Amin aminnnn
Sabrediyoruz işte canım elden ne gelir.
Ay evet yaa ben bayılırım öyle gökyüzünde olan resimlere uçanlara falan
Gerimi dönsem avatarıma
Ne güzel canım benim allah nazarlardan saklasın ..
O kadar zaman geçicek sen evlenceksin bende askerliğimizin sonlarında olcam :)
Ben de son bi iki hafta kala sanırım bitmiycek bu askerlik ömür boyu böyle devam edicek diyodum kendi kendime :) Ama geçiyo işte günler. Hayırlısıyla bütün asker yolu bekleyenler kavuşur inşallahDaha durun evliliğe şafak saycaksınız şafaklardan kurtuluş yook
Yaklaşırlar canım az daha sabır benide deli etmişti benim güvercinler
Hele 3 ay yerinden hareket etmemişti :/
Allah allah sonra gittiğin diğer doktorlar şüphelenmedi ama dimi öyle birşeyden.
Canım sen öyle her doktorun dediğine bakmıcaksın banada kalbin hızlı atıyor sadece demişlerdi meğerse doğuştan delikmiş
Sen 2,3 doktora gidiceksin ortak teşhisi kabul ediceksin,doğruyu öyle öğrenebiliyorsun.
Amiin canım hepimizii..
Evet tatlım ne güzel ikimiz de muradımıza kavuşuyo olcaz inşallah
amin cnmmmmm..
senin tickerda yakıo valla
Amin canım inşallah.Banada hiç bitmicekk gibi geliyor vallaBen de son bi iki hafta kala sanırım bitmiycek bu askerlik ömür boyu böyle devam edicek diyodum kendi kendime :) Ama geçiyo işte günler. Hayırlısıyla bütün asker yolu bekleyenler kavuşur inşallahDaha durun evliliğe şafak saycaksınız şafaklardan kurtuluş yook
Ay hatırladım o günleri bizim topiğe takılırdın
Benim şemsiyeli vardı ya bagımlı olduydum
benimde 3 ayı geçti bi adım ilerlemediler gıcık oldum ben bunlara12 ay bitmeye başlayınca ilerliyolar galiba canım
ay canım benimm şimdi nasılsın peki tedavini oldun demi? sonraki gittiğim doktorlar iyi bişey diyemem ama kötüde diyemem alalım inceleyelim dedi.bende küçülüyo nasıl olsa diye aldırmayı istemedim.büyüse aldırcaktım canım.
benimde 3 ayı geçti bi adım ilerlemediler gıcık oldum ben bunlara12 ay bitmeye başlayınca ilerliyolar galiba canım
ay canım benimm şimdi nasılsın peki tedavini oldun demi? sonraki gittiğim doktorlar iyi bişey diyemem ama kötüde diyemem alalım inceleyelim dedi.bende küçülüyo nasıl olsa diye aldırmayı istemedim.büyüse aldırcaktım canım.
ah kuzum yeter ki evlilik dogum vs şafakları sayalım ya asklarımız yanımızda her türlü şafak gider kiiiiiiiii
Amin canım inşallah.Banada hiç bitmicekk gibi geliyor valla
Ya evlilik şafağı güzel ozaman yanımda olucak hiç sorun değil o zamanı beklemek
Evet bende hatırladım senin o resmi eski avatarımdı oda
Zaman geçiyor işte canım
Evet kuzum dikkatli baktım da tickerlarımızda yakınmış he
:13:
Di mi haklısın yeter ki hep yanımızda olsunlar. Gerçi biz ayrı şehirlerde olduğumuz için gene yanyana değiliz ama en azından istediğinde görüşebiliyosun. Ben ilk askerden eve geldiği gün onun telefonunu arayınca bi garip olmuştum alışmışım hep ankesörlüden görüşmeye ya :)
Valla bikaç ay önce böyle bi tickerın hayalini bile kuramıyodum ama oldu işteeSizin de olcak merak etme
Amin canım inşallah.Banada hiç bitmicekk gibi geliyor valla
Ya evlilik şafağı güzel ozaman yanımda olucak hiç sorun değil o zamanı beklemek
Bizde ayrı şehrin yorgun aşıklarıyız canım
Neyse ki telefonumuz varda askerlikte o kadar zorluk çekmiyoruz zaten uzaktık ya
Uzaktık ama görüşürdük sürekli askerlik öle değil ki
Kızlar ben kaçar hepinize ii geceler ..
Bizde ayrı şehrin yorgun aşıklarıyız canım
Neyse ki telefonumuz varda askerlikte o kadar zorluk çekmiyoruz zaten uzaktık ya
Uzaktık ama görüşürdük sürekli askerlik öle değil ki
Kızlar ben kaçar hepinize ii geceler ..
Oldum oldum tıkattırdım o deliği benSen ihmal etme canım yinede sık sık görün doktoruna sağlık bu ihmale gelmez.
Tam 11 ay kalınca 11in üstünde olacak zaten o mantıkta gidiyor ya kuzum
Yaklaşır az kaldı küsüratlar az daha azalsın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?