- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
1 Gün gelecek 1 Gün kalacak !
daisy rain - 25
@shuuuu - 45
@Asker esi amine - 123
@nazlihilton - 119
@alwayswish - 271
Ağlama zaten kuzum bak hayal günlere geldik nerelerden hemde son 1 haftaİnşaAllah kuzum benimm inşaAllah
Şu anki durumumun garipliğinden ağlayamıyorum bileGözlerim doluyor kalıyorum öyle
Sizin umudunuz bana güç veriyor sabrı öğrenip yârime kavuşacağım günü bekleyip dua ediyorum her birinize çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız ❤İlk geldiğim zamanlar ben de öyleydim, bazı kızlar son 20, 10 sayarken 350 falan yazmak nasıl ağır geliyordu çok iyi bilirim.. Hatta içten içe kötü anlamda olmasa da kıskanmışlığım bile olmuştur yani, keşke ben de onun yazdığı sayıyı yazsaydım falan gibisinden..
Çok şükür Allahıma sabırla bitiriyoruz, sulu gözlerle başkalarının yazdığı rakamlara bakıyordum, şimdi o rakamları ben yazıyorum..
Ama tek dostun sabır.. Başka ne yapsan boş, sen sabretmeyi bilmezsen günler değil saniyeler geçmez..
Bazen yorulursun, çoğu zaman özlersin, bazen nefesin çıkmayacak kadar kötü olursun ama hepsi geçer gider..
İnan bana geçti, geçecek...
Ayyy 108 miiiiii1 Gün gelecek 1 Gün kalacak !
daisy rain - 25
@shuuuu - 45
@Asker esi amine - 123
@nazlihilton - 119
@alwayswish - 271
Sonn 11 gün sonra 100 ler geliyordu nasılda mutluyduu :)
Ayy canımm senin adına çok sevindimm. Hep böyle güzel mutluluklarınız olur inşaallaahhGÜNAYDINN YARENLER BEN BUGÜN GÜNE SEVGİCEĞİMİN TELEFONUYLA BAŞLADIM ŞAKA GİBİ GELDİ AYLAR SONRA İLK DEFA SABAH ARADI BUGÜN YERİMDE DURAMAM HERALDE:)
Ayy canımm senin adına çok sevindimm. Hep böyle güzel mutluluklarınız olur inşaallaahh
GÜNAYDINN YARENLER BEN BUGÜN GÜNE SEVGİCEĞİMİN TELEFONUYLA BAŞLADIM ŞAKA GİBİ GELDİ AYLAR SONRA İLK DEFA SABAH ARADI BUGÜN YERİMDE DURAMAM HERALDE:)
İkiz yarenim benimDahlia_ Huzurkokulu yezdaasya
Ah benim minnoşlarım ah
Beni öyle duygulandırdınız ki gözlerim doldu...
Bu şafak topiğine ve tabiki KK'ya geldiğim ve buraya yazdığım ilk günü dün gibi hatırlıyorum çok çekinmiştim aslında ama sıcaklığınızı öyle hissetmiştim ki hiç düşünmedim üye oldum iyi ki de öyle olmuş. Şafağımız sayesinde sizin gibi güzel insanlar tanıdım...
Siz olmasınız ben depresif somurtkan üzgün bir yaren olarak çok daha çok geçirirdim şafakları hepsi sizin desteğiniz sayesinde...
Dahlia_ Kovserim sayesinde şafaklarımız renkleniyor her gün onun o tatlı dili esprileri günümü güzelleştirir her zaman
yezdaasya zaten ikiz yarenim aynı gün kavuşacağız sevdiceklerimize aynı gün güneş bizim için doğacak
VeHuzurkokulu minişimin enerjisine hep hayranım herşeye rağmen gülmeyi asla bırakmaz kendi üzgün olur bizimle ilgilenir öyle minnoştur
Yeni gelen kızlar sizi çok iyi anlıyoruz normal tanıyan insanlar en yakınım bile hep aman sayılı gün hemen biter gözüyle baktılar yaşamayan bilmiyor bilemezde ne zaman ihtiyacınız olursa buraya gelin biz burdayız ve benim şafağım bitse de hep burdayım ne zaman isterseniz yazın konuşalım içe atarak bitmiyor bu şafaklar, konuşarak dertleşerek yan yana bitireceğiz
Eline saglik canimm yine harika olmuş
Canım kuzum benim eline sağlık
Özellikle şu yazdığın "1 Gün Gelecek 1 Gün Kalacak" çok hoşuma gitti ...
İnşallah o günlerde gelecek
Ağlama zaten kuzum bak hayal günlere geldik nerelerden hemde son 1 hafta
Sizin umudunuz bana güç veriyor sabrı öğrenip yârime kavuşacağım günü bekleyip dua ediyorum her birinize çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız ❤
GÜNAYDINN YARENLER BEN BUGÜN GÜNE SEVGİCEĞİMİN TELEFONUYLA BAŞLADIM ŞAKA GİBİ GELDİ AYLAR SONRA İLK DEFA SABAH ARADI BUGÜN YERİMDE DURAMAM HERALDE:)
Ayyy 108 miiiiiiizin haberini aldigimdaan belli icim icime sıgmiyoo kuşuummm safaklar bittikceeee degisik duygular icerisindeyimm yaaaa cok tuhaafff
Seeni dusunemiyorumm son 8 ya son 1 haftaaa Yarabbiiii
İkiz yarenim benim
Teşekkür ederim Nazlım
İnşaAllah canım benim..
O günler de gelecek ve 1 gün kaldı yazacağız inşaAllah
O sözü Askerimin profil resminde gördüm ilk kez, gitmeden önce koymuştu
Eki Görüntüle 1929473
Ya ben 1 hafta kaldı dediğimde bu kadar etkilenmiyorum ama başkası söylediği zaman fena oluyorum
Bak şöyleee, dua et herşey yoluna girecek canım..
Biz hepimiz bir birimizin şafağına bakarak umutlanıyoruz, ben baştan beri öyleyim, onlarınki bitti bizimki de bitecek dedim çok şükür bitiyor da..
Senin iyi olman askerinin iyi olması demek bunu unutma
İşte çok güzel motive etme yolu
Hep böyle mutlulukla bekle gelecek günleri
Gözün aydın canımmm
Ben seni yerimmmm
Mutlu olacaksın, tuhaf olacaksın tabiii askerin gelecek kuşummm, yine sarılacaksın Allahın izni ile daha ne olsunnn
İnan nefesim kesiliyor bazen, hele de siz böyle yazıncaa... Nefessizlikten gidicem sonunda
Ben okuyorum canım burada, o tekrar memlekete dönecekGerçekten çok şanslısın canım bu konuda..
5-6 saatlik mesafemiz var bizim, düşününce bile içim sıkılıyor..
Askerlikten sonra ne yapacaksınız ki, gurbet o zaman başlayacak dedin ?
Eveeet yaaa yine ayrılcak olsakta onaa sarılcağımı düşünmeekk cook güzel ondan sonra yine çok bişey kalmicak kii ayy cok heycanllııııTeşekkür ederim Nazlım
İnşaAllah canım benim..
O günler de gelecek ve 1 gün kaldı yazacağız inşaAllah
O sözü Askerimin profil resminde gördüm ilk kez, gitmeden önce koymuştu
Eki Görüntüle 1929473
Ya ben 1 hafta kaldı dediğimde bu kadar etkilenmiyorum ama başkası söylediği zaman fena oluyorum
Bak şöyleee, dua et herşey yoluna girecek canım..
Biz hepimiz bir birimizin şafağına bakarak umutlanıyoruz, ben baştan beri öyleyim, onlarınki bitti bizimki de bitecek dedim çok şükür bitiyor da..
Senin iyi olman askerinin iyi olması demek bunu unutma
İşte çok güzel motive etme yolu
Hep böyle mutlulukla bekle gelecek günleri
Gözün aydın canımmm
Ben seni yerimmmm
Mutlu olacaksın, tuhaf olacaksın tabiii askerin gelecek kuşummm, yine sarılacaksın Allahın izni ile daha ne olsunnn
İnan nefesim kesiliyor bazen, hele de siz böyle yazıncaa... Nefessizlikten gidicem sonunda
Canım ikiz yarenim
Çok güzel bir sözmüş gerçekten öyle ve o 1 gün geliyorrr
Bana da öyle oluyor şimdi diyorum 25 kaldı ama annem falan söyleyince bir kalbim atıyor
Şafak 25 Erzurumdayan sevdiğim
Ben okuyorum canım burada, o tekrar memlekete dönecek
Eveeet yaaa yine ayrılcak olsakta onaa sarılcağımı düşünmeekk cook güzel ondan sonra yine çok bişey kalmicak kii ayy cok heycanllıııı
Yaaaa kesilmesin kuşuumm az kaldıı bi dahaa ayrılık yokk ben bile yerimde duramıyorum senin adınaaaa
Ayyy evett minik kuşumm ay yinee heycanlandıımmmDediğin gibi kuzum ondan sonra birşey kalmayacak zatenn, sen ona sarılmanın mutluluğundan kalan günler nasıl geçti anlamazsın bile..
Bir daha ayrılık yok en önemlisi bir daha askerlik yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?