Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar lütfen yardıııııııııııımmmmm:26:
pazar günü askerimle buluşucam
hediye almak istiyorum, boş elle gitmiyimne almalıyımm?? lütfen fikirrr...hadi kızlarr

Kübraa gözünaydın cnm.aklıma şuan pek bşy gelmıyor ama artık gittikten sonra carsılara cıkacagı icin giysiye de ihtiyacı olur sen bilirsin yinede.

Kızlar ya bşy sorcam,kociş bugün aklımı karıştırdı heveslendim.askeriyeye EVCİ haberi çıkmıs.yanı oraya taşınacak olursam eşim carsılarda evıne gelecek bıde 1kereye mahsus 3 gun arka arkaya evıne gelecekmıs.anneannemle sana ev tutayım gel burda kal diyo.madem calısmak ıstıyosun burda bıyerde calısırsn dıyo.anneannesı gelmez konustum.off hem canım cok gtmek ıstıyo hemde kimle gtcem dıyorum yaa.sadece giysılerını alcaksn dıyo eşyalı ev tutcakmş.delürdü adamım galiba:))

sağol ablacım....bnmde aklıma giysi gbi bsey gelyo....
ooo süpermiş...bnce düşünme git...ne güzel....kocişinde çağryo....
ohhh mis git hemde çalşmanada izn verymuşş...kocişinle bitrr askerlği snra dönersniz

al al giysı al bi kot bi tişört tamam:)
canım ya vallahı bugun esım öyle deyınce kalbım tüm gün pırpır attı ya dünyam değişti sanki.keşke gidebılsem.hep "gittigin yere bende gelcem"derdim şakasına ama gercekmı olucak nedır.bı yandan da naparım oralarda dıyorum ne biliym kı ya of.

naparsın? hmen söylyrm....
iş blp çalşrsın, yada ewde otrrsun4 gözle hafta sonunun gelmesni beklersin
gelsede haftasonu kocişş gelse dyee....

naparsın? hmen söylyrm....
iş blp çalşrsın, yada ewde otrrsun4 gözle hafta sonunun gelmesni beklersin
gelsede haftasonu kocişş gelse dyee....

zaten calısmadan olmaz cnm..ben burada evimi tasıdım kayınvaldmlere,kira vermemek icin.öyle tesadus oldu kı bende onlarda tasınacaktı baska eve.snra aniden askerlık cıktı,bende madem öyle birleselım dedım...sımdı oraya gıdıp kıra vermekde zor olacak.ama en azından esımı her hafta görecem...yanı evde otrmak daha ıyı olurdu ama oranın kirasını ödeyebılecek bi babayigit yok malesef.kendı babam öder,ama bende ona kıyamam.mecbur calscam.

anlıyorum ablacım...
nasıl olsa seni bağlayan bişey yok....
bana kalsa giderdim aynı senn durumunda olsam....
ciddi bi şeklde eşinle konuşp gmelisin bncedediğim gbi bağlayan bişey yok seni....
hem çalşrsında ama şu war haa deyncde iş blnmyo madem kirayı sen verceksin o zmn iş blp öyle gtmelisin

sagol cnm destegın ıcın.evet az önce kaynvalıdeme aynısını dedım,önce gıdıp ıs bulmak gerek.esim gayet ciddı küboşum ya.bakalım nolcak:)gitmek istesemde gıdeblcgmı pek sanmıyorum da nyse.ALLAHTAN umut kesilmez.

hayrlısıı olsun ablacım....kocişinle etraflıca konuşun

Evet canım adam akıllı konusmam gerek.bı hevesle bisuru hayal kurmak kolay ama icraat önemlı,oraya gttkten sonrası önemli...aslında görumcem gelebilir diyorum.annesı babası da ona kalms bsy dıyo.gorumcem 20yasında eşim yanlz gtmemı ıstemedı,görumcemın gelmesı onu ıkna eder mı bılmem:)kız başımıza yanı...ama şu var görumcem erkek gıbıdır hatta suan bı kafede calısıyor muhasebe okudugu halde:)asi gençlik hehe.orada bana ıyı arkadas olur benden uyanıktır valla:)ama gelecegını sanmıyorum cunku sevdicegi burada

sen ondan umudunu kes gelmez o zmanmanitasını bırakıpta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…