Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burda hep destek oldun bana en zor anlarım da hep buraya geldim iyiki ama iyiki varsın Kevserim

Kuzum benim yaaa, sen de iyiki varsın...
Aylardır buradayız sen de aynı şekilde desteğini hiç eksik etmedin..
Ne zaman düşsem hep beraber kaldırdınız beni...
Ayyy duygulandımm ağlicam mendil verr

başladığında çok zordu, dayanması oldukça güç. ağladım günlerce odamdan çıkamadım. kimseyle konuşmadım. O aradığında da ağladım. sonra burası aklıma geldi. gitmeden aylar önce bakmaya başlamıştım foruma. ilk zamanlar şafak yazıp çıkıyorduk. sohbet yoktu. Dahlia_ le tanıştım sonra Huzurkokulu ve ardından ikiz yarenim daisy rain geldi aramızda bir gün var, olsun yine de o benim ikiz yarenim :) sonra yavaş yavaş zaman ilerledi, bizim askerlere minnoş, yavru kuş, minik demeye başladık sohbet ilerledi. her zor anımda 'kızlarım' a geldim başkaları anlamasa da onlar anlıyordu beni çok kahrımı çektiniz, hep mutlu ettiniz sağolun var olun canlarım İnşallah Rabbim başka ayrılık göstermeyecek bizlere İnşallah çok mutlu olacağız

Ayy ben seni severimmmmm, canım benimmm..
İyi ki gelmişsin, iyi ki tanımışım seni
Hala inanamıyorum nasıl da geçti geçmiyor dediğimiz zamanlar..
Dediğin hep doğruydu "zamanı durduramazlar"...

Çok çok ama çok mutlu ol..
Güzel, özel günlerinde haber vermeyi unutma tamam mıııı
Gelemeyiz belki ama uzaktan da olsa yanında olduğumuzu hissettirmek isteriz

Yaaaaa
Bir gün herşey bittiğinde birbirimize doğan güneş yazdığımız gün geçmişteki zor anılarımız hatırlatacaktık bak gördüm mü bitti geçti zaman... zor oldu ama geçti...
İyi ki varsın ikiz yarenim
Amin inşallah başka ayrılıklar yaşamayacağız
Bundan sonra daha güzel haberlerini alırız inşallah bu forumda. Heeşey gönlünce olsun

Bayılmam dedi ama belli olmazz nereye kayboldu bu kızz

telefondaydım kızlar hala uyumadım heyecandan
yarın geç kalacağım bişey değil
bana dua edin heyecandan bayılmayayım, düzgünce yanına gidebileyim
sizi çok seviyorum

Canım benimmm, uyumaya çalış..
Zaten erkenden kalkarsın :)
İnşaAllah çok çok güzel bir gün olur senin için

telefondaydım kızlar hala uyumadım heyecandan
yarın geç kalacağım bişey değil
bana dua edin heyecandan bayılmayayım, düzgünce yanına gidebileyim
sizi çok seviyorum

Uyu kuzum uyu ki uykunu iyice al
Dualarımız seninle yarın çok çok çok güzel bir gün olur inşallah
Bizde seni çokkkkk seviyoruzzzzzz

Yezda kusuumm canimm yaaa senin su mutlulugun her seye bedell canimm benimm sende o guzel kalbinlee bizi hep motive ettinn guzelimm benim. Rabbim bir daha boyle zor ayriliklar yasattmasiinn her zaman mutlu ol her zaman yuzunn gulsun aglicaksan da mutluluktan aglaaaa minik kusum benim. Senin guzel habberlerinide bekliyoruzzz bizzz onlardan eksik birakmaaa
Askerlik bitti senin icin konu her ne olursa olsun yinee yanindayimm ne zaman isterseen yardimci olabilecegiinnn bise olursa seve seveee yapardiimm kuzum benimm. Sevdicegine cok sarill cok ozlem gideriinnn cok optum senii. Artik sevdicegine emanet ediyoruzz seniii

Yaaa benim canim tazee anniisss cok sukur geciyo zamaann bebisininn doguu zaman cokk aklimda cokk benimm ama bak simdi az zamanin kalmis bebiss babasinaa kavuscaak sag saglim bi daha ayrilamamak uzereee
nihihihi eveeet ay canim az kaldi sizin de birazcik daha sabir, gunler bir daha hicbir zaman bu kadar uzun gecmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…