Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
08/03/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TEZKERECİ DEVRE

:123:… mujuum =17 ÇANAKKALE’ye selam yola devam :123:
:123:… ecm =19 ÇORUM ’a selam yola devam :123:
:123:… miracletly =20 DENİZLİ ’ye selam yola devam :123:
:123:… DIPTISDIPTIS = 22 EDİRNE’ye selam yola devam :123:
:123:…parlayanyildizim = 38 KAYSERİ ’ye selam yola devam :123:
:123:…sultan90 = 61 TRABZON’a selam yola devam :123:
:123:...cadikazani23 = 67 ZONGULDAK'a selam yola devam :123:
:123:…saykopat=69 BAYBURT’a selam yola devam :123:
:123:...beggy = 72 BATMAN'a selam yola devam :123:
:123:...benzen = 72 BATMAN’a selam yola devam :123:
:123:...buseh = 73 ŞIRNAK’a selam yola devam :123:
:123:...deryaW = 73 ŞIRNAK’a selam yola devam :123:
:123:...yarimm1 = 73 ŞIRNAK’a selam yola devam :123:
:123:...yudum2602 = 74 BARTIN’ a selam yola devam :123:
:123:...AYSIZGoKYuZu 74 BARTIN’ a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Son düzenleme:
kadınlar gününüz kutlu olsun yol arkadaşlarım

kübraaaa kos tatlım bak çizelgemiz olmuş hahahaa çok mutlu oldum ellerimize saglık beybi

Teşekkürler cnm hepimizin kadınlar günü kutlu olsun, şafak karanlık 347 Geçen yıl kadınlar gününde işi nedeniyle şehir dışındaydı ama bana çiçek göndermişti (

bugünlerde dün olacak mutlaka hangi acı sürüp gitmiş sonsuza bu derdin de bir dermanı var ..sabır tatlımm..

bugünlerde dün olacak mutlaka hangi acı sürüp gitmiş sonsuza bu derdin de bir dermanı var ..sabır tatlımm..

İnş cnm, derdini veren Alaah dermanını da verir mutlaka. Ben normalde çok sabırlıyımdır, güçlü bir karaktere sahibimdir. Son güne kadar çok iyiydim. Hayırlısıyla sağ salim gidecek gelecek, bizim hayatımız ondan sonra başlayacak, bu engeli de aşacağız, bizim için aslında gurur duyulacak birşey diye hep onu da kendimi de avutuyordum. Ama o gün, gittiği gün bana çok koydu. Onu havaalanından yolcu etmek canımı çok acıttı. O gün bugündür de toparlayamıyorum kendimi, resmen deprosyana girdim, hayattan soğudum, işimi bile boşladım. Herkes gibi bende kendime şaşırıyorum. Bu ben değildim, onsuzluk beni mahvediyor, gözyaşım hiç dinmiyor, annem bile hasta olacaksın korkuyorum diyor

Ama insanın elinde olmuyor işte... Tek güldüğüm zamanlar onunla telefonda konuştuğum, sesini duyduğum zamanlar oluyor.

Bu şafak nasıl biter bilmiyorum ama ömrümüzden ömür götürüyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…