Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam ceydaaaaaaa
nasıl gidiyor

nasıl gitsin canımm bildigin gibi ya herşey aynı çalışıyorum askerimi özledimm havalar çok kötü

anladım canım asker bekliyorum ruh halimi bilirsin diyorsun ..
havalar evet sorma ya cok soguk cok usuyorum ben 5 martta cemre topraga düşcekmiş umarım ısınır artık ..

anladım canım asker bekliyorum ruh halimi bilirsin diyorsun ..
havalar evet sorma ya cok soguk cok usuyorum ben 5 martta cemre topraga düşcekmiş umarım ısınır artık ..

aynen öyle diyorum
bizim burda bi cadde yıkıldı yagmurun karın şiddettinden valla heryer çok kötü ısınsada azcık keyiflensek ya

aynen öyle diyorum
bizim burda bi cadde yıkıldı yagmurun karın şiddettinden valla heryer çok kötü ısınsada azcık keyiflensek ya

asker bekleyen yaren anlar diğer yarenini
aynen canım ya ısınmak istiyorum artık askerim martın sonunda burda umrım sıcak olur hava cok istiyorum :116:

sen nerede oturuyordun kuzum

asker bekleyen yaren anlar diğer yarenini
aynen canım ya ısınmak istiyorum artık askerim martın sonunda burda umrım sıcak olur hava cok istiyorum :116:

sen nerede oturuyordun kuzum

ay mart diyince bişey oldum hee senin mehtap saydıgını unutmusum inşallah düzelir valla rahat rahat gezersiniz canım yyaaa
ben zonguldak ereğlideee oturuyorumm canımm beklerim
sen istanbuldu dimiii

Selam kızzlarr erken geldiim
Aşkım yarın çarşıya çıkıyorr çok özledim

ay mart diyince bişey oldum hee senin mehtap saydıgını unutmusum inşallah düzelir valla rahat rahat gezersiniz canım yyaaa
ben zonguldak ereğlideee oturuyorumm canımm beklerim
sen istanbuldu dimiii

inşallah canım düzelsin valla havalar ii olunca moralimde ii oluyor benim ruh halimi etkiliyor
istanbul canım evet

Hoşbulduk tortoomm

ne vuruyon kız bakıyom da moralin yerindeeeNabersin bakalım?İş noldu?

ay en son hatırladıgın ben kötüydüm dimi amannnn kötü kötü nereye kadar yemişim bu dünyayı ben iş devam torto çalışıyook işte

inşallah canım düzelsin valla havalar ii olunca moralimde ii oluyor benim ruh halimi etkiliyor
istanbul canım evet

evet kötü havada hep uykum geliyo benim yaaa

ay en son hatırladıgın ben kötüydüm dimi amannnn kötü kötü nereye kadar yemişim bu dünyayı ben iş devam torto çalışıyook işte

benim ağlayasım geliyoo
mutsuz oluyorum

haaahaha dimi yaatakma be tortomm bak 100ü devirdik

Oo iyi netleşti yani.NE güzel ya zaman geçiyodur

haaahaha dimi yaatakma be tortomm bak 100ü devirdik

Oo iyi netleşti yani.NE güzel ya zaman geçiyodur

valla tortom 100 gitti yaa nere gitti hani nerde ne çabuk geçti gibi geliyo şu an ama düşe kalka geldik işteee bugünlere
he torto kesinleşti bakalım zaman ne gösterecekk zaman iyi geçiyo valla

valla tortom 100 gitti yaa nere gitti hani nerde ne çabuk geçti gibi geliyo şu an ama düşe kalka geldik işteee bugünlere
he torto kesinleşti bakalım zaman ne gösterecekk zaman iyi geçiyo valla

İyi bakalım tortom hayırlı olsun.
Haftasonları tatil herhalde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…