ay burnum üşüdü yaaaa
eVETTT BAKTIMM ilk kutu peçete bitmiş
zaman canım zaman en büyük ilaç bizi onlara kavuşturucakta zaman ayıracak olanda sabretmemiz lazım
eminim çok duygulanmıştır aglıyodur şimdik
triplerdeyiz sen
senle mesajlasırken mesaj hakkım bitti sonra senden ne ses ne seda
Olmaz öyle ama tek tek yazman lazımkızlar yavaş die toplu msj yazıom..ay napıyım öle takılıorum
sen nie triptesin ceydoşşşşşş
Selammm herkeseee
ay burnum üşüdü yaaaa
Evet bak çok büyük bir engel kalkıcak önünüzden askerden sonra herşey çok güzel olucak inşallah.
Buarada belli oldumu bu komandoluk işi sizin ?
Selammm herkeseee
Olmaz öyle ama tek tek yazman lazım
Selam canım hoşgeldin
Geçiyor canım bir şekilde zaman şuan içinde olduğumuz zaman çok uzun geliyor bize ama geriye dönüp baktığımızda vay be geçmiş diyoruz.kızlar yaa siz nası yediniz bitirdiniz şafaklarınızı..geçmek bilmiyor zamannn..şuraya bak daha 11buçuk olmamış saat..bide ben gece 3lere kadar otururdum zamanın nasıl geçtiğini anlamadan neden böyle oluyo kiii :26:
30 kişiden 5 kişiyi elemişler 25 kişi kalmışlar hastaneye falan gideceklermiş daha..Nolucak hiç bilmiyoruz
Hoşbulduk kızlarr ne yapıyorsunuzz
Zeynepp nerelerdeydinn özlettin kendinii
hoşgeldin cnm..
ecoş bilion net kaçak yoksaaaaaaaaaaaa
zeynooooooooooo ilk kez listende şafak attırıcammmmmmmmmmmmm
İyiyim ben canım şafak attırmak için bekliyoruzHoşbulduk kızlarr ne yapıyorsunuzz
Zeynepp nerelerdeydinn özlettin kendinii
hoşgeldin cnm..
ecoş bilion net kaçak yoksaaaaaaaaaaaa
zeynooooooooooo ilk kez listende şafak attırıcammmmmmmmmmmmm
Kuzum amcamlardaydım giremedim bi müddet bende sizleri özledim
Neler yapıyorsun görüşmeyeli kuzum
Buseee durr önceee ne dicemmm sen beni ne iplemiyonn ben sana selam veriyorum sen nasıl görmessin beni he
Hee kankaaa ahaa vallaa allh inandırsınn şimdi listeyii düzenliyodum senin şafağı hesaplıyodum şimdi
kızlar yavaş die toplu msj yazıom..ay napıyım öle takılıorum
sen nie triptesin ceydoşşşşşş
Ağzını burnunu elinle kapa hohh hoh yap ısınır
Selammm herkeseee
eVETTT BAKTIMM ilk kutu peçete bitmiş
İnan unutuuğumdan felan değildir kesin biri bişe demiştir bende de kalmıştır yoksa b.iliyosan sen atmasanda ben msj atıp soruyodum sana ne yaptın ceyda diye aşk olsunsen kankanı bilmezmisin
Turist Rizeye gitmiş..
Demiş abi herkesin bıyıgı var neden .. Adam cevap vermiş ,, bizim burda önemli şeylerin altını çizeriz demiş
Burun değince aklıma bu geldi
kızlarrr alakasız olcak ama başbakan anneler gününde süpriz yapıcakmış ya asker annelerine sizce nee olabilirr??:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?