yok yok sevdiceği görmeden bayılamam
172 günlük maceramızın sonu artık sevdiğim
şafak doğan güneş
seni çok seviyorum bitanem
burda hep destek oldun bana en zor anlarım da hep buraya geldim iyiki ama iyiki varsın Kevserim
uyuyamam kuzum ben imkansızSen şimdi gece de uyuyamazsınnnnn
Yarın tahmini ne zaman görürsün askerini ??
yarın da sizin için ikiz yarenimmGözün aydın ikiz yarenim
Artık bitti bugün güneş sizin için doğacak
ağlamaaaa sakın çok mutluyum benKuzum benim yaaa, sen de iyiki varsın...
Aylardır buradayız sen de aynı şekilde desteğini hiç eksik etmedin..
Ne zaman düşsem hep beraber kaldırdınız beni...
Ayyy duygulandımm ağlicam mendil verr
başladığında çok zordu, dayanması oldukça güç. ağladım günlerce odamdan çıkamadım. kimseyle konuşmadım. O aradığında da ağladım. sonra burası aklıma geldi. gitmeden aylar önce bakmaya başlamıştım foruma. ilk zamanlar şafak yazıp çıkıyorduk. sohbet yoktu.Dahlia_ le tanıştım sonra Huzurkokulu ve ardından ikiz yarenim daisy rain geldi aramızda bir gün var, olsun yine de o benim ikiz yarenim :) sonra yavaş yavaş zaman ilerledi, bizim askerlere minnoş, yavru kuş, minik demeye başladık sohbet ilerledi. her zor anımda 'kızlarım' a geldim başkaları anlamasa da onlar anlıyordu beni çok kahrımı çektiniz, hep mutlu ettiniz sağolun var olun canlarım İnşallah Rabbim başka ayrılık göstermeyecek bizlere İnşallah çok mutlu olacağız
ağlamaaaa sakın çok mutluyum ben
başladığında çok zordu, dayanması oldukça güç. ağladım günlerce odamdan çıkamadım. kimseyle konuşmadım. O aradığında da ağladım. sonra burası aklıma geldi. gitmeden aylar önce bakmaya başlamıştım foruma. ilk zamanlar şafak yazıp çıkıyorduk. sohbet yoktu.Dahlia_ le tanıştım sonra Huzurkokulu ve ardından ikiz yarenim daisy rain geldi aramızda bir gün var, olsun yine de o benim ikiz yarenim :) sonra yavaş yavaş zaman ilerledi, bizim askerlere minnoş, yavru kuş, minik demeye başladık sohbet ilerledi. her zor anımda 'kızlarım' a geldim başkaları anlamasa da onlar anlıyordu beni çok kahrımı çektiniz, hep mutlu ettiniz sağolun var olun canlarım İnşallah Rabbim başka ayrılık göstermeyecek bizlere İnşallah çok mutlu olacağız
Yaaaaa
Bir gün herşey bittiğinde birbirimize doğan güneş yazdığımız gün geçmişteki zor anılarımız hatırlatacaktık bak gördüm mü bitti geçti zaman... zor oldu ama geçti...
İyi ki varsın ikiz yarenim
Amin inşallah başka ayrılıklar yaşamayacağız
Bundan sonra daha güzel haberlerini alırız inşallah bu forumda. Heeşey gönlünce olsun
Bayılmam dedi ama belli olmazz nereye kayboldu bu kızz
Ay bayılmasınnnn
Biran önce yarın olsun diye uyumuştur kesin tabi heyecanı onu uyutmasada
Valla ya bir yanın uyuyamazsın der diğer yanın uyu çabucak sabah olsun derr
Zor vallahaa
telefondaydım kızlarhala uyumadım heyecandan
yarın geç kalacağım bişey değil
bana dua edin heyecandan bayılmayayım, düzgünce yanına gidebileyim
sizi çok seviyorum
telefondaydım kızlarhala uyumadım heyecandan
yarın geç kalacağım bişey değil
bana dua edin heyecandan bayılmayayım, düzgünce yanına gidebileyim
sizi çok seviyorum
Yezda kusuumm canimm yaaa senin su mutlulugun her seye bedell canimm benimm sende o guzel kalbinlee bizi hep motive ettinn guzelimm benim. Rabbim bir daha boyle zor ayriliklar yasattmasiinn her zaman mutlu ol her zaman yuzunn gulsun aglicaksan da mutluluktan aglaaaa minik kusum benim. Senin guzel habberlerinide bekliyoruzzz bizzz onlardan eksik birakmaaabaşladığında çok zordu, dayanması oldukça güç. ağladım günlerce odamdan çıkamadım. kimseyle konuşmadım. O aradığında da ağladım. sonra burası aklıma geldi. gitmeden aylar önce bakmaya başlamıştım foruma. ilk zamanlar şafak yazıp çıkıyorduk. sohbet yoktu.Dahlia_ le tanıştım sonra Huzurkokulu ve ardından ikiz yarenim daisy rain geldi aramızda bir gün var, olsun yine de o benim ikiz yarenim :) sonra yavaş yavaş zaman ilerledi, bizim askerlere minnoş, yavru kuş, minik demeye başladık sohbet ilerledi. her zor anımda 'kızlarım' a geldim başkaları anlamasa da onlar anlıyordu beni çok kahrımı çektiniz, hep mutlu ettiniz sağolun var olun canlarım İnşallah Rabbim başka ayrılık göstermeyecek bizlere İnşallah çok mutlu olacağız
nihihihi eveeet ay canim az kaldi sizin de birazcik daha sabir, gunler bir daha hicbir zaman bu kadar uzun gecmicekYaaa benim canim tazee anniisss cok sukur geciyo zamaann bebisininn doguu zaman cokk aklimda cokk benimm ama bak simdi az zamanin kalmis bebiss babasinaa kavuscaak sag saglim bi daha ayrilamamak uzereee
insallah canim.. bebis iyi nolsun. sizin nie kavusmak yokMerhaba canım hoşgeldin.
Özlemişim vallahii :)
Bebişin nasıll ?
Sağol canım bitti ama daha kavuşmak yok :)
Çok şükür hepimiz tek tek bitirip sağ salim kavuşacağız inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?