nasıl gitsin canımm bildigin gibi ya herşey aynı çalışıyorumaskerimi özledimm havalar çok kötü
nasıl gitsin canımm bildigin gibi ya herşey aynı çalışıyorumaskerimi özledimm havalar çok kötü
ne kadar alakasız şeyler yazmışım yaaa
anladım canım asker bekliyorum ruh halimi bilirsin diyorsun ..
havalar evet sorma ya cok soguk cok usuyorum ben 5 martta cemre topraga düşcekmiş umarım ısınır artık ..
aynen öyle diyorum
bizim burda bi cadde yıkıldı yagmurun karın şiddettinden valla heryer çok kötü ısınsada azcık keyiflensek ya
asker bekleyen yaren anlar diğer yarenini
aynen canım ya ısınmak istiyorum artık askerim martın sonunda burda umrım sıcak olur hava cok istiyorum :116:
sen nerede oturuyordun kuzum
Selam kızzlarr erken geldiim
Aşkım yarın çarşıya çıkıyorr çok özledim
hoşgeldin tortomm
sen zaten git gocan hafta sonu çıkacak ya gelsopalıksın ha
ay mart diyince bişey oldum hee senin mehtap saydıgını unutmusuminşallah düzelir valla rahat rahat gezersiniz canım yyaaa
ben zonguldak ereğlideee oturuyorumm canımm beklerim
sen istanbuldu dimiii
Hoşbulduk tortoomm
ne vuruyon kız bakıyom da moralin yerindeeeNabersin bakalım?İş noldu?
inşallah canım düzelsin valla havalar ii olunca moralimde ii oluyor benim ruh halimi etkiliyor
istanbul canım evet
ay en son hatırladıgın ben kötüydüm dimiamannnn kötü kötü nereye kadar yemişim bu dünyayı ben iş devam torto çalışıyook işte
evet kötü havada hep uykum geliyo benim yaaa
ay en son hatırladıgın ben kötüydüm dimiamannnn kötü kötü nereye kadar yemişim bu dünyayı ben iş devam torto çalışıyook işte
evet kötü havada hep uykum geliyo benim yaaa
haaahaha dimi yaatakma be tortomm bak 100ü devirdik
Oo iyi netleşti yani.NE güzel ya zaman geçiyodur
valla tortom 100 gitti yaa nere gitti hani nerdene çabuk geçti gibi geliyo şu an ama düşe kalka geldik işteee bugünlere
he torto kesinleşti bakalım zaman ne gösterecekkzaman iyi geçiyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?