Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zaman canım zaman en büyük ilaç bizi onlara kavuşturucakta zaman ayıracak olanda sabretmemiz lazım

eminim çok duygulanmıştır aglıyodur şimdik
eVETTT BAKTIMM ilk kutu peçete bitmiş

triplerdeyiz sen

senle mesajlasırken mesaj hakkım bitti sonra senden ne ses ne seda

İnan unutuuğumdan felan değildir kesin biri bişe demiştir bende de kalmıştır yoksa b.iliyosan sen atmasanda ben msj atıp soruyodum sana ne yaptın ceyda diye aşk olsun sen kankanı bilmezmisin

ay burnum üşüdü yaaaa

Turist Rizeye gitmiş..
Demiş abi herkesin bıyıgı var neden .. Adam cevap vermiş ,, bizim burda önemli şeylerin altını çizeriz demiş

Burun değince aklıma bu geldi

kızlar yaa siz nası yediniz bitirdiniz şafaklarınızı..geçmek bilmiyor zamannn..şuraya bak daha 11buçuk olmamış saat..bide ben gece 3lere kadar otururdum zamanın nasıl geçtiğini anlamadan neden böyle oluyo kiii :26:

Evet bak çok büyük bir engel kalkıcak önünüzden askerden sonra herşey çok güzel olucak inşallah.
Buarada belli oldumu bu komandoluk işi sizin ?

30 kişiden 5 kişiyi elemişler 25 kişi kalmışlar hastaneye falan gideceklermiş daha..Nolucak hiç bilmiyoruz

Hoşbulduk kızlarr ne yapıyorsunuzz
Zeynepp nerelerdeydinn özlettin kendinii

Geçiyor canım bir şekilde zaman şuan içinde olduğumuz zaman çok uzun geliyor bize ama geriye dönüp baktığımızda vay be geçmiş diyoruz.
Oyalanıcak birşeyler bul kendine biz konuşmadık sanırım hiç okuyomusun çalışıyomusun ?

30 kişiden 5 kişiyi elemişler 25 kişi kalmışlar hastaneye falan gideceklermiş daha..Nolucak hiç bilmiyoruz

Anladım canım hayırlısı

Kuzum amcamlardaydım giremedim bi müddet bende sizleri özledim

Neler yapıyorsun görüşmeyeli kuzum

hoşgeldin cnm..

ecoş bilion net kaçak yoksaaaaaaaaaaaa

zeynooooooooooo ilk kez listende şafak attırıcammmmmmmmmmmmm

Buseee durr önceee ne dicemmm sen beni ne iplemiyonn ben sana selam veriyorum sen nasıl görmessin beni he

Hee kankaaa ahaa vallaa allh inandırsınn şimdi listeyii düzenliyodum senin şafağı hesaplıyodum şimdi

İyiyim ben canım şafak attırmak için bekliyoruz sen napıyorsun nasılsın ?
hoşgeldin cnm..

ecoş bilion net kaçak yoksaaaaaaaaaaaa

zeynooooooooooo ilk kez listende şafak attırıcammmmmmmmmmmmm

Biliyorum kuzum biliyorum.
Bizde ilk kez aynı listede olucaaaazzz

kızlarrr alakasız olcak ama başbakan anneler gününde süpriz yapıcakmış ya asker annelerine sizce nee olabilirr??:44::44:

Ne yapalım bıraktıgın gibi aynı tas aynı hamam
Sen neler yaptın
İyi gelmiştir degisiklik sana

kızlar yavaş die toplu msj yazıom..ay napıyım öle takılıorum

sen nie triptesin ceydoşşşşşş

hiç zeynoya trip atıyom öle

Ağzını burnunu elinle kapa hohh hoh yap ısınır

süpersin ecoş
Selammm herkeseee

hoşgeldin canımmm

kankam üzülme tamam la şaka yaptım amma damara bağladın he
seviyorum seni

Turist Rizeye gitmiş..
Demiş abi herkesin bıyıgı var neden .. Adam cevap vermiş ,, bizim burda önemli şeylerin altını çizeriz demiş

Burun değince aklıma bu geldi

süpersin bıyık bırakcamm

kızlarrr alakasız olcak ama başbakan anneler gününde süpriz yapıcakmış ya asker annelerine sizce nee olabilirr??:44::44:

Bu mevzu halen geçiyor mu ya
Ah kuzum çok bekledik ama yüzümüz gülmedi umarım sizin güler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…