Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burdayım yawruu yaa sürtüyorumm buralardaaa sen naparsın geçtimi giripin

Yok tatlım nerdeeee..
Benim grip uzun sürer 3 hafta sürdüğünü bile bilirim.İnşallah ay sonuna kadar geçer
Hayırdır dersi bıraktınmı bugün

Yok tatlım nerdeeee..
Benim grip uzun sürer 3 hafta sürdüğünü bile bilirim.İnşallah ay sonuna kadar geçer
Hayırdır dersi bıraktınmı bugün

aa geçer inş uzatmazz yaa salya sümük gidilmez ki asker karşılamaya

Ben bugün ara verdim.Dün çok zorladım kendimi sanırım yapamadıkca matı sinir yaptı bende gece migrenim tuttu.ağrı kesicide bulamadım evde gece 4 de felan uykuya dalmıştım.

Bugünde dedim tekrar bişelere dikkat edersem azar diye korktum bıraktım

Yaw günler bitsin diye çokçana uyumaya başladım bu aralar yeni uyandım haliyle günaydın alışkanlık

Özledim canlar sizi nerelerdesiniz yahu

Ay bu saate uyusam ağrıdan gözümü açamazdım heral

Haha kıss biz burdayız asıl sen yoksun

Evet geçmeli bu şekilde çıkmak istemiyorum karşısına birde uçuk çıkardım anlıcağın süperim
Okudum yazdıklarını baya sinirlendirmişsin bu matematik ama bak zararın kendine zeynom bu kadar hırpalama kendini.
Ara verip dinlendir kafanı sonra daha iyi yaparsın bence.

Yaw günler bitsin diye çokçana uyumaya başladım bu aralar yeni uyandım haliyle günaydın alışkanlık

Özledim canlar sizi nerelerdesiniz yahu

Bir ara aynı yöntemi kullanıyordum bende
Bende özledim seni hiç denk gelemiyoruz artık yaa

İnatlaştım biraz ya demen gibi zararım kendime

Bende saldım çayıra bugün

Kzuu bian önce iyileş güzelleş salya sümük ve uçukla ahahaha hiçö güzel bi tablo çizmiyon gözümde

İnatlaştım biraz ya demen gibi zararım kendime

Bende saldım çayıra bugün

Kzuu bian önce iyileş güzelleş salya sümük ve uçukla ahahaha hiçö güzel bi tablo çizmiyon gözümde

İyi yaptın profmu olcan başımıza
Yaaa ne güzel moral veriyon kızııımm biliyorum bende çok kötü göründüğümü
11 günüm var hasta hastada olsa yüzüme saçıma maskemi yapıyorum bakıyorum kendime ama hastalık geçmeden bir halta yaramıyor

Ay bu saate uyusam ağrıdan gözümü açamazdım heral

Haha kıss biz burdayız asıl sen yoksun

Sorma ya benimde uyuya uyuya kafam şişmiş Gece hep burdayım ben ama siz yoksunuz kaç günlerdir

İyi oluyor ama başım arımasa bide Ya ben 2. ögretimim eve 12 de geliyorum nete gece giriyorum geldigimdede siz olmuyorsunuz:2:

Ne bilim yaa olurdum belki beğenmiyormusun sen beım profluğumu

Hhehe dost acı söyler diyee şeddiydim ben

Hee dedinde aklıma geldi ben şu tifanynın videolarınada baktım haha ne eğlencelikler kız dun yaptım bel için olanu dans ediyomuş gibi süper eğlenceli

Zeyno buarada tickerin yakıyor heee

Sağol kuzu benimki yakıyosa eğer senınkı yakıp yıkıp geçiyo yani

Son düzenleme:

Kuzu ders çalışıyorum ya gece artık kafam kazan gibi oluyor 12 ye kadar anca dayanıyorum sonraa hopp yatağa

Bende 2.öğretimdim insanın dengesi şaşıyor
Erken kalk okula gitmeden uğra ozaman

Beğenmezmiyim sen dekan rektör ne varsa olucak hatunsun hatta
Evet dost acı söyler doğru diyosun bende zaten farkındayım kendimin Yaa evet aynı dans ediyor gibi zorlamıyor dimi bencede çok eğlenceli işe de yarıyor.
Kas ağrısı yaptımı sana da ?
Sende sağol tatlım

Oleyim ben laf yok

Hhaha güzelsin sen bacım aa her halinle güzelsin amma velakin tez elden iyileşmen gerek ne kadar vitamın,ilaç varsa iyi gelecek yut iç

Ya evet çok eğlenceli beniM kas ağrılarım hafifledi öyle aşırı değil artık plateste yapıyodum ya ordan antremanlıyım ama yanlarım platese göre daha acıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…