- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Hadi hayırlısı olsun canım benim.Bizim ocak 25 de belli olcak nereye gideceği canım, gerçi uzun dönem çıkma ihtimali de varmış
Nereye gidecekleri ne zaman belli oluyor acaba
Ay inşallah canım ya, sizde tez vakitte kavuşursunuz inşallahhHadi hayırlısı olsun canım benim.
Evet sen konu açmıştın sanırım yanlış hatırlamıyorsam uzun dönem de olabiliyor mu diye? Az da olsa ihtimal var ama ben hiç rastlamadım tek tük yani..
Bizim ki gitmeden 3 gun once belli olmustu ama tecili bozdurunda hemen cagirmislardi normalde 15 gun onceden birligi gidicegi tarih vs. O zaman belli oluyo.Nereye gidecekleri ne zaman belli oluyor acaba
Ay inşallah canım ya, sizde tez vakitte kavuşursunuz inşallahh
inşallah canımEn kısa zamanda senin olsun Bingöl
benimki de kısa dönem canımNerde nasıl rahat mı nasıl muamele var canım
Amiin canlarım teşekkür ederimmbenimki de kısa dönem canımdaisy rain e katılıyorum hiç bir askerlik psikolojik olarak rahat değil hayırlısı olsun, zaman su gibi sizin için
Kızlarr aranızda kısa dönem askeri olan var mı
Kızlar zaman sizeeee nasıl geçiyor benim sözlüm gideli daha 1 ay oldu ikimizede yıllar gibi geldiiiii nasıl bitecek bu askerliikkkk
Bitiyo canim bitiyo iyi olsunlar yeterki banada daha dun gibi gittigi amaa gideli 7 ay oldu cok sukur..Kızlar zaman sizeeee nasıl geçiyor benim sözlüm gideli daha 1 ay oldu ikimizede yıllar gibi geldiiiii nasıl bitecek bu askerliikkkk
ayy gecmis olsun canim daha iyimisin simdi ? Sen iyiless sonraa gelirsin tekrarKizlarimm nasilsiniz ozledim sizi hastayim hâlâ duzelemedim arada gelip okuyorum ama cevap yazmaya takatim yoktu. Bu havalar bizi mahfetti
Kesinlikle oyle. Biz guclu olunca onlar daha guclu oluyolar. Allahin iziniyle bunlarda gecicekHamdolsun tabiii sağ salimm gelsinler başka birşey istemiyorummm tek yapmamız gereken onlara güçlü olduğumuzu hissettirip mutlu etmek
Ay canım geç gördüm 227 bizim :)Senin şafak kaç canımm ?
Canım askerin ankarada nerede askerlik yapıyo ? Hangi görevdeAnkara'da canım.
Vallahi hiç bir askerlik psikolojik olarak rahat değil bence
Safak panomuzda yoksun sen oraya eklicek seni kessiinnAy canım geç gördüm 227 bizim :)
Okul yüzünden takip edemiyorumki hiçbi yeriSafak panomuzda yoksun sen oraya eklicek seni kessiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?