Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sende beni güldürdün ümranım
Seviyorlar tabikide
Taşı sıksa hopp ekmekk
Allahım yaa deli kız

çok geçmiş olsun canım allah sağlık huzur versin inşallah idare eder para olayını tatlım arkadaşları bile yardımcı olurlar kıs endişelenme hiç daha diikkatli olur bundan sonra artık

Sagol canım ya
birseyler yapacak artık,napalım olacagı varmıs

valla çok imreniyorum böyle accık kalmış tezkerelere melul melul bakıyom

Merak etme canım bizede öyle bakanlar olacak
Hepimiz sıraylaaa
Ecemde sabır etti karsılıgını alacak cok az kaldıı

oyyy kurban olurumm sanaaa depük olsunda vallaa tek başına bilee tadı çıkarr heee

Depük olsun yeter ki dimi kuzu ama olsun ya sizde olun yanımda ozaman çok çok daha güzel olur
Canım ben çıkıyorum şimdilik kendine iyi bak

Kızlarr sizde hoşçakalın

Merak etme canım bizede öyle bakanlar olacak
Hepimiz sıraylaaa
Ecemde sabır etti karsılıgını alacak cok az kaldıı

Kuzucum hepimiz sabrımızın karşılığını alıcaz inşallah.
Şimdi çıkmam lazım öptümm seni

Depük olsun yeter ki dimi kuzu ama olsun ya sizde olun yanımda ozaman çok çok daha güzel olur
Canım ben çıkıyorum şimdilik kendine iyi bak

Kızlarr sizde hoşçakalın

görüşürüz<zzz canımm depükteee mutlaka inşallahh

valla çok imreniyorum böyle accık kalmış tezkerelere melul melul bakıyom

öyle çok iyi anlıyorum ki seniiii insan hem mutlu oluyor hemde içten içe kıskanıyor neden biz değil demeden edemiyor ama kasvuşucaksınız Allahın izniyle sonraa yeni yeni şafaklara yelken açıcaksınız benim gibii

Sende beni güldürdün ümranım
Seviyorlar tabikide
Taşı sıksa hopp ekmekk
Allahım yaa deli kız

hahhaa kuzumm gül tabii yaa o senin böyle üüzlmeni inan hiç istemezdi eminimmm o yüzdennn kendine geliyorsun bak seni samet kankama söylerim haaa

Ne olur burda ben orda deli gibi ders çalışırken sizin sohbet etmek burda neyimize dağılın len

Kuzucum hepimiz sabrımızın karşılığını alıcaz inşallah.
Şimdi çıkmam lazım öptümm seni
Bende öptüm seni canım
hahhaa kuzumm gül tabii yaa o senin böyle üüzlmeni inan hiç istemezdi eminimmm o yüzdennn kendine geliyorsun bak seni samet kankama söylerim haaa

Tm tm söyleme yeterkii
Sen neler yapıyorsun ümran hayırlı olsun işde bulmuş eniştemizz
Söz nisan kapıda desene

Bende öptüm seni canım

Tm tm söyleme yeterkii
Sen neler yapıyorsun ümran hayırlı olsun işde bulmuş eniştemizz
Söz nisan kapıda desene

evet kuzumm ikenderim bekliyor melül melül bakıom acıktımm lennnnnnnnnn

ayyy inşalaah canım benim hayırlısıyla bitecek bugünler de dün olacak bize hepimize

ahaahaaaaaaaaaa senin anayında babayındaaa elinden öpem zeynomm

offf çokkk sıkılırımmm benn bunlarımmm bennn

sen naparsınnn nasıll giderr hayattt ahh askerlikk ahh nasıl ondan sonraki hayat bize biraz anlatsana

offf çokkk sıkılırımmm benn bunlarımmm bennn

sen naparsınnn nasıll giderr hayattt ahh askerlikk ahh nasıl ondan sonraki hayat bize biraz anlatsana

hahahaa kuzummm zeynommm ineğe bağlamışınn ders derss aman bırakk ya kötüü arkadaşş sakın uymaaa

askerlikten osnra herşey daha bir güzel olduu beee ehrkes öğrenci söz düşünyruzzzz işe başladı benimki bugün çok şükür daha ne istimmmm

Yemin ederim ineğe bağladım kafa bi milyon geziyorum
Vavvvvvv süperrr iş zaten çok sıkıntılı bi süreçti iş bulma etme oturtma iyi canım benım yaa o sürecii atlattı isenizzzz yemişimmm sözüüü nişanııı uğraşamam prosedürlerlee ben hemen nikahıı basarımmm senın yerinde olsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…