- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
İnşaAllah canım yaaa bitse de rahat nefes alsak artıkk
O zaman geldiğinde geçen bunca zamanı birbirimize hatırlatacağız
Valla ben önce bir askere hatırlatayımmm
Huzurun oklavasını da alcamm biliyorsun mevzuyu
Haha bilmem mi
Meşhur oklavalı huzur vallahi korksun
Yazık ya kıyamam şimdi gelecek nişanlım beni özlemiştir düşüncesiyle başına geleceklerden haberi yok
Valla ben önce bir askere hatırlatayımmm
Huzurun oklavasını da alcamm biliyorsun mevzuyu
Minikleriimmm oklavamm yanimda boy boyy desen deseennnn nasil isterseniizzz hemennn getiriimmmHaha bilmem mi
Meşhur oklavalı huzur vallahi korksun
Bu da bir nevi özlem belirtisi
Minikleriimmm oklavamm yanimda boy boyy desen deseennnn nasil isterseniizzz hemennn getiriimmm
Senin oklavaa hazirr boncugumm en eziyetlisindeenn sevdiceginin gelmesinden 3 gun oncee torenle teslimm edecegiimn sanaBana hazırla kuşumm, 1 hafta sonra çok işime yarayacak
Minikleriimmm oklavamm yanimda boy boyy desen deseennnn nasil isterseniizzz hemennn getiriimmm
Dimi ama
Şaka değil ya benim sevgi, özlem göstermem böyle
Senin oklavaa hazirr boncugumm en eziyetlisindeenn sevdiceginin gelmesinden 3 gun oncee torenle teslimm edecegiimn sana
Herkes farklı şekilde ifade eder miniğim kolay değil bir sene yani o bir sene oklavalarla nasıl çıkar
Ah bitanesin sennn, nasıl teşekkür etsem ki ben sanaa
Aynen öyle kuzum gerisini sen bilirsinYa ben 1 seneyi uslu uslu beklemeyi kabul ettim mi ettim.. Şimdi oklava ile bekliyorsam kendi sorunu, gıcıklık yapmasaydı o da, sinirlerimi zıplattı haliyle herşeyi haketti
Kuzum bence oklavanın hakkınj verirsen en güzel teşekkür olur
Canimiinn iciii kizlarimii uzenn benii karsisinda bulur vallahi hee eniste meniste dinlemem beenHaha minnoş oklavalı huzurum benim
oklavaniinn hakkinii vererek kusummAh bitanesin sennn, nasıl teşekkür etsem ki ben sanaa
Canimiinn iciii kizlarimii uzenn benii karsisinda bulur vallahi hee eniste meniste dinlemem been
oklavaniinn hakkinii vererek kusumm
Ilk oklavaa sana gidicekkk senden sonradaisy rain vee yezdaasya minnoslarimaaa en son banaaaaa
Oklava devir teslim toreni yapacagiizzzz siteyi kapattiriyoruummm sizin iciinn minnoslariimmmm
Yasasiiinnnnn oklavalaaarrrrrr
Canimiinn iciii kizlarimii uzenn benii karsisinda bulur vallahi hee eniste meniste dinlemem been
oklavaniinn hakkinii vererek kusumm
Ilk oklavaa sana gidicekkk senden sonradaisy rain vee yezdaasya minnoslarimaaa en son banaaaaa
Oklava devir teslim toreni yapacagiizzzz siteyi kapattiriyoruummm sizin iciinn minnoslariimmmm
Yasasiiinnnnn oklavalaaarrrrrr
Miniikk kusumm kii sennn hep guulllHahah yaa hiç güleceğim yoktu yine yüzümü güldürdünüz
sanaaa gulmekk yakisiyo boncuguummmŞirinim benim ya güldürdün gece gece
Toplu kafa kırma günü mü yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?