Kuzuuu bende sana bakıyodum bu hatun nerelerde diyodumm naber
Burdayım yawruu yaa sürtüyorumm buralardaaa sen naparsın geçtimi giripin
Kızım gün bitti ne günaydını
Şafak 97
Günaydın kızlar..
Yok tatlım nerdeeee..
Benim grip uzun sürer 3 hafta sürdüğünü bile bilirim.İnşallah ay sonuna kadar geçer
Hayırdır dersi bıraktınmı bugün
haha günaydın mıkıs akşam oldu
Kızım gün bitti ne günaydını
Maşallah şafağına
Yok tatlım nerdeeee..
Benim grip uzun sürer 3 hafta sürdüğünü bile bilirim.İnşallah ay sonuna kadar geçer
Hayırdır dersi bıraktınmı bugün
Yaw günler bitsin diye çokçana uyumaya başladım bu aralar yeni uyandım haliyle günaydın alışkanlık
Özledim canlar sizi nerelerdesiniz yahu
Evet geçmeli bu şekilde çıkmak istemiyorum karşısına birde uçuk çıkardım anlıcağın süperimaa geçer inş uzatmazz yaa salya sümük gidilmez ki asker karşılamaya
Ben bugün ara verdim.Dün çok zorladım kendimi sanırım yapamadıkca matı sinir yaptı bende gece migrenim tuttu.ağrı kesicide bulamadım evde gece 4 de felan uykuya dalmıştım.
Bugünde dedim tekrar bişelere dikkat edersem azar diye korktum bıraktım
Yaw günler bitsin diye çokçana uyumaya başladım bu aralar yeni uyandım haliyle günaydın alışkanlık
Özledim canlar sizi nerelerdesiniz yahu
Cnm geçmiş olsun yaa dikkat et havalar bozuk ztn...
Evet geçmeli bu şekilde çıkmak istemiyorum karşısına birde uçuk çıkardım anlıcağın süperim
Okudum yazdıklarını baya sinirlendirmişsin bu matematik ama bak zararın kendine zeynom bu kadar hırpalama kendini.
Ara verip dinlendir kafanı sonra daha iyi yaparsın bence.
Bir ara aynı yöntemi kullanıyordum bende
Bende özledim seni hiç denk gelemiyoruz artık yaa
İnatlaştım biraz yademen gibi zararım kendime
Bende saldım çayıra bugün
Kzuu bian önce iyileş güzelleş salya sümük ve uçukla ahahaha hiçö güzel bi tablo çizmiyon gözümde
Ay bu saate uyusam ağrıdan gözümü açamazdım heral
Haha kıss biz burdayız asıl sen yoksun
Evet geçmeli bu şekilde çıkmak istemiyorum karşısına birde uçuk çıkardım anlıcağın süperim
Okudum yazdıklarını baya sinirlendirmişsin bu matematik ama bak zararın kendine zeynom bu kadar hırpalama kendini.
Ara verip dinlendir kafanı sonra daha iyi yaparsın bence.
Bir ara aynı yöntemi kullanıyordum bende
Bende özledim seni hiç denk gelemiyoruz artık yaa
İyi yaptın profmu olcan başımıza
Yaaa ne güzel moral veriyon kızııımm biliyorum bende çok kötü göründüğümü
11 günüm var hasta hastada olsa yüzüme saçıma maskemi yapıyorum bakıyorum kendime ama hastalık geçmeden bir halta yaramıyor
Zeyno buarada tickerin yakıyor heee
Sorma ya benimde uyuya uyuya kafam şişmişGece hep burdayım ben ama siz yoksunuz kaç günlerdir
İyi oluyor ama başım arımasa bideYa ben 2. ögretimim eve 12 de geliyorum nete gece giriyorum geldigimdede siz olmuyorsunuz:2:
Sorma ya benimde uyuya uyuya kafam şişmişGece hep burdayım ben ama siz yoksunuz kaç günlerdir
İyi oluyor ama başım arımasa bideYa ben 2. ögretimim eve 12 de geliyorum nete gece giriyorum geldigimdede siz olmuyorsunuz:2:
Ne bilim yaa olurdum belki beğenmiyormusun sen beım profluğumu
Hhehe dost acı söyler diyee şeddiydim ben
Hee dedinde aklıma geldi ben şu tifanynın videolarınada baktım haha ne eğlencelikler kız dun yaptım bel için olanudans ediyomuş gibi süper eğlenceli
Sağol kuzu benimki yakıyosa eğer senınkı yakıp yıkıp geçiyo yani
Beğenmezmiyim sen dekan rektör ne varsa olucak hatunsun hatta
Evet dost acı söyler doğru diyosun bende zaten farkındayım kendiminYaa evet aynı dans ediyor gibi zorlamıyor dimi bencede çok eğlenceli işe de yarıyor.
Kas ağrısı yaptımı sana da ?
Sende sağol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?