Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o zaman tanışalım canım :) yaş kaç? nerdensin? sevgilinimi nişanlınımı eşinimi bekliyorsun :)

Yaşım 23 ..
İst..
Nişan askerden sonra inşallah .. Onun hazırlıgındayım :)
Sözlümü bekliyorum ..

Sen canım

Anladım canım benim askerimde acemilikte Ankaradaydı .. / Etimesgut ..
Allah kavuştursun

canım benimki barış gücü yarın yurtdışına gidip gitmeyeceği belli olacak gidecekse gidecek gitmeyecekse baska yere dağıtılacak bir görevi yeri olacak

canım benimki barış gücü yarın yurtdışına gidip gitmeyeceği belli olacak gidecekse gidecek gitmeyecekse baska yere dağıtılacak bir görevi yeri olacak

annladı canım hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin

selam kızlar....
ASKERİM HER AKŞAM ARYDU BU: AKşam aramadı annesn:ide aramamş,,,

SİZCE NDEN ARAMAMŞ OLABİLİR???kafama çok takıldı olmadk seyler gelyoo:2::2::2::2

safak=447

Selam ıyı aksamlar kslar...kübracm skma canın askerlk bu cnm hergun arayamaz aklına olumsz seyler getrme.yarn arar rahatlarsn.

Selam elif.
Benım de bu aksam cok canım skkn...demın ablam aradı kızla zar zor konustm agzımı bıcak acmıyo şafak 450((

SAğolasın DERİNSU:26:....allah razı olsun...

insanın canı sklyo iştee

SAFAk =zİFİRİ kARANlık

selam kızlar....
ASKERİM HER AKŞAM ARYDU BU: AKşam aramadı annesn:ide aramamş,,,

SİZCE NDEN ARAMAMŞ OLABİLİR???kafama çok takıldı olmadk seyler gelyoo:2::2::2::2

safak=447

Canım sıkma canını iştima uzun sürmüştür telefon sırası vardır yatma saati gelmiştir vs. fırsatı kalmamıştır ama bir aksilik yoktur için rahat olsun

Benimde canımm sıkkınnn çoookk özledm onu oda telefonda her özledimmm dediğinde içim parçalanıyorr

Son düzenleme:
Canım sıkma canını iştima uzun sürmüştür telefon sırası vardır yatma saati gelmiştir vs. fırsatı kalmamıştır ama bir aksilik yoktur için rahat olsun

:18: SAğolasın ELİF... Allah razı olsun... umarım degin gbidir inş...
HER akşam arayınca 1 akşam aramsın, acabalara düşüyo insan işteeee

:18: SAğolasın ELİF... Allah razı olsun... umarım degin gbidir inş...
HER akşam arayınca 1 akşam aramsın, acabalara düşüyo insan işteeee

bilirim canımmm düşünürsün elin kulağın telefonda beklersin çalsın diyee aramazsa kafanda senaryolar yazarsın...her telefon çaldığındaa o arıyor diye koşar arayan baskası oluncada hayal kırıklığına ugrarsın

aynen Elifcgim...

Sürekli gözlerin telefondaa... neden öyle senaryolar yazarız bilinmez iştee....nden aramdı dyp dryrm....

Yarın ararda inş. öğrenrz sebebini...

Evet kubracm malesef suan zifiri karanlık ama Allahn ıznıyle gecıcek...bugun ılk defa telefonda tutamadım kendımı.henuz 5gun oldu ama gözumde,burnumda tütüyo canım kocamnasıl dayancam gibi laflardan da kacınıyorum Allah sağlık versn dayanılır tabı ama işte,gel kalbe anlat...
Elifcım gececek ıns napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…