Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnde ilk üç gn bunalımdaydım amaa smdi gnde 3 defa aryoo aratık bunaltyo :d

senn kaç gnlük askerin canm ne zmn nereye gtti?

Cnm benim askerimde gittiğinden beri günde 2-3 defa arıyor, ama sadece o anlarda ahatlıyorum. Sesini duymak iyi geliyor.
Şafak 447 yolumuz daha çok uzun yeni başlıyoruz ama sanırım ilk 3 gün 2 hafta falan değil gelene kadar ben bu moddan çıkabilecek miyim bilmiyorum Şimdi en erken yemin töreninde görebileceğim için yemin törenini şafaktan sayıp kendimi avutuyorum.
23 mart da yemin törenimiz var.

26 Şubat da Amasya'ya gitti. Yol izniyle beraber 24 Şubat dan beri asker

vallahi bnde gelnce ewlencez umuduylaa sabrlaa beklyrm
napalım bklmekten baska çaremz yook:44:
bnmkde 24 subatta teslm oldu 13 gnluk asker..anlycagn sfaakk bayaa karanlıkk
23 martta yemn töreni war...nerdeeeeeeee gtcem 15 saat ailem izn wemrzkii
çok istyrm amaa gtmeyi sürprz yapmayıı...keşke 1 kopyam olsa ewe onu braksam

Safagimiz aynı demekki senle kader arkadaşım ;( ben gidicem yemin törenine, seninki nerde yapıyor askerliğini?

"Aşığım yanında olamasamda , aşığım sana dokunamasamda..."

Safagimiz aynı demekki senle kader arkadaşım ;( ben gidicem yemin törenine, seninki nerde yapıyor askerliğini?

aynen tertipiz tertip..

hatayda yapyor canm 15 saat sryo otbsle... ailem blyo ama nişan yok söz yok o yüzden scak bakmylar soramyorm ble...

alcagm tepkyi blyrm hayr suan varya nasl gdp srprz yapmmak istyrm anlatamm Allahm tek bnu istyrm kabl et duamı..:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

SEn peki nişanlmsn?nasl aileni ikna etiin?amasya kaça saatt?nasıl gtceksnz???

Cnm bizde de söz nisan Yok, annemi ikna ettim gidip kalmadan donucem diye ama ail
esiyle birlikte gidicem bizim de otobüsle 10 saat sürüyor. ertesi gün sabah 6 ucagiyla dönmeyi planlıyorum bakalım, sende Ins gidebilirsin bir yolunu bulabilirsen mutlaka git ama sakın aileni karşına alma bunun askerlik dönüşü evlilik aşamalari da var.

yok canım ailemi karsma almam zten byle bi drumda... ama işte çok fecccciiii istyrm allah blyo ya kalbmiii:26:

bkalım hyrlsı...oh sn izni kopartmşsın ne gzel yaa darsı bna dyrm artk:26:

ayrılık çok zor hele de sevdiğinden uzak kalmak fecii bir şey allahtan sabır diliyorum bizlere

Kadınlar gününüz kutlu olsun yarenlerrrr.
Şafak atarsa 18 Çankırıdayızz

Son düzenleyen: Moderatör:
süper yaa allah nazarlardan korusun bitmiş accık kalmış tanrım bende görecek miyim o günlere ömrüm yetecek mi :44::44::44::44::44::44:

Sağol canımm..
Vala biz gördüysek sizde görürsünüz
Kötü düşünmemeye çalışın gün gelecek sizin şafaklarda eriyecek

ben geldimmmmmmmmm kızlar . şafakk 445

Kadınlar gününüz kutlu olsun yarenlerrrr.
Şafak atarsa 18 Çankırıdayızz

Pişt kuzu yeşilin yanar buralardasın biliyorum

Çalışmalar nasıl gider ne iğrenç şeydir şu istatistik yaaa sanki ben oturcam zar atacağım

tertommmmmmmmmm

tek bana moral veren o güzel yerler kuzum..şimdi sen böle dedin bi kat daha morallendim..saolasın tatlım..

darısı başına inş tatlım..az kaldı çift rakamlara gelmene..

Moralin hiç düşmesin artık allahın izniyle çok az kalmış tatlım..
Bende heveslendim fotoğraflarla gezeriz plakaların da tadı böyle çıkıyor herhalde değil mi?
100ler bile ilaç gibi geldi çift rakamlara gelince düşünemiyorum bile.

yok canım ailemi karsma almam zten byle bi drumda... ama işte çok fecccciiii istyrm allah blyo ya kalbmiii:26:

bkalım hyrlsı...oh sn izni kopartmşsın ne gzel yaa darsı bna dyrm artk:26:

Evt cnm Inş sende ayarlayabilirsin, söz konusu askerim olunca her türlü delilik mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…