Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sus canım suss, bak daha oklavadan haberi yok, doğan güneşi de gördük ama gelmedi
Malum mu oldu ne, gelmek istemiyor
Oklava deme gelmiyorlarr

Haha şu keyifsiz günümde yüzümü güldürdün Allah'ta seni güldürsün canım minnoşum...
Tamam daha oklava demeyeceğim hatta hiç geliyor diye laf bile etmeyeceğim daha çok var 2018'de gelecek gibi düşüneceğim...

Üzülme canım, üzülürsen daha zor geçer..
Güçlü olmaya çalış, duayla, sabırla sağ salim bitirip gelecek inşaAllah
Evet ablacim dikkat ediyorum ama ben ona destek olacağıma o bana destek oluyor seninde gözün aydın inşallah Allah'ım herkese sağ salim kavuşturmayı nasip etsin

Evet ablacim dikkat ediyorum ama ben ona destek olacağıma o bana destek oluyor seninde gözün aydın inşallah Allah'ım herkese sağ salim kavuşturmayı nasip etsin

Aynı bizz
Baştan beri hatta gitmeden de çok önce benim teselli olacağım yerde hep o bana destek oldu, böyle de devam etti sonuna kadar Ben biraz zayıf biriyim belki de o yüzden bilemiyorum artık :)

Çok teşekkür ederim canım
Hepsi sağsalim dönsünler inşaAllah

Canım benimmmm sen güldüysen ne mutlu bana
Hah şöyle, keşke ben de baştan öyle deseydim, hatta daha büyük atsaydım 2019-da gelecek deseydimm

Canım benimmmm sen güldüysen ne mutlu bana
Hah şöyle, keşke ben de baştan öyle deseydim, hatta daha büyük atsaydım 2019-da gelecek deseydimm

Hep beraber gülelim inşallah
Aynen bize de sürpriz olmuş gibii aaa erken geldin daha beklemiyorduk deriz

Amin inşaAllah canım...

Peki o zaman oklava işini napalım, sürekli yanımızda mı gezdirelim ? Görür görmez ...
Bak şimdi aklıma geldi tava da fena fikir değil

Oklava tava ne varsa bunlar hazırda bekleyecek Siper al dediğimde taarruza geçiyoruz

Huzurkokulu
Huzurum, 2-li rakamların hayırlı olsun canım
Çabuk geçsin kiiiiiii....... Anladın sen onu
Aayy sagol kuzucum beniimm pek hayirli gelmedii amaa bugunumuze sukur olsunn
Anladimm anladim vakitler tez zamanda gecsiinn insallahh o zaman gorusceezzz
Huzurkokulu canım minnoşum 2'li rakamlara geldin darısı plakalara, memleketin 01 Adana ve sonra doğan güneş olsun inşallah
Ayy sagoll kusum beniimm insallaah hayirli gelirr tez zamanda gecer gunlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…