Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Derinsu arkadaşım ( Daha önce tanışmadık galiba ) Askerinin yanına gitmek fikri süper bişey ya.

1 hafta bi şekilde oyalanırsın 6 günün sonunda yolunu bekledigin eşin yanında.. Ay düşününce bi harika ya..

Umarım herşey gönlünce olur. Ama git git sen eline bi fırsat geçmiş degerlendir işte

selam tugbacım tanısmsktr mutlaka ya göruyorum senı hep..sagol tatlım valla küboşla güc verdınız bana..ya hayalı bıle guzel ya...

selam tugbacım tanısmsktr mutlaka ya göruyorum senı hep..sagol tatlım valla küboşla güc verdınız bana..ya hayalı bıle guzel ya...

Eskisi kadar çok giremiyorum artık bende ama görüyorum seni

inşallah senin için bi şekilde hızlıca geçip gider günler

Atsın artık şafaklar ya

bu listeyi bir zamanlar ben yapardım duyguladım tekrar görünce gerçi biz askerden sora ayrıldık ama nasip allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar umarım hepiniz sağ sağlim en kısa zamanda kavuşursunuz sevdiğinize

amiiin canım stillexden sonra kim yapar acep onun depüğüde az kaldı ama üzüldüm ayrıldığınıza beklemek zahmetli iş emek emek harcıyorsun zamanını herkes sabırla bekleyemez o yüzden çok üzüldüm cidden şu anda

amiiin canım stillexden sonra kim yapar acep onun depüğüde az kaldı ama üzüldüm ayrıldığınıza beklemek zahmetli iş emek emek harcıyorsun zamanını herkes sabırla bekleyemez o yüzden çok üzüldüm cidden şu anda

Bugün benimde aklımdan bunun gibi bişe geçiyordu benim askerlik bitse listeyi başkalarına bıraksam teşekkür ederim inş kavuşacağız hepimiz

illaki olur canım tutacak birileri merak etme sen

depüğümm azzmıı kaldıııı ağzındann balll damlıyor kuzumm

Son düzenleme:

biz 5 sene çıktık birde cnmm ama nasipten öte bişi yokmuş

Şafağımızı Yarıladık

100'lere'de Geldik

Plaka Şafağımız : 117

Ana Şafak : 198

:119: :119: :119:

.

vay arkadaş koca askerliği yedik bitirdik hemencik iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…