Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sarıl bana
evet ben çok sabırsız biriydim sabrı öğrendim.bi yöndende bekleyen taraf olmak iyi bişey.çok başına kalkıyorum bazen ben seni 15 ay bekliyorum sen beni bi ömür mutlu etmek zorundasın diye

sarıl bana
evet ben çok sabırsız biriydim sabrı öğrendim.bi yöndende bekleyen taraf olmak iyi bişey.çok başına kalkıyorum bazen ben seni 15 ay bekliyorum sen beni bi ömür mutlu etmek zorundasın diye

Kuzum üzme kendini zaman öyle yada böyle geçicek
Bak ben hiç böyle birşey söylememiştim bende söyleyeyim bunu
Gerçi benimkinin cevabı kesin şüphenmi var olur

İnşallah canım benim hepimiz kavusalım ayrılmayalım yaaa hayal kuruyorum evlenicem askımla koltugumuzda otururken burayı acıp sonunda evlendim dicem

Kuzum üzme kendini zaman öyle yada böyle geçicek
Bak ben hiç böyle birşey söylememiştim bende söyleyeyim bunu
Gerçi benimkinin cevabı kesin şüphenmi var olur

kel kedimde seni mutlu etmek için yaşıyorumki ben diyo nöbetlerde neler yapsam pınarım mutlu olur diye hayaller kuruyorum diyo geçecek zaman canım Allah sağlık versin geçer.tvde kol yüz bacak protezlerini gördükce sağlığımıza dahada bi şükür eder oldum:26:

Veeee aylardan martt..
Bir buçuk yıldır dört gözle beklediğim,
yanlız geçireceğim son aydayız artık.
Şafak 26 Eskişehire selam yolumuza devamm

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah canım benim hepimiz kavusalım ayrılmayalım yaaa hayal kuruyorum evlenicem askımla koltugumuzda otururken burayı acıp sonunda evlendim dicem
Ah inşallah canımm.Ama önce nişanlandım falan diyede haber ver bize

evet herşeyden önemlisi sağlık canım çok şükür sağlığımız yerinde

evet herşeyden önemlisi sağlık canım çok şükür sağlığımız yerinde

şükür canım.benim gögsümde bi kist var ondan çok korkuyorum ama hep kontrol altında.gögüs kanserleride yaygınlaştı ya korkuyorum

Vermezmiyim Ecemim yaaa

Ayy kızlar çook olmuş buralara gelmeyeli, inşallah hepiniz iyisinizdir. Şafaklar azalmış herkesin maşallah İnşallah doğan güneşleri de görürsünüz en kısa zamanda..

Sonunda Mart ayındayız

Bekle beni Agustoooooo

Allah korusun canım ne kistiymiş o bakıldı dimi :44:

4 senedir kontroldeyim hep baktırıyorum canım.ilk önce fibroadenomdu.önemli bi kist değil dediler.sonra o kist dağıldı kendiliğinden.bi tane daha çıktı.buna biraz daha şüpheli yaklaştılar.küçülüyor kendi kendine,dağılıyor tekrar çıkıyo.en son gittiğim doktor göğsümün yapısının kistik yapıya sahip olduğunu,çıkıp çıkıp kendi kendine dağılacağını söyledi önemli olmadığını söyledi.bebeğin olsun emzirince yapısı değişir dedi.takmıyordum kafaya hiç ama bu aralar göğüs kanserleri çoğalınca moralim bozulmaya başladı

Vermezmiyim Ecemim yaaa
Hele bir verme
Ayy kızlar çook olmuş buralara gelmeyeli, inşallah hepiniz iyisinizdir. Şafaklar azalmış herkesin maşallah İnşallah doğan güneşleri de görürsünüz en kısa zamanda..
Hoşgeldin canım ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın ? Sanırım ilk doğan güneş bende

Bozma moralini canım madem kontrol altında sürekli,farklı doktorlarada görünmüşsün madem.
Kötü birşey değilmiş işte aklına getirme öyle şeyler.

Buseeeeee tuu tuu tu maşallah şafağına
Bende resim koyucam çok özendim

Bozma moralini canım madem kontrol altında sürekli,farklı doktorlarada görünmüşsün madem.
Kötü birşey değilmiş işte aklına getirme öyle şeyler.

kışın soğuklarda ağrıyo canımda aklıma getiriyo zorla kendini pis kist her doktor farklı bişey diyo ay doktorlarda bi alem

amin cnm..saolasın cnm..

Buseeeeee tuu tuu tu maşallah şafağına
Bende resim koyucam çok özendim

koy kuzum koy ben hep diodum plakalaragelince foto koycam die

Allah nasip etti..

kışın soğuklarda ağrıyo canımda aklıma getiriyo zorla kendini pis kist her doktor farklı bişey diyo ay doktorlarda bi alem
En azından hiç biri kötü birşey demedi kuzum
amin cnm..saolasın cnm..

koy kuzum koy ben hep diodum plakalaragelince foto koycam die

Allah nasip etti..

Bir ara benimde aklımdaydı ama şafak ozaman 300lerde falandı haliyle unuttum
Şimdi sende görünce aklıma geldi:26:

Bende koycam fotograf bendeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…