selam kızlar nasılsınız.
safak eşittir karanlık (maaalesefff
Slm cnm sen nasılsın, ben bunalım modundan çıkamıyorum, aynı devam ediyorum işte şafak karanlık maalesef
bnde ilk üç gn bunalımdaydım amaa smdi gnde 3 defa aryoo aratık bunaltyo :d
senn kaç gnlük askerin canm ne zmn nereye gtti?
Cnm benim askerimde gittiğinden beri günde 2-3 defa arıyor, ama sadece o anlarda ahatlıyorum. Sesini duymak iyi geliyor.
Şafak 447yolumuz daha çok uzun yeni başlıyoruz ama sanırım ilk 3 gün 2 hafta falan değil gelene kadar ben bu moddan çıkabilecek miyim bilmiyorum Şimdi en erken yemin töreninde görebileceğim için yemin törenini şafaktan sayıp kendimi avutuyorum.
23 mart da yemin törenimiz var.
26 Şubat da Amasya'ya gitti. Yol izniyle beraber 24 Şubat dan beri asker
vallahi bnde gelnce ewlencez umuduylaa sabrlaa beklyrm
napalım bklmekten baska çaremz yook:44:
bnmkde 24 subatta teslm oldu 13 gnluk asker..anlycagn sfaakk bayaa karanlıkk
23 martta yemn töreni war...nerdeeeeeeee gtcem 15 saat ailem izn wemrzkii
çok istyrm amaa gtmeyi sürprz yapmayıı...keşke 1 kopyam olsa ewe onu braksam
Safagimiz aynı demekki senle kader arkadaşım ;( ben gidicem yemin törenine, seninki nerde yapıyor askerliğini?
aynen tertipiz tertip..
hatayda yapyor canm 15 saat sryo otbsle... ailem blyo ama nişan yok söz yok o yüzden scak bakmylar soramyorm ble...
alcagm tepkyi blyrm hayrsuan varya nasl gdp srprz yapmmak istyrm anlatamm Allahm tek bnu istyrm kabl et duamı..:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
SEn peki nişanlmsn?nasl aileni ikna etiin?amasya kaça saatt?nasıl gtceksnz???
Cnm bizde de söz nisan Yok, annemi ikna ettim gidip kalmadan donucem diye ama ail
esiyle birlikte gidicem bizim de otobüsle 10 saat sürüyor. ertesi gün sabah 6 ucagiyla dönmeyi planlıyorum bakalım, sende Ins gidebilirsin bir yolunu bulabilirsen mutlaka git ama sakın aileni karşına alma bunun askerlik dönüşü evlilik aşamalari da var.
İnş cnm, derdini veren Alaah dermanını da verir mutlaka. Ben normalde çok sabırlıyımdır, güçlü bir karaktere sahibimdir. Son güne kadar çok iyiydim. Hayırlısıyla sağ salim gidecek gelecek, bizim hayatımız ondan sonra başlayacak, bu engeli de aşacağız, bizim için aslında gurur duyulacak birşey diye hep onu da kendimi de avutuyordum. Ama o gün, gittiği gün bana çok koydu. Onu havaalanından yolcu etmek canımı çok acıttı. O gün bugündür de toparlayamıyorum kendimi, resmen deprosyana girdim, hayattan soğudum, işimi bile boşladım. Herkes gibi bende kendime şaşırıyorum. Bu ben değildim, onsuzluk beni mahvediyor, gözyaşım hiç dinmiyor, annem bile hasta olacaksın korkuyorum diyor
Ama insanın elinde olmuyor işte... Tek güldüğüm zamanlar onunla telefonda konuştuğum, sesini duyduğum zamanlar oluyor.
Bu şafak nasıl biter bilmiyorum ama ömrümüzden ömür götürüyor(
Kadınlar gününüz kutlu olsun yarenlerrrr.
Şafak atarsa 18 Çankırıdayızz
süper yaa allah nazarlardan korusun bitmiş accık kalmış tanrım bende görecek miyim o günlere ömrüm yetecek mi :44::44::44::44::44::44:
Kadınlar gününüz kutlu olsun yarenlerrrr.
Şafak atarsa 18 Çankırıdayızz
tertommmmmmmmmm
tek bana moral veren o güzel yerler kuzum..şimdi sen böle dedin bi kat daha morallendim..saolasın tatlım..
darısı başına inş tatlım..az kaldı çift rakamlara gelmene..
yokum yaaa evet bende göremedim sanki
ayrılık çok zor hele de sevdiğinden uzak kalmak fecii bir şey allahtan sabır diliyorum bizlere
yok canım ailemi karsma almam zten byle bi drumda... ama işte çok fecccciiii istyrm allah blyo ya kalbmiii:26:
bkalım hyrlsı...oh sn izni kopartmşsın ne gzel yaa darsı bna dyrm artk:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?