Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgördüm kızlar nasılsınız bakalım

Hürgeneral

Son düzenleme:

sıkıştırır namussuz bize neler yaptı ah ahh bi bilsen

ewt aynen yaa çok şükür eskı sesının canlıgı olmayınca aglamkatan konusamyrmda ( bellı etmekte istmyrum güçlü durmaya canlı konusmaya çalıyrm ama ne kadr sesım öle gıdyodur bılemyrum

zaten hep böle olursam bu asklerlık bıtmezzz :))

Ben iyiyim canım sen nasılsın ?
Ya artık bende hürgeneral olmak istiyorummm

Neyse ki kurtuldunuz sizz,nasıl gidiyor sivil hayat

iyiyim ecemim bugün kendimi çok heyecanlı hissediyorum nedense
önümüzde ki ay bugünde böyle olacagım çünkü ertesi günü aşkım geliooooor,,, allahım çok heyecanlıyım ya aynı böyle utanıyorum onu görünce bakamıyorum
kaç sene oldu hala aynı

cnm bakk asker yareni olmakiçin bazı kurallara uyman lazımmm bak 1. ve en önmli madde asla ve asla ağlamıcaksın karşısında. hatta gülceksin kahkaha atıcaksın komiklik şirinlik yapıcaksınn karşılığını alıyosun yanii bak dene onu hm sen hem o daha mutlu olursunuz

kızlar çıkış vakti yaklaşıyor ve dolayısıyla toparlanma vakti artık

iyi bakın kendinize..

Ne mutlu canım bende heyecanlıyım önümüzde ki ay bugün kavuşuyoruz inşallah
Ne kadar süre geçerse geçsin o ilk anlar hep bir çekinme oluyor dimi çok güzel birşey ama bu hala heyecanlanmak utanmak
Allah bozmasın inşallah..
Bende mehtapta sarılıp yüzüne bakamamıştım hiç

Katılıyorummm biz güçlü olalım ki onlarda bizden güç alsınn ben ugurlarken içim ne kadar ağlasada gülerek el sallamış arkasından su dökmüştümm... ikinci dağıtımda geldiğindeki ayrılık kesinlikle daha zoorr sen bırakmak istemiyorsun o gitmek istemiyor.. ikinci ayrılık daha bir koyuyo

sonra kızdakı rahatlıga bak bn burada böle zorluk çekerken demesın :))

ddegın dogru :) denıcem :) ama bugun 2.gunu sesını duyunvca kötu oluym hatta o bıle öglen aradı agldı bellı etmden konusamdı hiç sesının duynca dayanmyrm dıye ama oda alısrmı ilk gunlermı böle dıye bız böle olduk

ikimiz içinde çok önemli bu ay sonu :13::13::13: sen kurtuluyorsun bende aşkıma kısa sürelide olsa kavusuyorum ..
oluyor cnm hemde nasıl ya senelerdir aynıyım ben bakamıyorum çenemden tutup kaldırıyor falan liseli aşıklar gibi
kesinlikle çok güzel öyle utanıyorum ki kalbim küt küt atıyor heyecan basıyo falan aşk olunca böyle oluyor işte canım
amin fıstıgım amin,,, artık geldiğinde bi sarıl daha hiç bırakma

canım merhaba seni ilk görüyorum hosgeldin
nerede askerin
yaş kaç tanısalım dimi

kızlar goldenrose bronz pudrasını kullanan var mı aranızda merak ediyorum alacagım bir tane yaz yaklaşıyor ..
ilgili topiclere bakıyorum ama sizlerden de okumak isterim yorum ..

denediyseniz

tabiki ilk gnler sakın kahkaha atmaaa ama morelin bozukmuş gbi değilde hani nasıl diyim işte askerlik başladı bticek biz kavuşcaz seviniyorum gbisinden şeyler söyle aramızdaki engel kalkıyo falan ne biliyim bizim ilk mutlu konuşmlarımız bunlarla oldu sonrasında zten alışıyo insan bu duruma

sagol cnm hosbulduk yenıyım :) ama artık buralardyım sanırım :)

23 yasındayım cnm

sıvasta canım bız 5,5 senıdr berebrız ilk ayrılgımız

çok iyi yere geldin canım burası sana cok ii gelecek düşünsene seni anlayan insan toplulugu herkes yasıyor bunları bende cok zor günler yasadım zaman geçince alısıyorum .. onsuzluga değil tabiki zaman herseyi iyileştiriyor .. azalıyor bi kere ..

bende 23 yasımdayım :13:
demek sivasta hayırlısı olsun canım ustalıkta hayırlı yere düşer inşallah..
bizde 7.yılımıza gireceğiz tatlım
masallah sizede

Son düzenleme:

Evet artık ortak kutlama yaparız kuzum
Ee seninde dediğin gibi aşk işte,ahh ne güzel bir duygu dimi aşkım depreşti
Bırakırmıyım canım ya aylardır o anı bekliyorum ben asla bırakmam sende geldiğinde bir sarıl gidene kadar bırakma
Kaç gün kalıcak canım ?

:)) tamm cnm ewt bıdakı aramya ins bıraz toplıcam kndımı ins ddgın gıbı ii olur onun içinde bnım içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…