bitecekkkk bitecekkkk offf iskerderim bile bittiii anasını satım safakmı bitmicekk
bizimde iyi kız çok şükür nolsun osmantoşum işe başladı bugün hayırlısıylaaa3 ayaa kalmazz söz yaparızz işte ağustosada nişan istiyorum ben amaaa durumlar ne göstericek bilmiyoruz işte :)) öyleeee kuzumm hürgeneral olmak acayip güzel yaa geldi tam 1 ay olduuu ne çabuk geçiyormuş zamann askerdeyken hiçte geçmiyordu
Zeyneeeepp duy sesimi yuvana dön yavrumm
kızlarr kara bahrım kör talihiiim
hevesim,neşem, sevincim kursağımda kaldı resmen.
Aşkım gelemiyor Cezadan önce izin kullanmak yasakmış.
.ya insan bunu en başta dilekçeyi verdiği zaman söyler dimi ama komutanlarda da iş yok ya
Gerçi bir bakıma iyi oldu.izin kullanıp gitseydi hem ayrılmanın verdiği üzüntü,hemde cezada çekeceği sıkıntı üst üste gelecekti.
CEzadan sonra kullanıcak aşkım izini anca nisanı bulur yani
Ama daha iyi gibi geliyo bana cezadan sonra nefes alır biraz aşkım.
Dualarınızı eksik etmeyin kızlarr
sağol canım.Cuma günü cezaya gidiyor aşkım.Zaman çabucak geçer inşallahCanım kötü olmuş heveslenip olamamsı
ama demen gibi böylesi daha iyi
Hem cezadan sonra bu 5 günü de ekleyip daha bol bol hasret giderirsiniz
Ve size çok iyi gelecektir bu süreçten sonra
Dualarım sizinle
Dualarımız sizinle canım her işte bir hayır vardır böylesi daha makbulmuş demekki.kızlarr kara bahrım kör talihiiim
hevesim,neşem, sevincim kursağımda kaldı resmen.
Aşkım gelemiyor Cezadan önce izin kullanmak yasakmış.
.ya insan bunu en başta dilekçeyi verdiği zaman söyler dimi ama komutanlarda da iş yok ya
Gerçi bir bakıma iyi oldu.izin kullanıp gitseydi hem ayrılmanın verdiği üzüntü,hemde cezada çekeceği sıkıntı üst üste gelecekti.
CEzadan sonra kullanıcak aşkım izini anca nisanı bulur yani
Ama daha iyi gibi geliyo bana cezadan sonra nefes alır biraz aşkım.
Dualarınızı eksik etmeyin kızlarr
yuvadayımm yawruuu ecemmm duyy sesimiiii asıll terkettiğin yuvanda sen beklenmektesinn
sağol canım.Cuma günü cezaya gidiyor aşkım.Zaman çabucak geçer inşallah
Dualarımız sizinle canım her işte bir hayır vardır böylesi daha makbulmuş demekki.
İnşallah cezanını en hafif şekilde atlatırsınız sonra bir güzel mehtap yaparsınızzz
Geldim kuzuuu akşam üzeri burdaydım da kimsecikler yoktu
duydunmuu kızzz kulaklarında benım çanlarım mı çaldı hemen geliverdinn
Herhalde kızım dedim zeynom beni çağırıyor bi uğrayayım kk ya
İyi yaptın yawru hoşgeldin
Ee nasıl gider günlük hayat
Hoşbulduk tatlım.
İyi gibi ya grip oldum burnum ha koptu ha kopacak
Onun dışında iyiyim gittim alışveriş yaptım bu sabah,
benim asker yarim sevdiceğim ilişik kesme belgesini çıkartmış bugün onun içinde ayrı bir mutluyum
Sen nasılsın nasıl gidiyor zeynomm
Haha hayat bu olsa gerek,gezmek alışveriş ve askerinin gelmesi ile ilgili haberlergeçmiş olsun kuzum bu ara..
Benmi dün takıldığım istatistiğin konusunu inat ettim bugun anladım çözdüm bitirdimha dört dörtlük değil ama en azından dün kadar bilgisizde değilim.
Diğer derslerinde 7.üniteleri bitti şükür
Sağol canımm..Ya hayat bu olsa gerek sınav sonuçları geldiğinde de ben dicem sana hayat bu olsa gerek diye
Maşallah ilerledin baya bitirmek üzeresin hatta inşallah emeğinin karşılığını da alırsın zeynom.
İnş yawrum ya, bu işler çalışmayla belli olsaydı kuzumsende yaparsın ufak bi gözden geçirme ile
Gün çok hızlı bitiyor bu dersler sayesinde birde spor olsun diye günde 1 saat plates yapıyorumm ebru aplam labi bakmışım akşam olmuş
Bakalım canım hiç çalışmıyor değilim gün içinde bakıyorum ama işte
İnşallah hep böyle hızlı geçer kuzum zaman.
Bende plates yapıyodum bir ara çok iyi geliyor ama sonra bıraktım hep bu üşengeçliğimden ya
Yaparsın kuzu yaparsın millet sadece çıkmış sorulara bakarak yapıyo valla senmi yapamayacaksın
İyi oluyor ben pazartesiden beri yapıyorum.Bel bölgemden kilo alıyorum çok kalınlaştı55 kiloyum görünüşte zayıf duruyorum ama belim çok sorun.
İyi geliyor hakikaten umarım demen gibi bendede üşengeçliğe kaçmaz çünkü ben ne zaman başlasam 4-5 gune sıkılıp bırakıyorum
Bu sefer azmettim yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?