normalde arıyor canım bugün zaten aradı 2 sn felan konustuk çok şükür duydum sesinide hani 5 ten sonra 7 -8 gbi arardı aramayamadığı için merak ettim
Merak etme cnm yine sesini duymussun iyi olduğunu biliyosun, o da eminimki ilk fırsat bulduğunda arıcaktır. Alışamadığımız için zorlanıyoruz şu an.. Aynı şeyleri bende yaşıyorum. Gündüz defalarca konuşmuş olsak bile akşamları sesini duyamazsam o gece uyuyamıyorum
tabi ki canım ya.ben hic tel da ağlamıyorum annesi zaten ağlıyor üzülmesin diye.askerim annem senden destek alıcak sakın ağlama dedi .bazen onları arayamıyor benide aramadı diyorum üzülmesin diye,bazen onları arıyor haber veriyorlar bana beni aramış bile olsa ,aramadı beni diyorum .napalım idare edicez.beni arasın hemen anneyi aradın mı ya da ablayı ara diyorum vs vs idare dünyası :)
canım ya geçen okudum cevap veremedim.gelemiyormuş eşin çok üzüldüm ama vardır hayır yeşimim ya en azndan suan nezaman çekeceği düşüncesi kafandan silincek ve çifte mutluluk yaşıcaksınız ,kafanız rahat zaman geçiriceksiniz
canım ya geçen okudum cevap veremedim.gelemiyormuş eşin çok üzüldüm ama vardır hayır yeşimim ya en azndan suan nezaman çekeceği düşüncesi kafandan silincek ve çifte mutluluk yaşıcaksınız ,kafanız rahat zaman geçiriceksiniz
ayy ben de şimdi okudum, cnm çok üzüldüm yaa.. nazarlara geldin bence :) canını sıkma nolur elbet bu zamanda geçecek, hayırlısıyla sağ salim gelmelerini nasip etsin Allah...
Bilemiyorum valla nazar mı
Sağol canım, amin.
Nazar nazarGözü olanın gözü çıksın diyemeyeceğim belki de bizim nazarımız değdi
Atarsa 97
Salam kızlar
Atarsa 97
Salam kızlar
yok kız sanmıyorum.Böylesi daha hayırlı aşkımda benimle aynı fikirde.
Hem yeniden ayrılmanın üzüntüsü hem cezanın sıkıntısı üst üste gelicek ve daha çok sıkılıcaktı aşkım.
Şimdi cezamız bitince gelir hem kafa dağıtır, hem özlem gideriirz.
Aşkım "bak havada yağmurluymuş belki ben gelene kadar ısınır "dedi.
Bilmiyorum belkide kendimizi avutuyoruz aşkımla
Hg, Ne güzel cnm, illere gelmene de bişey kalmamış umarım biz de tez zamanda görürüz bu şafakları...
maşallah canıımplakalara ne kalmış şurdaa
evet canım aynn öyle her şeyin hayrlısı , daha güzel günler sizi bekliyoryok kız sanmıyorum.Böylesi daha hayırlı aşkımda benimle aynı fikirde.
Hem yeniden ayrılmanın üzüntüsü hem cezanın sıkıntısı üst üste gelicek ve daha çok sıkılıcaktı aşkım.
Şimdi cezamız bitince gelir hem kafa dağıtır, hem özlem gideriirz.
Aşkım "bak havada yağmurluymuş belki ben gelene kadar ısınır "dedi.
Bilmiyorum belkide kendimizi avutuyoruz aşkımla
umut fakirin ekmeği:2:napalımDediğin gibi belki de hayırlısı böyle, sizin için d ebence daha iyi olacaktır cezadan sonra gelmesi.. Avuntulardan başka birşey yapamıyoruz ki ztn, hep umut hep umut :18:
evet canım ya denk gelemedik hiçHoşbulduk Tugba nasılsın :) İnşallah canım..
Oooo kuzucan sen nerelerdesin ya uzun zamandır görüşemedik nasılsın?
Evet şükür ya az kaldı
evet canım aynn öyle her şeyin hayrlısı , daha güzel günler sizi bekliyor
hoş geldin canım
evet canım ya denk gelemedik hiç
Valla iyi diyelim iyi olsun.Sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?