Haklısın canım seni şuan çok çok iyi anlıyorum benim yerime geldiğin zamanlarda da sen beni anlayacaksın.
Şuan banada zaman hiç geçmiyor.
Şafağın ister 300 olsun 30 o çaresizlik hep aynı duruyor.
Ama sen sabretmeyi öğreniyorsun işte
sarıl bana
evet ben çok sabırsız biriydim sabrı öğrendim.bi yöndende bekleyen taraf olmak iyi bişey.çok başına kalkıyorum bazenben seni 15 ay bekliyorum sen beni bi ömür mutlu etmek zorundasın diye
Haklısın canım seni şuan çok çok iyi anlıyorum benim yerime geldiğin zamanlarda da sen beni anlayacaksın.
Şuan banada zaman hiç geçmiyor.
Şafağın ister 300 olsun 30 o çaresizlik hep aynı duruyor.
Ama sen sabretmeyi öğreniyorsun işte
İnşallah o güzel günleride görücez canımmm
Kuzum üzme kendini zaman öyle yada böyle geçicek
Bak ben hiç böyle birşey söylememiştim bende söyleyeyim bunu
Gerçi benimkinin cevabı kesin şüphenmi var olur
Ah inşallah canımm.Ama önce nişanlandım falan diyede haber ver bizeİnşallah canım benim hepimiz kavusalım ayrılmayalım yaaa hayal kuruyorum evlenicem askımla koltugumuzda otururken burayı acıp sonunda evlendim dicem
kel kedimde seni mutlu etmek için yaşıyorumki ben diyonöbetlerde neler yapsam pınarım mutlu olur diye hayaller kuruyorum diyo geçecek zaman canım Allah sağlık versin geçer.tvde kol yüz bacak protezlerini gördükce sağlığımıza dahada bi şükür eder oldum:26:
evet herşeyden önemlisi sağlık canım çok şükür sağlığımız yerinde
şükür canım.benim gögsümde bi kist var ondan çok korkuyorum ama hep kontrol altında.gögüs kanserleride yaygınlaştı ya korkuyorum
Allah korusun canım ne kistiymiş o bakıldı dimi :44:
Hele bir vermeVermezmiyim Ecemim yaaa
Hoşgeldin canım ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın ? Sanırım ilk doğan güneş bendeAyy kızlar çook olmuş buralara gelmeyeli, inşallah hepiniz iyisinizdir. Şafaklar azalmış herkesin maşallahİnşallah doğan güneşleri de görürsünüz en kısa zamanda..
4 senedir kontroldeyim hep baktırıyorum canım.ilk önce fibroadenomdu.önemli bi kist değil dediler.sonra o kist dağıldı kendiliğinden.bi tane daha çıktı.buna biraz daha şüpheli yaklaştılar.küçülüyor kendi kendine,dağılıyor tekrar çıkıyo.en son gittiğim doktor göğsümün yapısının kistik yapıya sahip olduğunu,çıkıp çıkıp kendi kendine dağılacağını söyledi önemli olmadığını söyledi.bebeğin olsun emzirince yapısı değişir dedi.takmıyordum kafaya hiç ama bu aralar göğüs kanserleri çoğalınca moralim bozulmaya başladı
Bozma moralini canım madem kontrol altında sürekli,farklı doktorlarada görünmüşsün madem.
Kötü birşey değilmiş işte aklına getirme öyle şeyler.
Ayy kızlar çook olmuş buralara gelmeyeli, inşallah hepiniz iyisinizdir. Şafaklar azalmış herkesin maşallahİnşallah doğan güneşleri de görürsünüz en kısa zamanda..
Buseeeeee tuu tuu tu maşallah şafağına
Bende resim koyucam çok özendim
En azından hiç biri kötü birşey demedi kuzumkışın soğuklarda ağrıyo canımda aklıma getiriyo zorla kendini pis kisther doktor farklı bişey diyo ay doktorlarda bi alem
amin cnm..saolasın cnm..
koy kuzum koy ben hep diodum plakalaragelince foto koycam die
Allah nasip etti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?