Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin aminnnn
Sabrediyoruz işte canım elden ne gelir.

Ben de son bi iki hafta kala sanırım bitmiycek bu askerlik ömür boyu böyle devam edicek diyodum kendi kendime :) Ama geçiyo işte günler. Hayırlısıyla bütün asker yolu bekleyenler kavuşur inşallah Daha durun evliliğe şafak saycaksınız şafaklardan kurtuluş yook

Ay evet yaa ben bayılırım öyle gökyüzünde olan resimlere uçanlara falan
Gerimi dönsem avatarıma

Ay hatırladım o günleri bizim topiğe takılırdın
Benim şemsiyeli vardı ya bagımlı olduydum

Ne güzel canım benim allah nazarlardan saklasın ..
O kadar zaman geçicek sen evlenceksin bende askerliğimizin sonlarında olcam :)

Amiin canım hepimizii..
Evet tatlım ne güzel ikimiz de muradımıza kavuşuyo olcaz inşallah

ah kuzum yeter ki evlilik dogum vs şafakları sayalım ya asklarımız yanımızda her türlü şafak gider kiiiiiiiii

Yaklaşırlar canım az daha sabır benide deli etmişti benim güvercinler
Hele 3 ay yerinden hareket etmemişti :/

benimde 3 ayı geçti bi adım ilerlemediler gıcık oldum ben bunlara 12 ay bitmeye başlayınca ilerliyolar galiba canım

ay canım benimm şimdi nasılsın peki tedavini oldun demi? sonraki gittiğim doktorlar iyi bişey diyemem ama kötüde diyemem alalım inceleyelim dedi.bende küçülüyo nasıl olsa diye aldırmayı istemedim.büyüse aldırcaktım canım.

Amiin canım hepimizii..
Evet tatlım ne güzel ikimiz de muradımıza kavuşuyo olcaz inşallah

Evet kuzum dikkatli baktım da tickerlarımızda yakınmış he
:13:

Amin canım inşallah.Banada hiç bitmicekk gibi geliyor valla
Ya evlilik şafağı güzel ozaman yanımda olucak hiç sorun değil o zamanı beklemek

Ay hatırladım o günleri bizim topiğe takılırdın
Benim şemsiyeli vardı ya bagımlı olduydum

Evet bende hatırladım senin o resmi eski avatarımdı oda
Zaman geçiyor işte canım

Oldum oldum tıkattırdım o deliği ben Sen ihmal etme canım yinede sık sık görün doktoruna sağlık bu ihmale gelmez.

Tam 11 ay kalınca 11in üstünde olacak zaten o mantıkta gidiyor ya kuzum
Yaklaşır az kaldı küsüratlar az daha azalsın da

ah kuzum yeter ki evlilik dogum vs şafakları sayalım ya asklarımız yanımızda her türlü şafak gider kiiiiiiiii

Di mi haklısın yeter ki hep yanımızda olsunlar. Gerçi biz ayrı şehirlerde olduğumuz için gene yanyana değiliz ama en azından istediğinde görüşebiliyosun. Ben ilk askerden eve geldiği gün onun telefonunu arayınca bi garip olmuştum alışmışım hep ankesörlüden görüşmeye ya :)

:13:Evet kuzum benim geçiyor ...

Bizde ayrı şehrin yorgun aşıklarıyız canım
Neyse ki telefonumuz varda askerlikte o kadar zorluk çekmiyoruz zaten uzaktık ya
Uzaktık ama görüşürdük sürekli askerlik öle değil ki

Kızlar ben kaçar hepinize ii geceler ..

Amin canım inşallah.Banada hiç bitmicekk gibi geliyor valla
Ya evlilik şafağı güzel ozaman yanımda olucak hiç sorun değil o zamanı beklemek

Evet canım o zaman yan yana şafak sayarsınız artık:) Biz şimdi de yan yana sayamıyoruz ama olsun askerlikten alıştık nasılsa ayrı olmaya:)

Dediğin gibi askerlik, önceden ayrı şehirlerde olsan da hiç o duruma benzemiyor. Neyse sizin telefonla görüşme şansınız da varmış bak. Allah tez zamanda kavuştursun canım, iyi geceleeerr

ii geceler cnm..

Oldum oldum tıkattırdım o deliği ben Sen ihmal etme canım yinede sık sık görün doktoruna sağlık bu ihmale gelmez.

aferin tatlıma çok geçmiş olsun Allah başka hastalık göstermesin canım.gidicem 3 ay sonra gene bakalım hayırlısı bitanem

Tam 11 ay kalınca 11in üstünde olacak zaten o mantıkta gidiyor ya kuzum
Yaklaşır az kaldı küsüratlar az daha azalsın da

ay ben 12 ayı düşmeye başlayınca ilerlicek sanıyom ondan gitmiyo bu gıcıklar.15 aylık yapsalarmış bu tickeri iyi olurdu en azından azıcık ilerlerdi moral olurdu

Kızlar bende çıkıyorum artık hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…