enişteyeee helalll vallaaakızzz seviyorlar lan biziii çok şükürr ee bizde fazlasıyla hakediyoruzz orası ayrı aama maşallahh kızz olsunn aç kalmaz merak etemee bakar başının çaresinee şırnakta askerlik yapmak kolaymııı taşı sıksa hopp ekmekkk
merhabaaaa tatlımmm sağolasın hepimizi nazarlardan korusun rabbimm asker yarenleri çok özel oluyorar ee kıskananda çok oluyor haliyle diimi amaa
çok geçmiş olsun canım allah sağlık huzur versin inşallah idare eder para olayını tatlım arkadaşları bile yardımcı olurlar kıs endişelenme hiç daha diikkatli olur bundan sonra artık
valla çok imreniyorum böyle accık kalmış tezkerelere melul melul bakıyom
oyyy kurban olurumm sanaaadepük olsunda vallaa tek başına bilee tadı çıkarr heee
Merak etme canım bizede öyle bakanlar olacak
Hepimiz sıraylaaa
Ecemde sabır etti karsılıgını alacak cok az kaldıı
Depük olsun yeter ki dimi kuzu ama olsun ya sizde olun yanımda ozaman çok çok daha güzel olur
Canım ben çıkıyorum şimdilik kendine iyi bak
Kızlarr sizde hoşçakalın
valla çok imreniyorum böyle accık kalmış tezkerelere melul melul bakıyom
Sende beni güldürdün ümranım
Seviyorlar tabikide
Taşı sıksa hopp ekmekk
Allahım yaa deli kız
Bende öptüm seni canım
Kuzucum hepimiz sabrımızın karşılığını alıcaz inşallah.
Şimdi çıkmam lazım öptümm seni
hahhaakuzumm gül tabii yaa o senin böyle üüzlmeni inan hiç istemezdi eminimmm o yüzdennn kendine geliyorsun bak seni samet kankama söylerim haaa
Ne olur burdaben orda deli gibi ders çalışırken sizin sohbet etmek burda neyimize dağılın len
Bende öptüm seni canım
Tm tm söyleme yeterkii
Sen neler yapıyorsun ümran hayırlı olsun işde bulmuş eniştemizz
Söz nisan kapıda desene
öyle çok iyi anlıyorum ki seniiii insan hem mutlu oluyor hemde içten içe kıskanıyor neden biz değil demeden edemiyor ama kasvuşucaksınız Allahın izniyle sonraa yeni yeni şafaklara yelken açıcaksınız benim gibii
ahaahaaaaaaaaaa senin anayında babayındaaa elinden öpem zeynomm
Merak etme canım bizede öyle bakanlar olacak
Hepimiz sıraylaaa
Ecemde sabır etti karsılıgını alacak cok az kaldıı
ayyy inşalaah canım benim hayırlısıyla bitecek bugünler de dün olacak bize hepimize
offf çokkk sıkılırımmm benn bunlarımmm bennn
sen naparsınnn nasıll giderr hayattt ahh askerlikk ahh nasıl ondan sonraki hayat bize biraz anlatsana
hahahaa kuzummm zeynommm ineğe bağlamışınn ders derss aman bırakk yakötüü arkadaşş sakın uymaaa
askerlikten osnra herşey daha bir güzel olduu beeeehrkes öğrenci söz düşünyruzzzz işe başladı benimki bugün çok şükür daha ne istimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?