Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizin umudunuz bana güç veriyor sabrı öğrenip yârime kavuşacağım günü bekleyip dua ediyorum her birinize çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız ❤

Ayyy 108 miiiiii izin haberini aldigimdaan belli icim icime sıgmiyoo kuşuummm safaklar bittikceeee degisik duygular icerisindeyimm yaaaa cok tuhaafff
Seeni dusunemiyorumm son 8 ya son 1 haftaaa Yarabbiiii

Sonn 11 gün sonra 100 ler geliyordu nasılda mutluyduu :)
GÜNAYDINN YARENLER BEN BUGÜN GÜNE SEVGİCEĞİMİN TELEFONUYLA BAŞLADIM ŞAKA GİBİ GELDİ AYLAR SONRA İLK DEFA SABAH ARADI BUGÜN YERİMDE DURAMAM HERALDE:)
Ayy canımm senin adına çok sevindimm. Hep böyle güzel mutluluklarınız olur inşaallaahh

GÜNAYDINN YARENLER BEN BUGÜN GÜNE SEVGİCEĞİMİN TELEFONUYLA BAŞLADIM ŞAKA GİBİ GELDİ AYLAR SONRA İLK DEFA SABAH ARADI BUGÜN YERİMDE DURAMAM HERALDE:)

Gözün aydın canım
İnan 100'den sonrası daha kolay geçiyor Allah sağ salim kavuştursun hepimizi inşallah

İkiz yarenim benim

Eline saglik canimm yine harika olmuş

Teşekkür ederim Nazlım

Canım kuzum benim eline sağlık
Özellikle şu yazdığın "1 Gün Gelecek 1 Gün Kalacak" çok hoşuma gitti ...
İnşallah o günlerde gelecek

İnşaAllah canım benim..
O günler de gelecek ve 1 gün kaldı yazacağız inşaAllah
O sözü Askerimin profil resminde gördüm ilk kez, gitmeden önce koymuştu

Ağlama zaten kuzum bak hayal günlere geldik nerelerden hemde son 1 hafta

Ya ben 1 hafta kaldı dediğimde bu kadar etkilenmiyorum ama başkası söylediği zaman fena oluyorum

Sizin umudunuz bana güç veriyor sabrı öğrenip yârime kavuşacağım günü bekleyip dua ediyorum her birinize çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız ❤

Bak şöyleee, dua et herşey yoluna girecek canım..
Biz hepimiz bir birimizin şafağına bakarak umutlanıyoruz, ben baştan beri öyleyim, onlarınki bitti bizimki de bitecek dedim çok şükür bitiyor da..
Senin iyi olman askerinin iyi olması demek bunu unutma

İşte çok güzel motive etme yolu
Hep böyle mutlulukla bekle gelecek günleri

Gözün aydın canımmm

Ayyy 108 miiiiii izin haberini aldigimdaan belli icim icime sıgmiyoo kuşuummm safaklar bittikceeee degisik duygular icerisindeyimm yaaaa cok tuhaafff
Seeni dusunemiyorumm son 8 ya son 1 haftaaa Yarabbiiii

Ben seni yerimmmm
Mutlu olacaksın, tuhaf olacaksın tabiii askerin gelecek kuşummm, yine sarılacaksın Allahın izni ile daha ne olsunnn
İnan nefesim kesiliyor bazen, hele de siz böyle yazıncaa... Nefessizlikten gidicem sonunda

İkiz yarenim benim

Canım ikiz yarenim

Çok güzel bir sözmüş gerçekten öyle ve o 1 gün geliyorrr

Bana da öyle oluyor şimdi diyorum 25 kaldı ama annem falan söyleyince bir kalbim atıyor

Eveeet yaaa yine ayrılcak olsakta onaa sarılcağımı düşünmeekk cook güzel ondan sonra yine çok bişey kalmicak kii ayy cok heycanllıııı
Yaaaa kesilmesin kuşuumm az kaldıı bi dahaa ayrılık yokk ben bile yerimde duramıyorum senin adınaaaa

Canım ikiz yarenim

Çok güzel bir sözmüş gerçekten öyle ve o 1 gün geliyorrr

Bana da öyle oluyor şimdi diyorum 25 kaldı ama annem falan söyleyince bir kalbim atıyor

Çok güzel ama ilk gördüğümde nasıl kötü olmuştum anlatamam
Şimdi öyle söyleyince umut verici oluyor ama gitmeden önce çok ağır geliyordu..
Çok şükür bitti artık o günler..
Sıra kalan 1 günde

İnan kuşumm 25 hiçbirşey değilll, ben yerimde duramıyordum sadece 3 hafta kald dediğim zaman
Şimdi şoktan sakinimmm

Dediğin gibi kuzum ondan sonra birşey kalmayacak zatenn, sen ona sarılmanın mutluluğundan kalan günler nasıl geçti anlamazsın bile..

Bir daha ayrılık yok en önemlisi bir daha askerlik yokkk

Dediğin gibi kuzum ondan sonra birşey kalmayacak zatenn, sen ona sarılmanın mutluluğundan kalan günler nasıl geçti anlamazsın bile..

Bir daha ayrılık yok en önemlisi bir daha askerlik yokkk
Ayyy evett minik kuşumm ay yinee heycanlandıımmm

Rabbim bi dahaaa ayrılık göstermesin hiç birimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…