Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak : 260 Atarsaa 259

Plakalara Son 179 Atarsa 178 Gün

Rabbime Çok Şükür Zaman Bi Şekilde Geçiyor

.

Son düzenleme:
Selam kuzum kendi adıma iyiyim sen nasılsın

Bende iyiyim canım.
Aşkımla konuştum şimdi

Hoşgeldin canım
Ben iyiyim sen nasılsınn

Hoşbulduk canım.İyiyim bende biraz yorgunum.Eşimin amcasının oğlunun nişanı var cumartesi.Bohçaları falan hazırladık bugün.Allah sizlere de göstersin bu günleri tatlı telaşlar ya

ewt kuzum sonradan gördüm..bakkala gittim..ay a101 kaçta açılıo bilen varmı?

9.30'da acılıyor canım.

bu arada a101 demişken bu perşembe Güralların Tuğralı Meşrubat Bardağından gelcek haberiniz olsun

ben daha önce kahve su bardaklarını almıştım bim'den şimdi ordan meşrubat bardağını alacağım İnşaAllah

.

heh bende o bardakları diom bende ondan istiom..sabah gidiyimde alıyım dedim kalmıo valla bişey..eminsin dimi 9buçuk

heh bende o bardakları diom bende ondan istiom..sabah gidiyimde alıyım dedim kalmıo valla bişey..eminsin dimi 9buçuk

canım ayın 8nde gelecek yani bu perşembe, evet git hemen al ben bu bardakların kahve su bardaklarını sabah hemen gitmiştim almak için bim'e milllet üşüşmüştü bile kaptım hemen

perşembe günü de hemen gidip almayı düşünüyorum

eveet 9.30'da acılıyor eminim..

.

Son düzenleme:

ay saol cnm ya hemen koşup alcam bide borcam gördüm..ay o bardaklardan takım yapsam diorum ama 6 mı 12 mi bilemedim..gerçi kalırsa

ay saol cnm ya hemen koşup alcam bide borcam gördüm..ay o bardaklardan takım yapsam diorum ama 6 mı 12 mi bilemedim..gerçi kalırsa

ben kahve su bardaklarından 12 tane almıştım bir kutuda zaten 6 tane vardı ama bu bardaklardan 8 adet almayı düşünüyorum 12 çok olur gibime geldi 6 da az olur ortası 8 galiba

borcamlarıda annem diyor bana all, belki onlardan da alırım ama onlar her zaman oluyor acele etmesemde olur, ama bu bardaklar her zaman bulunamayabiliyor..

.

Son düzenleme:
yarım saat önce sarıldım aşkıma geçen 290 günün özlemiyle.Kokusunu nasıl da özlemişim... zaman durdu sanki rüyadayım sandım. Şimdi çok daha kötü oldum :'(

Son düzenleme:

cnm ya ben azar azar alıorum işte onuda alıveriyim dedim görmüşken..adet fiyatı vermişte ben kutuda sanmıodum kutudaysa alırım..kırılırsa fln yedek gibi olur yada duruma göre 6 alırım..

Son düzenleme:
yarım saat önce sarıldım aşkıma geçen 290 günün özlemiyle.Kokusunu nasıl da özlemişim... zaman durdu sanki rüyadayım sandım. Şimdi çok daha kötü oldum :'(

hayırlı olsun tatlım askerliği yedinizmi askerliği darısı başımıza

hayırlı olsun tatlım askerliği yedinizmi askerliği darısı başımıza

saol canım nerdeee 290 gün sonra nihayet izin kullanabildik. sadece mehtap ilk günden acaba izin kullanmakla yanlış mı yaptık diye düşünmeye başladım.Aylardır kendimi alıştırmıştım.Tekrar görüşmek tazeliyo özlemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…