Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı olsun inşaAllah...
ay ne güzelll tez zamanda söz nişan haberlerini almak istiyorummmm

çok imreniyorum sana ya

Rabbim aksilik çıkarmadan her işinizi yolunda yürütsün inşaallah...

.

kızlarr kara bahrım kör talihiiim

hevesim,neşem, sevincim kursağımda kaldı resmen.

Aşkım gelemiyor Cezadan önce izin kullanmak yasakmış.
.ya insan bunu en başta dilekçeyi verdiği zaman söyler dimi ama komutanlarda da iş yok ya

Gerçi bir bakıma iyi oldu.izin kullanıp gitseydi hem ayrılmanın verdiği üzüntü,hemde cezada çekeceği sıkıntı üst üste gelecekti.
CEzadan sonra kullanıcak aşkım izini anca nisanı bulur yani
Ama daha iyi gibi geliyo bana cezadan sonra nefes alır biraz aşkım.
Dualarınızı eksik etmeyin kızlarr

Canım kötü olmuş heveslenip olamamsı
ama demen gibi böylesi daha iyi

Hem cezadan sonra bu 5 günü de ekleyip daha bol bol hasret giderirsiniz
Ve size çok iyi gelecektir bu süreçten sonra
Dualarım sizinle

Canım kötü olmuş heveslenip olamamsı
ama demen gibi böylesi daha iyi

Hem cezadan sonra bu 5 günü de ekleyip daha bol bol hasret giderirsiniz
Ve size çok iyi gelecektir bu süreçten sonra
Dualarım sizinle
sağol canım.Cuma günü cezaya gidiyor aşkım.Zaman çabucak geçer inşallah

Dualarımız sizinle canım her işte bir hayır vardır böylesi daha makbulmuş demekki.
İnşallah cezanını en hafif şekilde atlatırsınız sonra bir güzel mehtap yaparsınızzz

yuvadayımm yawruuu ecemmm duyy sesimiiii asıll terkettiğin yuvanda sen beklenmektesinn

Geldim kuzuuu akşam üzeri burdaydım da kimsecikler yoktu

sağol canım.Cuma günü cezaya gidiyor aşkım.Zaman çabucak geçer inşallah

Geçer canım geçer kafana takmayıp olduğun ortamdan uzaklaş,evde sürekli duvarlara bakmak canını sıkar.

Kaç gün ceza idi bu ara :26:

duydunmuu kızzz kulaklarında benım çanlarım mı çaldı hemen geliverdinn

İyi yaptın yawru hoşgeldin

Ee nasıl gider günlük hayat

Hoşbulduk tatlım.
İyi gibi ya grip oldum burnum ha koptu ha kopacak
Onun dışında iyiyim gittim alışveriş yaptım bu sabah,
benim asker yarim sevdiceğim ilişik kesme belgesini çıkartmış bugün onun içinde ayrı bir mutluyum
Sen nasılsın nasıl gidiyor zeynomm

Haha hayat bu olsa gerek,gezmek alışveriş ve askerinin gelmesi ile ilgili haberler geçmiş olsun kuzum bu ara..

Benmi dün takıldığım istatistiğin konusunu inat ettim bugun anladım çözdüm bitirdim ha dört dörtlük değil ama en azından dün kadar bilgisizde değilim.

Diğer derslerinde 7.üniteleri bitti şükür

Sağol canımm..Ya hayat bu olsa gerek sınav sonuçları geldiğinde de ben dicem sana hayat bu olsa gerek diye
Maşallah ilerledin baya bitirmek üzeresin hatta inşallah emeğinin karşılığını da alırsın zeynom.

İnş yawrum ya, bu işler çalışmayla belli olsaydı kuzum sende yaparsın ufak bi gözden geçirme ile

Gün çok hızlı bitiyor bu dersler sayesinde birde spor olsun diye günde 1 saat plates yapıyorumm ebru aplam la bi bakmışım akşam olmuş

Bakalım canım hiç çalışmıyor değilim gün içinde bakıyorum ama işte
İnşallah hep böyle hızlı geçer kuzum zaman.
Bende plates yapıyodum bir ara çok iyi geliyor ama sonra bıraktım hep bu üşengeçliğimden ya

Yaparsın kuzu yaparsın millet sadece çıkmış sorulara bakarak yapıyo valla senmi yapamayacaksın

İyi oluyor ben pazartesiden beri yapıyorum.Bel bölgemden kilo alıyorum çok kalınlaştı 55 kiloyum görünüşte zayıf duruyorum ama belim çok sorun.

İyi geliyor hakikaten umarım demen gibi bendede üşengeçliğe kaçmaz çünkü ben ne zaman başlasam 4-5 gune sıkılıp bırakıyorum

Bu sefer azmettim yapacağım

İnşallah kuzum..
Sende benim gibi üşenme sakın devam et ben şimdi onu bıraktım başka birşey yapıyorum ama adı ne tam bilmiyorum
Ya plates kilo verdirmiyor zaten vücudu toparlayıp sıkılaştırıyor o yüzden güzel hem yapımıda kolay zorlamıyor insanı.
Sen sadece bel bölgesi için olan hareketlerimi yapıyosun ?
Bende şu göbeği azıcık eritsem iyi olucak ya göbek dışında memnunum kendimden ama nohut yutmuş solucan gibi duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…