerek yokSevdim bu sözü
Unutmazsam 10 kaldığında ben de aynısı yazarım tabi müsadenle
Canim benimm merak etmee hep zamininda ariyacak diye bisey yokki isleri vardir biseler cikmistir komutan vardir ariyamamistir. Benimde askeriminn coktan aramasi lazim ama aramadi kesin vardir bisey.
Gecte olsa mesaj atar canim kotu dusunme Allahinn iziniyle bisey olmaz biliyorum elinde degil ama boyle boylee aliscaksin istee guzelim.
Kuzum kötü düşünme bunlar olabilen şeyler 7de bitiyor ama hemen yaşamayabilir mıntıka oluyor, içtima oluyor görevi bitse bile başka şeyler çıkabiliyor. Sakin ol sen yazar sana merak etme...
Geçmiş olsun canım..
Kötü düşünme sadece kendini yiyip bitirirsin böyle..
Dua et hiçbirşey olmaz inşaAllah..
Canimm ya oyle yaparlar iste yenileree benimkinede cok yaptilar ama sira seninn askerinede gelir merak etme. Bak mesaj atmis gecte olsa mesaj atar demistim sana hemen evhamlandirma kendini guzelim yoksa zaman hic gecmez gercekten. Bak sen bana guven bunlar gecici bi alta devresi gelene kadar sikintisi olur ama geldiklerinde duzelir. Subatta gidiceklerde alt devresi olucak sanirim canim merak etme duzelir.canımsınız kızlar çok şükür gece mesaj attı. başka bir yere taşındığından eşyalarını taşımış yerleştirmiş şuanda yanındaki asker 15 gün sonra terhis olucakmış biraz eziyormuş bunu işi öğretirken sabrediyorum diyo amaan ne biliyim dün hepimize dua ettim hayırlısıyla bitirsinler artık bir daha hatırlamak istemiyorum bu askerlik şeysini
canımsınız kızlar çok şükür gece mesaj attı. başka bir yere taşındığından eşyalarını taşımış yerleştirmiş şuanda yanındaki asker 15 gün sonra terhis olucakmış biraz eziyormuş bunu işi öğretirken sabrediyorum diyo amaan ne biliyim dün hepimize dua ettim hayırlısıyla bitirsinler artık bir daha hatırlamak istemiyorum bu askerlik şeysini
Tabiki yazabilirsin kuzum benim sormana bile gerek yok
Ay 10 kaldı diyor kalbim pır pır
Ay gerçekten minnoşum ya geldiklerinde nasıl olacağız kim bilirDur daha 16
10 olunca beni bulamazsanız bayılmışımdır muhtemelenn
Ay gerçekten minnoşum ya geldiklerinde nasıl olacağız kim bilir
Sen askerine kavuş biz senin içinde şafak sayarız minişim benimBen bir süre yokummm, kendime gelmem zaman alacak malumm
Çoookkk şükürrrr
200ler cabuk bitiyo ama 100ler oyle olmuyo vallahi caniimm. Ama cok sukur bir bir dusuyo safaklarin
Rabbim kavustursun insallah
Oyy canim benim ya ne guzel bi uygulama yapmissin baak.Valla kendime yeni şafak sayma taktiği uygulattım :) maaş gününü bekleyerek sayıyorum diyorum az kaldı :) diyorum dakikalarım yenilencek 3 gün kaldı :) derken umut oluyor :) ama şu 200ler bitiyor ya şükürler olsun 100lerin küsüratıda biittimi çok zor olacak gibi geliyor o kadar çok özledim ki herşeyi gözlerimi yaşlandırıyor.. sesi gülüşü uykulu sesini ilk defa 2 gün önce duydum içim sızladı böyle o kadar çok özlemişim ki.s 7 ay var daha .s
Oyy canim benim ya ne guzel bi uygulama yapmissin baak.
Anliyorum senii cok iyi bizde de oyle oluyo bi fotograf geliyo ben salya sumuk. Herseye aglar oldum gun geliyo sarilmak istiyorum cok sukur geciyo canim biraz daha sabir et canim bol boll sarilcaksin sesini duycaksinnbizde 7ayi bitirdik cok sukurr
Uzun dönemmişsin sende okuyorum takip ediyorum hepinizi muhasebeye baktığım için çok fazla takılamıyorum sadece okumakla yetiniyorum akşamda erkek arkadaşıma anlatıyorum kızlar böyle böyle yazmışlar diyorum seninde öylemi evet öyle ben burda saklıyorum sanıyorum ama manşallah diyor :) siz kızlar yaşadığınız sürece kimse kimseden birşey saklayamaz diye dalga geçiyor benimle.:) ama dilerim ki en kötü günlerimiz bu günler olur :)
Evet canim uzun donem burasi en buyuk moral ben ilk gittiginden belli burdayim inan zaman nasil geciyo noluyo anlamiyorum bilee. Sende 100lere dusunce rahatlarsin Allahinn iziniyle canimm :)Uzun dönemmişsin sende okuyorum takip ediyorum hepinizi muhasebeye baktığım için çok fazla takılamıyorum sadece okumakla yetiniyorum akşamda erkek arkadaşıma anlatıyorum kızlar böyle böyle yazmışlar diyorum seninde öylemi evet öyle ben burda saklıyorum sanıyorum ama manşallah diyor :) siz kızlar yaşadığınız sürece kimse kimseden birşey saklayamaz diye dalga geçiyor benimle.:) ama dilerim ki en kötü günlerimiz bu günler olur :)
RABBİM TEKLERİ GÖSTERSİN İNŞALLAH HEPİMİZE:)
Uzun dönemmişsin sende okuyorum takip ediyorum hepinizi muhasebeye baktığım için çok fazla takılamıyorum sadece okumakla yetiniyorum akşamda erkek arkadaşıma anlatıyorum kızlar böyle böyle yazmışlar diyorum seninde öylemi evet öyle ben burda saklıyorum sanıyorum ama manşallah diyor :) siz kızlar yaşadığınız sürece kimse kimseden birşey saklayamaz diye dalga geçiyor benimle.:) ama dilerim ki en kötü günlerimiz bu günler olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?