ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
yaa bu kk yavaşmı bana mı öle geldiiiiiiiii
hoşgeldin cnmm hayırdırr
Hoşgeldin canım hayırdır ?kızlar ben geldim ama çok mutsuzum yaaa
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin canım hayırdır ne oldu :26:
yaaa askerim çok mutsuz bugün akşama kadar 10 kere aradı akşam son aradığında nasıl ağladı yaaa
Çok özledim seni gözümde tütüyosun diyo ben dayanamıyorum seni görmeden sana sarılamadan kokunu içime çekemeden dedi hergün 3-4 kere fotoğrafıma bakıyomuş..Ben hiçbişiy diyemedim tam da alıştık artık diyodum daha kötü oluyo yaaa
hehehe biraz abarmış olabilirim ama doğruluk payıda var
sabıır kuzummm sabırr az daha sabır
benım sağım solum belli olmaz belki harbiden çıkarım ne yani
anladım ki ben hehehe
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin kankaa
Bence kk yavaş değil sen hızlısın bide olaya burdan bakmak lazım hep kk suçlu hep kk suçlu olmuyo ama böyle
yaaa askerim çok mutsuz bugün akşama kadar 10 kere aradı akşam son aradığında nasıl ağladı yaaa
Çok özledim seni gözümde tütüyosun diyo ben dayanamıyorum seni görmeden sana sarılamadan kokunu içime çekemeden dedi hergün 3-4 kere fotoğrafıma bakıyomuş..Ben hiçbişiy diyemedim tam da alıştık artık diyodum daha kötü oluyo yaaa
hmm okudum canım yapılacak çok bişey yok maalesef biraz daha sabretmekten başka geçecek bu günlerde hepimiz atlattık sende atlatacaksınhoşbulduk canım yukarda anlattım
hay ben senin sağını solunu öpim kanka
cnmm benmmm geçicek bu günlerdee üzülmee ama yaa hepimiz aynı durumdayız ama sabretmemiz lazımmm
daha çok yeni çok normal böyle şeyler yaşanması üzülme canım askerinle konusurken hele normal bişeymiş gibi konus oda senin üzüldügünü bilirse daha çok üzülür onun bu davranısları zamanla düzelir
noldu kanka şimdide kknn avukatlıgınamı basladın
hmm okudum canım yapılacak çok bişey yok maalesef biraz daha sabretmekten başka geçecek bu günlerde hepimiz atlattık sende atlatacaksın
Öpp kankaa öpp
hoşgeldinn kuzuuu evett yavaşşşş
Hoşgeldin canım hayırdır ?
Hoşgeldiiiiiinn evet sanki yavaş birazz :44:
hay ben senin sağını solunu öpim kanka
hoşgeldinnn canımmmm benmm
noldu kanka şimdide kknn avukatlıgınamı basladın
daha çok yeni çok normal böyle şeyler yaşanması üzülme canım askerinle konusurken hele normal bişeymiş gibi konus oda senin üzüldügünü bilirse daha çok üzülür onun bu davranısları zamanla düzelir
Ah canım benim Allah sabırlar versin .. Böyle okuyunca bizdeki yasanan sahneler anlar geliyor aklıma gözlerim doluyor ..
Bizde böyle çok zor anlar yasadık zamanla ii olcaksınız canım ..
Sabır
Canım geçicek bu günlerde elbet hepimiz aynı yerlerden geçtik,siz daha yeni başladınız birde şimdiden dayanamıyorum falan olmaz.
Sen güçlü ol o ağladığında üzüldüğünde olumlu konuş hep üzüldüğünü belli etme.
hmm okudum canım yapılacak çok bişey yok maalesef biraz daha sabretmekten başka geçecek bu günlerde hepimiz atlattık sende atlatacaksın
ya ben teselli ediyorum daha bak 19 gün kaldı o zman yanındayım 2 gün birlikte olucaz diyorum çok o diyo
onunla konuşurken ağlamamak için kendimi zor tuttum ama telefonu kapatınca başladım bende hüngür hüngür ağlamayaa
Ne bilim bi değişiklik olsun istedim
Aynı bildiğin gibi kuzu sen neler yapıosunntoptan hoşbulduk yavrularrrrrrrrrrrr
napıosunuz bakıyım
biliyorum kızlar aslında bi taraftan seviniyorum da çünkü bu son engelimiz başlamakta bitirmenin yarısı 2 sene öncesini düşünüyorum şafak olduğu gibi önümüzdeydi şimdi hiç değilse gün gün azalıyo
toptan hoşbulduk yavrularrrrrrrrrrrr
napıosunuz bakıyım
O niye
Aynı bildiğin gibi kuzu sen neler yapıosunn
Evet bak çok büyük bir engel kalkıcak önünüzden askerden sonra herşey çok güzel olucak inşallah.
Buarada belli oldumu bu komandoluk işi sizin ?
triplerdeyiz sen
senle mesajlasırken mesaj hakkım bitti sonra senden ne ses ne seda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?