Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba canlarimm. bebisim dogdugundan beri pek gelemedim yaniniza affedin beni. tabii ki hala safak sayiyorum ama internete girmeye vaktim olmuyor. bi yandan kuzucuguma bakiyorum bi yandan final sinavlarim vardi, haziranda universiteyi bitiriyorum insallah simdi nihayet tatile girdim veee azicik kaldiii cok heyecanliii eşim simdiden saat sayiyoo.. kevserimin bitmis bile gozun aydin canim. ikizlerimizin iki guncugu kalmıs.. huzurkokulum bak bizimki de uzun donemdi kevserle ama geciyor iste senin de azicik kaldii.. ay bi daha hic ayrilmayin inşallah hep mutlu olun hepinizz

kaç gündür aklımdasın gözüm takılıyor şafağına azıcık kaldı diyorum :)) sınavların iyi geçmiştir inşallah :) bitecek hepimiz kavuşacağız tek tek minişi benim için öp

Merhaba canım hoşgeldin.
Özlemişim vallahii :)
Bebişin nasıll ?

Sağol canım bitti ama daha kavuşmak yok :)
Çok şükür hepimiz tek tek bitirip sağ salim kavuşacağız inşaAllah

Canımm gözün aydın sınavların için inşallah güzel güzel notlar alırsın
İkincisi bebişinin doğduğunu dün gibi hatırlıyorum böyle düşününce zaman ne çabuk geçmiş diyorum ama gel gör şafağı düşününce o zaman işkence.... Allah analı babalı büyütsün bebişini seninde çok az kaldı 20 gün sonrası kavuşuyorsunuz. İnşallah sizde bir daha hiç ayrılmazsınız
Aminnn inşallah hepimiz mutlu olalım
Bebişini öp bizim için Kendine çok dikkat et

ağlamaaaa cezası bitince gelecek yarin en kocaman sen sarılacaksın sevdiğine

Yok kuzum ya ben senin için duygulandım.. Benden geçti eski heyecanım kalmadı..
Benimkinden haberim yok, ne zaman gelecek, ne olacak hiç bilmiyorum..
Tükendim artık ilgilenmiyorum, ne zaman gelirse o zaman düşünürüz..

öyle deme bir gelsin sana olanları anlatsın hak vereceksin ona, kolay değil orda yaşadıkları. O ister mi orada bir dakika daha fazla kalmayı,daha önemlisi sana bunları yaşatmayı? gelsin hemen geçer gider kızgınlığın güzel kalpli arkadaşım benim
hepimiz biter mi bitmiyor dedik ama artık sadece 1 gün var inan bende ağlamak istiyorum

Canım benim, inan bilmesem ben de senin gibi düşünürdüm ama... Aması var işte..
Onun keyfi yerinde, kimseyi de düşünmüyor.. Ben de çok kırgınım.. Öyle kolay kolay düzelmeyecek kırgınlıklar biriktirdi.. Neyse güzel şeylerden konuşalımm :)

Sana ağlamak yooookkkkk, bak alırım Huzurun oklavasını kovalarım seniii
Son 1 yaaa sooonnnnn 1

Yaaa benim canim tazee anniisss cok sukur geciyo zamaann bebisininn doguu zaman cokk aklimda cokk benimm ama bak simdi az zamanin kalmis bebiss babasinaa kavuscaak sag saglim bi daha ayrilamamak uzereee

o zaman sana oklava şart kuzucum şöyle bir salla elinde kendine çeki düzen versin
ben dayanamam görünce kesin ağların

Kızlar merhaba iş yoğunluğumdan sizlere cevap yazmak istiyorum yazamıyorum gözünüz aydın kısçeler sevdiceklerinize kavuşuyorsunuz şafak doğan güneş Rabbim tüm askerlerimizi korusun
Canim sey sende mi asker bekliyosunn yadaa yeni mi gondericeksin merak ettimm

Ben göndericem canım kısmet olursa sizin burda enerjiniz desteğiniz çok iyi geliyor burası olmasa sanıyorum şimdiden karaları bağlardım :)
Yaaa canim benimm insallaah tez zamanda saglim kavusursunuzzz insalaah. Gercekten zaman gecmiyo degil geciyo cok sukur duâylaa herseyin ustesinden geldikk berabercee Yaa her zaman destegizz her zamann hic kotu dusunmek yok ben burdaki kizlaraa hep iyi dusunun iyi olsun diye diye bitirtim safaklarii burda kotu dusunmeek yokkkk

Kızlar merhaba iş yoğunluğumdan sizlere cevap yazmak istiyorum yazamıyorum gözünüz aydın kısçeler sevdiceklerinize kavuşuyorsunuz şafak doğan güneş Rabbim tüm askerlerimizi korusun
sağol kuzucuk Amin hepsini korusun Rabbim.
işinde kolaylıklar diliyorum

Aminnnnnn... Sağol canım benim darısı tüm asker yarenlerinin başına olsun inşallah

sağol kuzucuk Amin hepsini korusun Rabbim.
işinde kolaylıklar diliyorum

Teşekkür ederim canım

kuzucuk günleri mi karıştırdın yarın gelmiyor mu yarin? benimki yarın gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…