Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selammmmmm kızlarrr hepinizee kucak dolusuuu öpücükkklerr bendennn ohh kokulu kokuluuu

Tezkereci devrenin listesinii gördümm ohh maşallahhh çook sevindim birşey kalmamışş canlarım yaa tezz zamanda kavuşmak nasip etsin rabbimmm hepinizeee

Allah'ımmmmm bu listede olmak için neler vermezdim bir zamanlar.. 1 yıl bekledim bu listeye girebilmek için, şimdi inanamıyorum, çok şükür Allah'ıma
Zeynom ellerin dert görmesin

Allah'ımmmmm bu listede olmak için neler vermezdim bir zamanlar.. 1 yıl bekledim bu listeye girebilmek için, şimdi inanamıyorum, çok şükür Allah'ıma

wooowwwww :çığlık: :çığlık: :çığlık: :çığlık: :çığlık: :çığlık: :çığlık:

amaninnnnnnnnn sağdan soldannnn

:118::118::118::118::119::119::119::119:
:129::129::129::129::129:

ohh ohhhh sağdan soldannnn :118::118:

yaşasın özgürlük demeye azkaldıııııııı

aynen öyle tatlımmm, ve cidden bugünler çok çabuk geçio, hiç anlamıyorum.. bakalım son günler de böyle olacak mı?:26: bi de gerçek şafağımız sanırım 70.. ama karışık bi durum olduğundan, her an şafağa 3 gün eklenme durumu olabilir, o yüzden ben 76dan devam ediyorum.. 70 e düşüp de sonradan 73 olursam kaldıramam, atarım kendimi camdan

ağzınaaaa sağlıkkk kuzummmmm

merhabaaaa hatunlarrrrrrr r
sağoll ümoşummmmm

bakınn geçer miii biterr miiii die kara kara düşünen hatunlar smnmrn arkadaşımıza bakın, 460 saydı ve hürgeneral oldu ooooo

Zeynooooooo senlede hiç konusamaz olduk benim ex tertocum ya

Gelince unutturma konusalım senle iyi geceler

Exsim tertom buralardayım daha bol bol konuşcaz

Zeynomm ellerine sağlıkk
İyi gecelerrrr tatlı rüyalar
Rica ecemim

zeynommmmmmm kankammmmmmmmmmmm ellerine sağlıkkkkkkkkkk

kankammmm senindee gelmenlee liste şenlendii

aaaaa hemen gidiyosun konuşamadıkki doğru düzgün

Kuzucum buralardayım bol bol lak lak yapacağız

bi gün bende bu listede olabilir miyim acaba

zamanı gelecektir elbet

Özgem bayadır bende bu liste şu yıl hesaplaması onu bi unutmak mümkün olsa neyse aramızda kalsın

Kuzucuk sen Ceydanın şafak listesindesin ben sadece plaka sayanları tutuyorum plakalara geldiğinde sana bile sormadan alacağım

Evet kuzum yaa senide aldık ya sonunda bu listeye,artık sıra bize gelecek sizde kalmayacaksınız bu listede

Rica ederim canım

Bugün hava çoooooook güzel
Moralim yerinde ama dışarı çıkmayacağım istemiyorum çünkü

dışarda hava kapalı yağmur yağsam mı yağmasam mı kararsız ve benim canım çok sıkıldı bugün atarsa 70 günümüz kalcak off off bugün benim evimin köşe koltuğu ve orta sehpam gelcekti gelmedi çarşamba gelcekmiş çok merak ediyodum ben ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…