Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Darısııı başımızaaaa inşallah hemen geçer

İnşaAllah canım

İnşallah geçecek inanmak istiyorum

Geçiyor canımm geçiyorr...
Ben gittiği günün sabahı 360 yazdım ilk kez buraya...
Nasıl zordu anlatamam... Ağlamaktan içim çıkıyordu neredeyse..
Şimdi inşaAllah kısmet olursa yarın son 10 yazacağım
Dua ve sabırla geçiyor, bitiyor canım hiç merak etme..

Bak Huzurkokulu - ya şikayet ederim seniiiii
Ne 4 ayıııı
4 hafta bile değil bakk 4 haftacıkkk
Ben nasıl mutlu olmuştum 3-4 hafta yazıncaa
Sen de mutlu olllllll

Huzur beni minnoşlar vallahi
Haklısın canım benim mutluyum zaten sadece özlemin son raddesi beni sıkıştırıyor

Yalan haber çıktı deseneee
Bana bir kere dokundun mu sonra gözüm sürekli sende kalır, huylanıyorum, her an gıdıklayacakmışsın gibi bakıyorum, garip garip hareketler falann tam rezillikk

Ayy inanmıyorum
Peki sen bu kıskançlık tezini çürütüyor musun kovserim ?

Ya çalışmadığım yerden denk geldii
Tezi bana bir anlatsana, türkçe kıtlığım başladı, anlamıyorumm

Haha yani hani demişler ya gıdıklananlar çok kıskanç olur diye sen çok huylanıyorsun ya kıskançlık var mı demek istedim

Haha yani hani demişler ya gıdıklananlar çok kıskanç olur diye sen çok huylanıyorsun ya kıskançlık var mı demek istedim

Hah şimdi olduu
Eskiye göre daha az kıskancım şimdi
Bir keresinde sevgili bile değiliz daha, az çok tanıdığım kızlar var oturmuş odada sohbet ediyorlar, ben de ortalığı toparlıyorum diye odaya girip çıkıyorum, içeri bir girdim adını duydum, ondan bahsediyorlardı beni görünce sustular.. Artık kardeşi benim yakın arkadaşım diye mi yoksa başka br sebepten dolayı mı sustular bilmiyorum..
Ben bir delirdimmm, şimdi onlara birşey dersem sana ne diyebilirler ki buna verecek bir cevabım da yok
Baktım içerde kalırsam hepsini boğabilirim o yüzden attım kendimi bahçeye..
Bahçede önüme ne geçtiyse tekmeledim sinirden.. O değil de ayağıma hiç acımadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…