Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm

yaa bu kk yavaşmı bana mı öle geldiiiiiiiii

Hoşgeldin kankaa

Bence kk yavaş değil sen hızlısın bide olaya burdan bakmak lazım hep kk suçlu hep kk suçlu olmuyo ama böyle

hoşgeldin cnmm hayırdırr

yaaa askerim çok mutsuz bugün akşama kadar 10 kere aradı akşam son aradığında nasıl ağladı yaaa
Çok özledim seni gözümde tütüyosun diyo ben dayanamıyorum seni görmeden sana sarılamadan kokunu içime çekemeden dedi hergün 3-4 kere fotoğrafıma bakıyomuş..Ben hiçbişiy diyemedim tam da alıştık artık diyodum daha kötü oluyo yaaa

cnmm benmmm geçicek bu günlerdee üzülmee ama yaa hepimiz aynı durumdayız ama sabretmemiz lazımmm

hehehe biraz abarmış olabilirim ama doğruluk payıda var

sabıır kuzummm sabırr az daha sabır

benım sağım solum belli olmaz belki harbiden çıkarım ne yani

anladım ki ben hehehe

hay ben senin sağını solunu öpim kanka

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm

yaa bu kk yavaşmı bana mı öle geldiiiiiiiii

hoşgeldinnn canımmmm benmm

Hoşgeldin kankaa

Bence kk yavaş değil sen hızlısın bide olaya burdan bakmak lazım hep kk suçlu hep kk suçlu olmuyo ama böyle

noldu kanka şimdide kknn avukatlıgınamı basladın

daha çok yeni çok normal böyle şeyler yaşanması üzülme canım askerinle konusurken hele normal bişeymiş gibi konus oda senin üzüldügünü bilirse daha çok üzülür onun bu davranısları zamanla düzelir

Ah canım benim Allah sabırlar versin .. Böyle okuyunca bizdeki yasanan sahneler anlar geliyor aklıma gözlerim doluyor ..
Bizde böyle çok zor anlar yasadık zamanla ii olcaksınız canım ..

Sabır

Canım geçicek bu günlerde elbet hepimiz aynı yerlerden geçtik,siz daha yeni başladınız birde şimdiden dayanamıyorum falan olmaz.
Sen güçlü ol o ağladığında üzüldüğünde olumlu konuş hep üzüldüğünü belli etme.

cnmm benmmm geçicek bu günlerdee üzülmee ama yaa hepimiz aynı durumdayız ama sabretmemiz lazımmm

ya ben teselli ediyorum daha bak 19 gün kaldı o zman yanındayım 2 gün birlikte olucaz diyorum çok o diyo

onunla konuşurken ağlamamak için kendimi zor tuttum ama telefonu kapatınca başladım bende hüngür hüngür ağlamayaa

hoşgeldinn kuzuuu evett yavaşşşş

Hoşgeldin canım hayırdır ?

Hoşgeldiiiiiinn evet sanki yavaş birazz :44:

toptan hoşbulduk yavrularrrrrrrrrrrr

napıosunuz bakıyım

Ah canım benim Allah sabırlar versin .. Böyle okuyunca bizdeki yasanan sahneler anlar geliyor aklıma gözlerim doluyor ..
Bizde böyle çok zor anlar yasadık zamanla ii olcaksınız canım ..

Sabır

hmm okudum canım yapılacak çok bişey yok maalesef biraz daha sabretmekten başka geçecek bu günlerde hepimiz atlattık sende atlatacaksın

biliyorum kızlar aslında bi taraftan seviniyorum da çünkü bu son engelimiz başlamakta bitirmenin yarısı 2 sene öncesini düşünüyorum şafak olduğu gibi önümüzdeydi şimdi hiç değilse gün gün azalıyo

zaman canım zaman en büyük ilaç bizi onlara kavuşturucakta zaman ayıracak olanda sabretmemiz lazım

Ne bilim bi değişiklik olsun istedim

eminim çok duygulanmıştır aglıyodur şimdik

toptan hoşbulduk yavrularrrrrrrrrrrr

napıosunuz bakıyım
Aynı bildiğin gibi kuzu sen neler yapıosunn

Evet bak çok büyük bir engel kalkıcak önünüzden askerden sonra herşey çok güzel olucak inşallah.
Buarada belli oldumu bu komandoluk işi sizin ?

Aynı bildiğin gibi kuzu sen neler yapıosunn

Evet bak çok büyük bir engel kalkıcak önünüzden askerden sonra herşey çok güzel olucak inşallah.
Buarada belli oldumu bu komandoluk işi sizin ?

triplerdeyiz sen

senle mesajlasırken mesaj hakkım bitti sonra senden ne ses ne seda

kızlar yavaş die toplu msj yazıom..ay napıyım öle takılıorum

sen nie triptesin ceydoşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…