Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sormaa yaa özge aldı bassını gidiyorr diyar diyarr geziyorrrMasallah

Cok haklısınn Zeynepppp

Özge'nin peşine bizde takılacağız çok azz kaldıı sonunda çiftt haneleredee düşdükyaa tertiplerimm bundan sonrasıı su gibi akıp gidecektir

anaaam 80 lere başlamışız bugün fark ettim yaa

şafak 87 çifte bayramımıza az kaldıı

Kulağım çınladı geldimm
Plakalar çok güzel valla kızlar tavsiye ediyorum yani
Nasılsa peşi sıra geliyorsunuz o yüzden sizler için de seviniyorum
Bende bir an önce plakaları ite ite bitirme telaşındayım çünkü çok özledim çünkü hiç izin kullanmadık çünkü gözlerimiz birbirine değmeyeli çok oldu çünkü ona sarılmayı deli gibi özledim...

offf özlemek az kalır 3ay oldu dağıtımdan gideli biter mi bu 9 ay plakaya falan daha ömür varrr

Evet aynen öyle bizde plakalardayiz ama dediğin gibi dağıtımdan sonra hiç görüşmedik bir daha,çok zor böyle..

dağıtım üzerinden 3 ay geçti dokunamamak ona çok huzursuz edici bir his çok zor ve anlamsız bu askerlik ya mesela bu kadar uzun olmamalıydı savaş mı var ne oluyoruz ki bağlıyorsunuz bu kadar genci vatanı hepimiz seviyoruz eyvalla ama bize de yazık değil mi

:119::119::119: Şafak, Atarsa Doğan Güneş :119::119::119:​

süpersin sen yaaa hiç uyuma bence zaten gözüne de uyku girmez senin ohhh bitti kurtuldun geçmiş olsun canım benimmm hemen arkandayız allahın izniyle çok mutlu olun hiç ayrılmayın olur mu

Eki Görüntüle 413035

merhabaaa kızlarr haftaya pazar günüüü sözüm olucak ve ben çok kararsızımm sizce bu elbise nasıl renk başkada olabilirr acil yorum bekliyorummm
oyy kuzuuuumm ben de çok yakışır bu elbise, ama yeşili sana daha da çok yakışır hatta muhteşem olur diye düşünüyorum

artık bu listede yokum heee, şaka gibi o yüzden son kez paylaşayım dedim

selam kızlarrr deryayı depüklediniz miiii
DERYACIMM DÜN KAVUŞTUNUZ MUHTEMELEN HADİ GÖZÜNÜZAYDIN CANI YAAA DARISI HEPİMİZE OLSUN

şafak 373
evet tatlımmmm kavuştukk cuma günü, 3 gündür 1 dk ayrılmadım yanından ama bu sabah işe gelmek zorundaydım:26: o şimdi evde yatıyor, ben işte pinekliyorum yaaa, akşam olsa da gitsem

evet evet ben depüklendimmm darısı başınıza

olsun canım artık özgür olacak, canı isteyince ankaraya gelir seni görmeye, üzme canını.. hatta şükret, en güzel askerlik sizinkiydi

Askerliği ben düşürmüşümm bundan sornasıı fasa fisoo

460 dan gelmişim 95 e asıl düşme budur arkadaş
işte son noktayı da zeynom koymuşşşş
başka söze gerek yok

offf özlemek az kalır 3ay oldu dağıtımdan gideli biter mi bu 9 ay plakaya falan daha ömür varrr
ben de böyle diyordum tatlım yaa... şimdi plaka bile yok yıpratma yani kendini, bi bakmışsın bi gün, şafak doğan güneşşşş

:119::119::119: Şafak, Atarsa Doğan Güneş :119::119::119:​
maşallahhh gözün aydın canım, Allah başka ayrılık göstermesin bundan sonra

100den düşmüşsünüz kübraa, ıslattılar mı sizi de

:119: .. Şafak :189 .. :119:

.
esracım günaydın, maşallah şafağına

Deryacım, Nasıl Bir Duygu Ya..
Gerçekten Bitti Artık Berabersiniz..
Allahım bizede Göster o Günleri ...

.

güyaaaa anneler gününde askerlik kısalcaktı
tayyip bey annelere anneler günü hediyesi vercektii....
peeehhhh peehhh ppeeehhhh
çokk beklerizz kısalıcak dyee
tayyip bey kemal kılıçdaroğluyla uğraşıcagına askerlilği kısalt, askerlikle ilgili bişeyler yapp!!!!!!!!!!!!!!!!

Canım yıllardır süregelen bir fenomen oldu artık bu olay şu olacak askerlik kısalacak bu olacak askerlik kısalacak diye diye...
Bizde zamanında inandık heveslendik ama durum öyle değil işte.Anneler günüyle falan olacak şeyler değil, kendisine baksana tv de annesinin memleketine gitmiş sözde anneler günü kutluyor onun bile üzerinden siyaset yapıyor. Bu adam mı anneleri düşünecek de askerlik kısaltacak? Annelerin yüzüne bakacak hali olmaması lazımdı her yıl aynı şeyi söylüyor çünkü.
Belki yeni anayasa ile olabilir çünkü tsk ile ilgili de değişiklikler olacağı söyleniyor bunların arasında askerliğin kısalması varsa olur belki o da 2013 de zaten. Sizler de bizim gibi bu askerliği kendiniz kısaltacaksınız sanıyorum,keşke olsaydı sizler için sevinirdim ama inancım yok inanacak bir şey de yok ki ortada içi boş haberlerden başka...

Uzun bir zamandır giremiyorum foruma.
hemen şafağımız yazayım. yanlış hesaplamıyorsam 92
mehtap tam tamına 30.
şafak saymayı bitirenlerin gözü aydındarısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…