Aynen benimde öyle bakalım neresi cikicak Allah bize sabır versin15 ocakda belli olacak daha canım 1 şubat yazıyordu kâğıtta ama bakalım
Ay canim beniimm sagol bunuda gorduk cok sukurr insallah hayirlisi olur.Huzurkokulu kuzum ikili rakamlara gelmiiiişşş şimdi hedef plakalar zaman su gibi akıp geçsin sizin için minik kuş
Hem seviniyorum hem üzülüyorum hayırlı tezkereler inşallah canımhayırlısı olsun bakalım yaklaştıkça acayip bir heyecan basıyor ya
Amin herkese sabır versin hayırlısiyla gidip gelsinler inşallahAynen benimde öyle bakalım neresi cikicak Allah bize sabır versin
Nasılsınız şafak gülleri ?
Kaçtım sanmayın, buralardayım ama gelip okuyup gidiyorum..
Biraz toparlanayım inşaAllah, ihmal etmeyeceğim burayı
iyi canım sen nasılsın?Nasılsınız şafak gülleri ?
Kaçtım sanmayın, buralardayım ama gelip okuyup gidiyorum..
Biraz toparlanayım inşaAllah, ihmal etmeyeceğim burayı
Allah kolaylık versin ikiz yarenimSen kaçsamda yakalar getiririz kuzum bırakmayız seniiii
Benimde sınav dönemi biliyorsun yılbaşından sonrası hızlı geçti ve geçiyor sanki
Allah kolaylık versin ikiz yarenimbaşarılar sınavlarında
Sen kaçsamda yakalar getiririz kuzum bırakmayız seniiii
Benimde sınav dönemi biliyorsun yılbaşından sonrası hızlı geçti ve geçiyor sanki
iyi canım sen nasılsın?oyy zaman hiç geçmiyor yaa girip çıkıp senin profile bakıyorum ben kuzum
Canım benimm
Yeni yıl hiç de güzel, keyifli gelmedi anlaşılan, hepimizi bir yerlere savurduu
Geçecek kuzum tabi ya, ne kaldı şurda
Eh işte canım fena sayılmam..
Habersiz bekleyerek ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyiyim
Kuzum birşey kalmamışş, son günler biraz daha zor gerçi ama ben şimdi o günlere de şükrediyorum çünkü şimdi saniyeler geçmiyor
Bitanesin ya sennBirşey olursa, gelirse yazmadığım yer kalmayacak zaten
Canım haber alamıyor musun bi sorun mu olduCanım benimm
Yeni yıl hiç de güzel, keyifli gelmedi anlaşılan, hepimizi bir yerlere savurduu
Geçecek kuzum tabi ya, ne kaldı şurda
Eh işte canım fena sayılmam..
Habersiz bekleyerek ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyiyim
Kuzum birşey kalmamışş, son günler biraz daha zor gerçi ama ben şimdi o günlere de şükrediyorum çünkü şimdi saniyeler geçmiyor
Bitanesin ya sennBirşey olursa, gelirse yazmadığım yer kalmayacak zaten
Canım haber alamıyor musun bi sorun mu oldu
Aynen öyle yeni yıl dedik bağrımıza bastık ama pek iyi gelmedi
İnşallah hepimiz için su gibi geçer zaman
Hahahah kuzum su emojiyi goruncee aklimaa bise geldiiiSen kaçsamda yakalar getiririz kuzum bırakmayız seniiii
Allah yardimcin olsun sabret inşallah gelecek merak etme içini ferah tut o kadar ay bekledin bikac gün sabret inşallah Allah kavuştursun siziŞu an hiçbirşey bilmiyorum canım..
Hiç haber de yok, arayamıyor herhalde
Vallahi ya onun da canı oklava istiyorrBaştan yanlış yaptıkkk
Hahahah kuzum su emojiyi goruncee aklimaa bise geldiiibayildim suan gulmekten anladinn seeenn
Allah yardimcin olsun sabret inşallah gelecek merak etme içini ferah tut o kadar ay bekledin bikac gün sabret inşallah Allah kavuştursun sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?