merhaba canlarimm. bebisim dogdugundan beri pek gelemedim yaniniza affedin beni. tabii ki hala safak sayiyorum ama internete girmeye vaktim olmuyor. bi yandan kuzucuguma bakiyorum bi yandan final sinavlarim vardi, haziranda universiteyi bitiriyorum insallah simdi nihayet tatile girdim veee azicik kaldiii cok heyecanliii eşim simdiden saat sayiyoo.. kevserimin bitmis bile gozun aydin canim. ikizlerimizin iki guncugu kalmıs.. huzurkokulum bak bizimki de uzun donemdi kevserle ama geciyor iste senin de azicik kaldii.. ay bi daha hic ayrilmayin inşallah hep mutlu olun hepinizz
merhaba canlarimm. bebisim dogdugundan beri pek gelemedim yaniniza affedin beni. tabii ki hala safak sayiyorum ama internete girmeye vaktim olmuyor. bi yandan kuzucuguma bakiyorum bi yandan final sinavlarim vardi, haziranda universiteyi bitiriyorum insallah simdi nihayet tatile girdim veee azicik kaldiii cok heyecanliii eşim simdiden saat sayiyoo.. kevserimin bitmis bile gozun aydin canim. ikizlerimizin iki guncugu kalmıs.. huzurkokulum bak bizimki de uzun donemdi kevserle ama geciyor iste senin de azicik kaldii.. ay bi daha hic ayrilmayin inşallah hep mutlu olun hepinizz
Şafak 01 Adanasonunda geldik Adana'ya doğan güneş'e son bir
Canımm gözün aydın sınavların için inşallah güzel güzel notlar alırsınmerhaba canlarimm. bebisim dogdugundan beri pek gelemedim yaniniza affedin beni. tabii ki hala safak sayiyorum ama internete girmeye vaktim olmuyor. bi yandan kuzucuguma bakiyorum bi yandan final sinavlarim vardi, haziranda universiteyi bitiriyorum insallah simdi nihayet tatile girdim veee azicik kaldiii cok heyecanliii eşim simdiden saat sayiyoo.. kevserimin bitmis bile gozun aydin canim. ikizlerimizin iki guncugu kalmıs.. huzurkokulum bak bizimki de uzun donemdi kevserle ama geciyor iste senin de azicik kaldii.. ay bi daha hic ayrilmayin inşallah hep mutlu olun hepinizz
ağlamaaaa cezası bitince gelecek yarin en kocaman sen sarılacaksın sevdiğineBen 2 dakika ağlayıp geleyim, duygulandım
ağlamaaaa cezası bitince gelecek yarin en kocaman sen sarılacaksın sevdiğine
Yok kuzum ya ben senin için duygulandım..Benden geçti eski heyecanım kalmadı..
Benimkinden haberim yok, ne zaman gelecek, ne olacak hiç bilmiyorum..
Tükendim artık ilgilenmiyorum, ne zaman gelirse o zaman düşünürüz..
öyle deme bir gelsin sana olanları anlatsın hak vereceksin ona, kolay değil orda yaşadıkları. O ister mi orada bir dakika daha fazla kalmayı,daha önemlisi sana bunları yaşatmayı? gelsin hemen geçer gider kızgınlığın güzel kalpli arkadaşım benim
hepimiz biter mi bitmiyor dedik ama artık sadece 1 gün var inan bende ağlamak istiyorum
Yaaa benim canim tazee anniisss cok sukur geciyo zamaann bebisininn doguu zaman cokk aklimda cokk benimm ama bak simdi az zamanin kalmis bebiss babasinaa kavuscaak sag saglim bi daha ayrilamamak uzereeemerhaba canlarimm. bebisim dogdugundan beri pek gelemedim yaniniza affedin beni. tabii ki hala safak sayiyorum ama internete girmeye vaktim olmuyor. bi yandan kuzucuguma bakiyorum bi yandan final sinavlarim vardi, haziranda universiteyi bitiriyorum insallah simdi nihayet tatile girdim veee azicik kaldiii cok heyecanliii eşim simdiden saat sayiyoo.. kevserimin bitmis bile gozun aydin canim. ikizlerimizin iki guncugu kalmıs.. huzurkokulum bak bizimki de uzun donemdi kevserle ama geciyor iste senin de azicik kaldii.. ay bi daha hic ayrilmayin inşallah hep mutlu olun hepinizz
o zaman sana oklava şart kuzucum şöyle bir salla elindeCanım benim, inan bilmesem ben de senin gibi düşünürdüm ama... Aması var işte..
Onun keyfi yerinde, kimseyi de düşünmüyor.. Ben de çok kırgınım.. Öyle kolay kolay düzelmeyecek kırgınlıklar biriktirdi.. Neyse güzel şeylerden konuşalımm :)
Sana ağlamak yooookkkkk, bak alırım Huzurun oklavasını kovalarım seniii
Son 1 yaaa sooonnnnn 1
Canim sey sende mi asker bekliyosunn yadaa yeni mi gondericeksin merak ettimmKızlar merhaba iş yoğunluğumdan sizlere cevap yazmak istiyorum yazamıyorumgözünüz aydın kısçeler sevdiceklerinize kavuşuyorsunuz şafak doğan güneş Rabbim tüm askerlerimizi korusun
Ben göndericem canım kısmet olursaCanim sey sende mi asker bekliyosunn yadaa yeni mi gondericeksin merak ettimm
Yaaa canim benimm insallaah tez zamanda saglim kavusursunuzzz insalaah. Gercekten zaman gecmiyo degil geciyo cok sukur duâylaa herseyin ustesinden geldikk beraberceeBen göndericem canım kısmet olursasizin burda enerjiniz desteğiniz çok iyi geliyor burası olmasa sanıyorum şimdiden karaları bağlardım :)
sağol kuzucukKızlar merhaba iş yoğunluğumdan sizlere cevap yazmak istiyorum yazamıyorumgözünüz aydın kısçeler sevdiceklerinize kavuşuyorsunuz şafak doğan güneş Rabbim tüm askerlerimizi korusun
Kızlar merhaba iş yoğunluğumdan sizlere cevap yazmak istiyorum yazamıyorumgözünüz aydın kısçeler sevdiceklerinize kavuşuyorsunuz şafak doğan güneş Rabbim tüm askerlerimizi korusun
Yaaa canim benimm insallaah tez zamanda saglim kavusursunuzzz insalaah. Gercekten zaman gecmiyo degil geciyo cok sukur duâylaa herseyin ustesinden geldikk beraberceeYaa her zaman destegizz her zamann hic kotu dusunmek yok ben burdaki kizlaraa hep iyi dusunun iyi olsun diye diye bitirtim safaklarii burda kotu dusunmeek yokkkk
sağol kuzucukAmin hepsini korusun Rabbim.
işinde kolaylıklar diliyorum
kuzucuk günleri mi karıştırdın yarın gelmiyor mu yarin? benimki yarın gelecek.Artık Geldik Yolun Sonuna ŞAFAK 01 ADANA
Minnoşum kulaklarını çınlatacağım demiştimHuzurkokulu
Son bir gün kaldı önümüzde perşembe güneş bizim için doğacak inşallah askerim
İkiz yarenimle doğuracağız perşembe güneşiyezdaasya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?