Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dersler nasıl gidiyor peki sen baya baya çalışıyosun.

Ay kuzum unuttum sen hangi bölüm ve kaçıncı sınıftın:26:

pek çalışamıyorum canım ya.
genellikle geceleri çalışıyodum ama erken yatıyorum bu aralar.

İşletme-1. sınıf canım.

Evet belli oldu afganistan kabil cıktı

Hayırlısı olsun canım.
Askerin ne diyor peki bu duruma gitmeyi istiyormu.

pek çalışamıyorum canım ya.
genellikle geceleri çalışıyodum ama erken yatıyorum bu aralar.

İşletme-1. sınıf canım.

hmm işletme 1. sınıf dersleri kolay canım ya az bi göz geçirsen birde çıkmış sorularına baksan yeter sana

Hayırlısı olsun canım.

hmm işletme 1. sınıf dersleri kolay canım ya az bi göz geçirsen birde çıkmış sorularına baksan yeter sana

İstiyor canım sağlık kontrollerinde birşey cıkmazsa gidecek :18:

Hayırlısı olsun canım.

evet canım çıkmış sorulara bakıcam bende hep aklımda ama unutuyorum.
Neyse canım bende çıkıyorum iiy geceler.Muhteşemi izleyemedim bu akşam aşkımla konuşurken sonrada buraya geldim.Son 1 saati izliyim bari.
Öptüm kızlarr

kanka valla uykum var yaa gözlerim kapanıyo öptümm

tamam kanka yat dinlen canım öpüldün sen

İstiyor canım sağlık kontrollerinde birşey cıkmazsa gidecek :18:

İyi o zaman istediği bişeyi yapıyor olması iyi.

Oradan gelecekmiş yoksa askerliği bitirip mi gelecek izin durumu varmı

İzle izle bende izliyorum bir yandan gözüm orda hehe

Öpüldün kuzu

hiçbirşey bilmiyorum canım

hoşbulduk tatlımayy çook teşekkürler ben pek sevmiyorum bi ara babama değiştirelim die tutturdum

Aaa neden çok hoş bi telafuzu var ve güzel bi isim,yada ben çok klasikçiyim şu yeni masal,öykü,rüya gibi son moda isismleri sevmiyorum Hande bana daha naif geliyor

Aaa neden çok hoş bi telafuzu var ve güzel bi isim,yada ben çok klasikçiyim şu yeni masal,öykü,rüya gibi son moda isismleri sevmiyorum Hande bana daha naif geliyor

hmm anladım canım genelde herkes beğenir ismimi ama ben sevmiyorum başkasında olsaydı severdim belki.Ama ben irva ismini çok beğeniyorum bende kızıma onu koycam inş ama benimki beğenmiyo yaa 2 isim koycaz çocuğa

Sanırım bende sevgilin gibi düşünüyorum şu yeni buda değişik olsun diye farklı ama tuhaf isismleri sevmiyorum irva,ceylin bilmem ne bilmiyorum şuan aklıma gelmedi.

En güzeli klasikler Hande,Ebru,Yeşim en azından ben çocuklarıma böyle koyacağım Allah nasip ederse

bi taraftan şöyle dşünüyorum yani dini anlamda güzel olan isimler var çocuk için onlar da iyi.Mesela bizim bi akrabamız var onlar ilk müslüman olan kadının ismini verdiler çocuk daha 1.5 aylık o kadar akıllı ki konuşuyo resmen insanlarla hep gülüyo
Herkes isminden kaynaklanıyo diyo. Normalde benim kuzenim de var 5 aylık o da 3 aylık ken falan gülmeye başladı

İsimlerin kişilikleri etkilediğini duymuştumda,zeka üzerinde bi etkileri varmı bilmiyorum.

Ama çocuğa güzel isimler vermek gerek.

Savaş isimli bi çocuğun çok hırçın olması gibi mesela

Son düzenleme:
İsimlerin kişilikleri etkilediğini duymuştumda,zeka üzerinde bi etkileri varmı bilmiyorum.

Ama çocuğa güzel isimler vermek gerek.

Savaş isimli bi çocuğun çok hırçın olması gibi mesela

evet bu tarz isimler kişiliği çok etkiliyo çevremde de var yani:99:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…