hehheee
HErkes askeryle konşms bgn çok mtlu
bnde bgn 2 defa konştm:d akşama dgru yne arcak Allahn iznyle inş...
SAFAK=KARANLIK
HERKESİ ALLAH SEWDCEGNE HAYRLSYLA KAWSTRSUN
iyi günler kızlarrrrbenim bitanecigim de aradı gene.ankaradan secmelere gelmişlerr benimki ankara yolcusu olabilir kızlar bakalım hayırlısı
bugünü de atlatırsak ŞAFAK 446ahh ahh dün ADANADAN bahsetmişsiniz inşşşşşşşşşş görecek miyiz o günleri yaaaaaa
aminnn inşş canım. bende 2 kere konuştumm ,inş arar yinee bakalım bekliyorum
ne güzel...bnde beklyrm canm ama aramadı daha arayamcak galibaa
umudu kesmiyelim ya. yok anladım bekleyene daha zormuş bu askerlikkcigaraya başlıcam efkardan yanındada 45 lik
bilmem ki tatlım burdurda benimki.ankaradan gelmişler secmelere.canımm neden seçmelere geliyorlar.şimdi nerde ki .. benimkide Ankarada şuan
ohhhh ne güzel cnm az kalmışşşş3 gün gelmedim özledim sıcacık Topicimi
15 gün sonra askerim yanımda
Şafak : 99
umudu kesmiyelim ya. yok anladım bekleyene daha zormuş bu askerlikkcigaraya başlıcam efkardan yanındada 45 lik
aynen.... şU sorunun cevabnı hç veremezdim kendme...'GİDen için mi yoksa kaln için mi dha zor''...
KALAN için dha zormuş.... :2::2: sözlüm askere gttgnden beri bnun cvbnı öğrendm
bilmem ki tatlım burdurda benimki.ankaradan gelmişler secmelere.
ohhhh ne güzel cnm az kalmışşşş
hehe,:):)sorma yaww.ben cigara kullanmam ama bu smileyi çok seviyorummmmmmmm
gitmeden bende söylemiştim bana zor senden çok diye.şimdi aradı da öyle tekrar dedim aynı şeyi öyle deme yemek yerken kaşığı ağzına alamadan kalıyorsun dedi ... ağlamamak için zor tuttum. sadece seni merak ediyorum dedi
öyle demee canm..hep iyi oldgnu syle... bnde bsey yok iyim...sende iyi ol gbi seyler syle..aklı sende kalmasın
ya tabii zaten direk demedim ..hep gülerek açıyorum ,güldürmeye çalışıyorum.maşallah şikayetçi değil öyle çok .yemin töreninden sonra daha rahat olurum diyor .inş bakalım ..özledimm çok ya huff
nerdeydi askerin? sylemşssndr mutlaka ama unutlyo..burda br sürü kızla knşyrz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?