- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Senin geliyo benim gidiyo ablacim son 29 günYok canım
Yarın gelir umarım
Eline sağlık canım benim bize de nasip olur inşallah doğan güneşler biliyorsun oklavalar hazır :))
Senin geliyo benim gidiyo ablacim son 29 gün
Sus canım suss, bak daha oklavadan haberi yok, doğan güneşi de gördük ama gelmedi
Malum mu oldu ne, gelmek istemiyor
Oklava deme gelmiyorlarr
Evet ablacim dikkat ediyorum ama ben ona destek olacağıma o bana destek oluyor seninde gözün aydın inşallah Allah'ım herkese sağ salim kavuşturmayı nasip etsinÜzülme canım, üzülürsen daha zor geçer..
Güçlü olmaya çalış, duayla, sabırla sağ salim bitirip gelecek inşaAllah
Evet ablacim dikkat ediyorum ama ben ona destek olacağıma o bana destek oluyor seninde gözün aydın inşallah Allah'ım herkese sağ salim kavuşturmayı nasip etsin
Haha şu keyifsiz günümde yüzümü güldürdün Allah'ta seni güldürsün canım minnoşum...
Tamam daha oklava demeyeceğim hatta hiç geliyor diye laf bile etmeyeceğim daha çok var 2018'de gelecek gibi düşüneceğim...
Canım benimmmm sen güldüysen ne mutlu bana
Hah şöyle, keşke ben de baştan öyle deseydim, hatta daha büyük atsaydım 2019-da gelecek deseydimm
Hep beraber gülelim inşallah
Aynen bize de sürpriz olmuş gibii aaa erken geldin daha beklemiyorduk deriz
Amin inşaAllah canım...
Peki o zaman oklava işini napalım, sürekli yanımızda mı gezdirelim ? Görür görmez ...
Bak şimdi aklıma geldi tava da fena fikir değil
öncelikle günaydın gidiş tarihi ne zaman belli oluyor benimki şubatta ama tarih belli değil dahaSenin geliyo benim gidiyo ablacim son 29 gün
Aayy sagol kuzucum beniimm pek hayirli gelmedii amaa bugunumuze sukur olsunnHuzurkokulu
Huzurum, 2-li rakamların hayırlı olsun canım
Çabuk geçsin kiiiiiii....... Anladın sen onu
Ayy sagoll kusum beniimm insallaah hayirli gelirr tez zamanda gecer gunlerrrHuzurkokulu canım minnoşum 2'li rakamlara geldin darısı plakalara, memleketin 01 Adana ve sonra doğan güneş olsun inşallah
Ocagin son haftasi falan belli olur canimmöncelikle günaydın gidiş tarihi ne zaman belli oluyor benimki şubatta ama tarih belli değil daha
hımm anladım teşekkür ederim canımOcagin son haftasi falan belli olur canimm
Rica ederim guzelimmhımm anladım teşekkür ederim canım
15 ocakda belli olacak daha canım 1 şubat yazıyordu kâğıtta ama bakalımöncelikle günaydın gidiş tarihi ne zaman belli oluyor benimki şubatta ama tarih belli değil daha
hayırlısı olsun bakalım yaklaştıkça acayip bir heyecan basıyor ya15 ocakda belli olacak daha canım 1 şubat yazıyordu kâğıtta ama bakalım
kuzum ellerine sağlık
Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
Dahlia_ - Doğan Güneş
Huzurkokulu - 99
yezdaasya - 16
daisy rain - 16
@shuuuu - 36
@Asker esi amine - 114
@KRALTAC - 202
@nazlihilton - 110
@alwayswish - 262
@papazerik - 215
@Kopkar1510 - 290
@cokpembix - 73
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?