Hoşgeldinn canımm
HahahAlemsin kızımmm
napim yawru ya bizi bu hale getirenler utansın
Herseye inat bitiriyoruz vallahiii
Selam kuzum kendi adıma iyiyim sen nasılsın
Hoşgeldin canım
Ben iyiyim sen nasılsınn
Cevap verdim canım sanırım biraz geç gördüm
ewt kuzum sonradan gördüm..bakkala gittim..ay a101 kaçta açılıo bilen varmı?
ewt kuzum sonradan gördüm..bakkala gittim..ay a101 kaçta açılıo bilen varmı?
9.30'da acılıyor canım.
bu arada a101 demişken bu perşembe Güralların Tuğralı Meşrubat Bardağından gelcek haberiniz olsun
ben daha önce kahve su bardaklarını almıştım bim'den şimdi ordan meşrubat bardağını alacağım İnşaAllah
.
heh bende o bardakları diom bende ondan istiom..sabah gidiyimde alıyım dedim kalmıo valla bişey..eminsin dimi 9buçuk
canım ayın 8nde gelecek yani bu perşembe, evet git hemen al ben bu bardakların kahve su bardaklarını sabah hemen gitmiştim almak için bim'e milllet üşüşmüştü bile kaptım hemen
perşembe günü de hemen gidip almayı düşünüyorum
eveet 9.30'da acılıyor eminim..
.
ay saol cnm ya hemen koşup alcam bide borcam gördüm..ay o bardaklardan takım yapsam diorum ama 6 mı 12 mi bilemedim..gerçi kalırsa
ben kahve su bardaklarından 12 tane almıştım bir kutuda zaten 6 tane vardı ama bu bardaklardan 8 adet almayı düşünüyorum 12 çok olur gibime geldi 6 da az olur ortası 8 galiba
borcamlarıda annem diyor bana all, belki onlardan da alırım ama onlar her zaman oluyor acele etmesemde olur, ama bu bardaklar her zaman bulunamayabiliyor..
.
yarım saat önce sarıldım aşkıma geçen 290 günün özlemiyle.Kokusunu nasıl da özlemişim... zaman durdu sanki rüyadayım sandım. Şimdi çok daha kötü oldum :'(
hayırlı olsun tatlım askerliği yedinizmi askerliği darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?