Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende iyi olmaya çalışıyorum işte kuzu.

Maşallah

Bugün hiç iyi degilim hemşocum

Sağol kuzucum
Okudum yazdıklarını izne gelemiyormuş sanırım,her işte bir hayır vardır canım.
Üzülme demicem haklısın çünkü ama şöyle düşün şafağın artmamış olucak en azından

niye canım noldu:26:

Askerimin izne gelmesine izin vermiyolar 11 oldu hayat pınarım ya 11

Evet hayırlısı diyorum artık belki insafa gelirlerde yollarlar saol kuzum

bi gün bende bu listede olabilir miyim acaba

sevindim ozaman :) iyi dayanıyosunuz valla ben 5 buçuk ay nası geçicek diye düşünüp kendi kendimi yiyip bitiriyorum.Siz ne durumdasınız kim bilir.Çok zor dimi tuba

sevindim ozaman :) iyi dayanıyosunuz valla ben 5 buçuk ay nası geçicek diye düşünüp kendi kendimi yiyip bitiriyorum.Siz ne durumdasınız kim bilir.Çok zor dimi tuba

Oy oy canım zor demek hafif kalır ya. Başbaşka bişey bu. Çok uzun zamanlardan bu günlere geldim ben Çok şükür geçmiyecek gibi geldi ama zamanla geçiyor işte

Geçiyo tabide gel bide bize sor diyelim ozaman..saçma sapan bişey ya boşuna zaman kaybı valla.nerde asker senin yarin?

Vay be Zeynep liste mi hazırlıyorsun sen kuzum,göz atarken denk geldim.Yıl hesaplaman daha dün gibi hatrımda
Bende girmek istiyorum bu listeye her gün mü paylaşıyorsun?
Özel mesaj demişsin ama ben genel yazdım telefondan girdiğim için.Şafağım bugün itibariyle 146
gerekenin yapılmasını arz eder yanaklarından öperim fıstıkçım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…