Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr kızlarr gelemmi yanağınızdan öpem mii siz ananızz koynundaaa ben soğuktann ölemm mii
istek şarkısı olan varsa peçeteye yazıp gnderebilir banaaa

ossun cnm bi yandanda moral olur size..bizde paylaştırarak kullandık çok ii geldi tatlım..

ossun cnm bi yandanda moral olur size..bizde paylaştırarak kullandık çok ii geldi tatlım..

ilk an şoku sanırım aylar sonra sadece yarım saat görebildim.Saçma sapan bi ruh hali içine girdim bilmiyorum iyi mi yaptık kötü mü yaptık

napıyon bacım nasılsın bugun

iyi yawru yaa aof ye başladım bugun değişiklikl iyi bıkmıştım kpss den sende ne var ne yok

kızlarr kızlarr gelemmi yanağınızdan öpem mii siz ananızz koynundaaa ben soğuktann ölemm mii
istek şarkısı olan varsa peçeteye yazıp gnderebilir banaaa

ajdardan çikita muz istiyom ben

hoşgeldin cnm..

zeynommmmmmmm hoşgeldin tatlım..

busemmmm hoşbulduk yawrumm

huhu ben geldimm kizzlarr

hoş geldin

ve topik günler sonra altın çağını yaşıyorrrne güzel kalabalığızz

Öfffff şimdi pat diye patlayıvericem sıkıntıdan :120::120:

ve topik günler sonra altın çağını yaşıyorrrne güzel kalabalığızz
Ben yoktum ya yediremedim kıskandım herkesi yakaladığım yerde tehdit ettim bensiz kk ya girip muhabbet ederseniz sizi paralarım die ondan

Öfffff şimdi pat diye patlayıvericem sıkıntıdan :120::120:

hahaha patlama be ne oluyo niye sıkılıyon fiziki açıdan sıkılarak patlamassın zaten sıkma canını

bende ders calısmak istiyorum yaaa iyi yapmıssın ama ben aöfmü çalışsam kpssmi bilemedim

aof az kaldı canım ona çalış kpss taa eylülde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…