Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şafak 76

Iğdır'a selam olsun

...aynı şehirde nefes almak bile bana yetiyor...

cumartesi gelse de çarşıda görüşseeeeeeeeeeeeeek pazar günü görüştük ama olsun özledim

Günaydınnn askerr yarenleriii bayadır kkda takılamıyordum özledimmm annnemm hepiniziii yaa malum benimki geleli 16 gün olduuu sankii hiç askere gitmemişşş gibiii azıcık daha sabır hatunlarr sonra hepiciği geçicekkk :)) iş arıyor benimkii hayırlısıyla bir iş bulsa ağustos eylül gibi söz düşünüyoruz bakalım kısmet tabii allahın izniylee evlilik mevzularıı ne zorr kızlarr vallaaa herşeyy paraaa hayal bile kuramıyorsun paran yoksa paranın gözü çıksın emiii Neyseeeee siizii çok öptümm yine gelcemm ama gündüzde burda kimsecikler olmuyor ki beee

Günaydın Ümrancımm..
ne güzel bizde hayırlısıyla bir bitirseydik iyiydi..
evet herşey parar hayallerimin kısıtlı haliyle bile bi ton parar biriktirmem gerekiyor..
o yüzden Allah nasip ederse o gelene kadar önümdeki 10 ay maaşımın yarısından fazlasını ellemeden kenara atacağım inşaAllah..
yoksa hiçbişey istediğim gibi olmaz eğer öyle istediğim gibi olmayacak olursa 1 sene daha erteleyeceğim herşeyii

.

Ümrann hadi bakalımm hakkınızdaa hayırlısıı canımm
Aksamları girde sohbet edelimm hiç girmiyorsun
Unuttun bizii

Bu aradaa Günaydın safak güzelleriiiiiiii

evet düşünmedende olmuyor ama bazen bakmıyorumm sonra bir bakıyorum birden gecmş gibi oluyor seviniyorm

Bende safak kagıdımı karalamadım ne zamandırr
Gecenlerde bi karaladım safagım baya azaldı gibi gözükdü gözümee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…