aynen öyle valla askerliği her gün ite kaka biz düşürüyoruzz ve devam edeceğiz yılmak asla yokkkk o gelecek uleen
Kulağım çınladı geldimm
Plakalar çok güzel valla kızlar tavsiye ediyorum yani
Nasılsa peşi sıra geliyorsunuz o yüzden sizler için de seviniyorum
Bende bir an önce plakaları ite ite bitirme telaşındayım çünkü çok özledim çünkü hiç izin kullanmadık çünkü gözlerimiz birbirine değmeyeli çok oldu çünkü ona sarılmayı deli gibi özledim...
oyy kuzuuuumm ben de çok yakışır bu elbise, ama yeşili sana daha da çok yakışır hatta muhteşem olur diye düşünüyorum
artık bu listede yokum heee, şaka gibio yüzden son kez paylaşayım dedim
evet tatlımmmm kavuştukk cuma günü, 3 gündür 1 dk ayrılmadım yanındanama bu sabah işe gelmek zorundaydım:26: o şimdi evde yatıyor, ben işte pinekliyorum yaaa, akşam olsa da gitsem
evet evet ben depüklendimmmdarısı başınıza
olsun canım artık özgür olacak, canı isteyince ankaraya gelir seni görmeye, üzme canını.. hatta şükret, en güzel askerlik sizinkiydi
işte son noktayı da zeynom koymuşşşş
başka söze gerek yok
ben de böyle diyordum tatlım yaa... şimdi plaka bile yokyıpratma yani kendini, bi bakmışsın bi gün, şafak doğan güneşşşş
maşallahhh gözün aydın canım, Allah başka ayrılık göstermesin bundan sonra
100den düşmüşsünüz kübraa, ıslattılar mı sizi de
esracım günaydın, maşallah şafağına
Canım yıllardır süregelen bir fenomen oldu artık bu olay şu olacak askerlik kısalacak bu olacak askerlik kısalacak diye diye...
Bizde zamanında inandık heveslendik ama durum öyle değil işte.Anneler günüyle falan olacak şeyler değil, kendisine baksana tv de annesinin memleketine gitmiş sözde anneler günü kutluyor onun bile üzerinden siyaset yapıyor.Bu adam mı anneleri düşünecek de askerlik kısaltacak? Annelerin yüzüne bakacak hali olmaması lazımdı her yıl aynı şeyi söylüyor çünkü.
Belki yeni anayasa ile olabilir çünkü tsk ile ilgili de değişiklikler olacağı söyleniyor bunların arasında askerliğin kısalması varsa olur belki o da 2013 de zaten.Sizler de bizim gibi bu askerliği kendiniz kısaltacaksınız sanıyorum,keşke olsaydı sizler için sevinirdim ama inancım yok inanacak bir şey de yok ki ortada içi boş haberlerden başka...
Walla anlatılmaz yaşanır esracım, inanılmaz bir duyguDeryacım, Nasıl Bir Duygu Ya..
Gerçekten Bitti Artık Berabersiniz..
Allahım bizede Göster o Günleri ...
.
keşke ama, bu hikayeyi biz de çok duymuştukgüyaaaa anneler gününde askerlik kısalcaktı
tayyip bey annelere anneler günü hediyesi vercektii....
peeehhhh peehhh ppeeehhhh
çokk beklerizz kısalıcak dyee
tayyip bey kemal kılıçdaroğluyla uğraşıcagına askerlilği kısalt, askerlikle ilgili bişeyler yapp!!!!!!!!!!!!!!!!
çok çokkkk doğruuuuCanım yıllardır süregelen bir fenomen oldu artık bu olay şu olacak askerlik kısalacak bu olacak askerlik kısalacak diye diye...
Bizde zamanında inandık heveslendik ama durum öyle değil işte.Anneler günüyle falan olacak şeyler değil, kendisine baksana tv de annesinin memleketine gitmiş sözde anneler günü kutluyor onun bile üzerinden siyaset yapıyor.Bu adam mı anneleri düşünecek de askerlik kısaltacak? Annelerin yüzüne bakacak hali olmaması lazımdı her yıl aynı şeyi söylüyor çünkü.
Belki yeni anayasa ile olabilir çünkü tsk ile ilgili de değişiklikler olacağı söyleniyor bunların arasında askerliğin kısalması varsa olur belki o da 2013 de zaten.Sizler de bizim gibi bu askerliği kendiniz kısaltacaksınız sanıyorum,keşke olsaydı sizler için sevinirdim ama inancım yok inanacak bir şey de yok ki ortada içi boş haberlerden başka...
alışkanlık işte, gelip bi bakıyım kader arkadaşlarıma yoldaşlarıma dedim kuzum :34.OoO HÜrgeneerallımm senn nee yaparsınn buralardaaa ahh ahh hasrett giderrrdinn değilmii bol boll
Ben miyim ki ooooooBir hürgeneral görüyorum aşağıda
Ben miyim ki oooooo
ayyyyyyy süperdiiiii kuzum yaaaa, 3 gün dolu dolu geçirdikTabiki kuzummmmm kim var başkaNasıldııı neler yaptınız gerçi yazmışsın ama hiç ayrıntı yokk
ayyyyyyy süperdiiiii kuzum yaaaa, 3 gün dolu dolu geçirdikharikaydı.
Aldım aşkımı, beraber döndük. terminale geldiğimizde dayanamadım ağladım, çünkü 15ay önce gönderdiğimiz perona yanaştık...
evet yaa bitti ama hala inanamıyorum, sanki izine geldi de dönecek gibi.. durup durup gitmicen di mi aşkım diyorum.. işten çıktığım gibi yanına koşcam yine, artık bu kadar hasretten sonra 1 dk ayrı kalmaya tahammülüm yokKıyamam canım ya artık gözyaşı üzüntü geride kaldı hep yanyanasınız ayrılık yok artık
evet yaa bitti ama hala inanamıyorum, sanki izine geldi de dönecek gibi.. durup durup gitmicen di mi aşkım diyorum.. işten çıktığım gibi yanına koşcam yine, artık bu kadar hasretten sonra 1 dk ayrı kalmaya tahammülüm yok
aynen kuzum acayip bişey, 2 dk gözümün önünden kaybolsa panik oluyorum, hep göreyim istiyorum. sabah işe geldim mecburen, ama bütün gün tlf ve msjlarımla taciz ettim, gitmicen di mi dieİlk teskere aldığımız zaman 1 hafta boyunca aynı duyguları yaşadım bende ağzımda hep aynı söz vardı gitmiceksin dimi.. İnsan onca zamandan hasretten sonra inanamıyor çok iyi anlıyorum canım seni.
Bir kaç haftaya eski hayatınıza geri dönersiniz sizde hiç gitmemiş hiç ayrılmamış gibi
aynen kuzum acayip bişey, 2 dk gözümün önünden kaybolsa panik oluyorum, hep göreyim istiyorum. sabah işe geldim mecburen, ama bütün gün tlf ve msjlarımla taciz ettim, gitmicen di mi diesiz de herşey yoluna girdi mi? adaptasyonda problem yaşadınız mı?
Tamam tatlım, görüşürüz öptümAkşama çok birşey kalmadı canım sabret.
Herşey yolunda canım öyle bir problem yaşamadık bizz çok şükür sizde de olmaz umarım
Canım şimdi çıkmam lazım kendine iyi bak tekrar konuşuruzz
inşallah canıminşallah bir an önce sizlerde kavuşursunuz
Canım yıllardır süregelen bir fenomen oldu artık bu olay şu olacak askerlik kısalacak bu olacak askerlik kısalacak diye diye...
Sağol tubacımmm, süpperiimmmmOoooo hürgeneralim Allah mutlulugunuzu artırsın nasılsınız
bilmem ki bende normal görünüyor:26:ne olmus buraya yaa reklamlar daraltmış topcimizi
Sağol tubacımmm, süpperiimmmmsen nasılsın?
Darısı bekleyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?