sen ondan umudunu kes gelmez o zman manitasını bırakıpta
bencede:)ah ahhh...aslında sevgılısı olmasa onun bele gelecegıne kesn gözuyle bakardım ama napalım.yinede konuşcam ama.
Derinsu arkadaşım ( Daha önce tanışmadık galiba) Askerinin yanına gitmek fikri süper bişey ya.
1 hafta bi şekilde oyalanırsın 6 günün sonunda yolunu bekledigin eşin yanında.. Ay düşününce bi harika ya..
Umarım herşey gönlünce olur. Ama git git sen eline bi fırsat geçmiş degerlendir işte
selam tugbacım tanısmsktr mutlaka ya göruyorum senı hep..sagol tatlım valla küboşla güc verdınız bana..ya hayalı bıle guzel ya...
bu listeyi bir zamanlar ben yapardım duyguladım tekrar görünce gerçi biz askerden sora ayrıldık ama nasip allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar umarım hepiniz sağ sağlim en kısa zamanda kavuşursunuz sevdiğinize04/05/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123: sultan90 = 04 AĞRIya selam yola devam :123:
:123:...deryaW = 07 ANTALYAya selam yola devam :123:
:123:...cadikazani23 = 10 BALIKESİR 'e selam yola devam :123:
:123: saykopat=12 BİNGÖLe selam yola devam :123:
:123: N&A = 13 BİTLİSe selam yola devam :123:
:123:...beggy = 15 BURDUR'a selam yola devam :123:
:123:...benzen = 15 BURDUR'a selam yola devam :123:
:123:...buseh = 16 BURSA'ya selam yola devam :123:
:123:...yarimm1 = 16 BURSA'ya selam yola devam :123:
:123:...yudum2602 = 16 BURSA'ya selam yola devam :123:
:123:...AYSIZGoKYuZu=17 ÇANAKKALEye selam yola devam :123:
:123: tuba_34 = 50 NEVŞEHİRe selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
bu listeyi bir zamanlar ben yapardım duyguladım tekrar görünce gerçi biz askerden sora ayrıldık ama nasip allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar umarım hepiniz sağ sağlim en kısa zamanda kavuşursunuz sevdiğinize
bu listeyi bir zamanlar ben yapardım duyguladım tekrar görünce gerçi biz askerden sora ayrıldık ama nasip allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar umarım hepiniz sağ sağlim en kısa zamanda kavuşursunuz sevdiğinize
popomuza depüğü atın artık kurtulun bizden:)
şafak 14 :)))))
amiiin canım stillexden sonra kim yapar acep onun depüğüde az kaldıama üzüldüm ayrıldığınıza beklemek zahmetli iş emek emek harcıyorsun zamanını herkes sabırla bekleyemez o yüzden çok üzüldüm cidden şu anda
ayy ne gzell 14sağ salim gelsn su gbi geçsin....
biz grcekmyiz acep 14 leri:26:
amiiin canım stillexden sonra kim yapar acep onun depüğüde az kaldıama üzüldüm ayrıldığınıza beklemek zahmetli iş emek emek harcıyorsun zamanını herkes sabırla bekleyemez o yüzden çok üzüldüm cidden şu anda
05/05/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123: saykopat=11 BİLECİK'e selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Maşallah özgem
Artık heyecanlanmaya başladım Ezgicim, sanırım azaldı şafak diye
Bu günleri de görecekmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?