Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen öyle valla askerliği her gün ite kaka biz düşürüyoruzz ve devam edeceğiz yılmak asla yokkkk o gelecek uleen

Gelcekk tabiii

Özgeciğim canım arkadaşımmm tamda peşindeyizz seni oralarda yalnız bırakamayacağız bizde geliyorz plakalara anca beraber kanca beraber.Sizinki büyük sabırdı açıkcası

OoO HÜrgeneerallımm senn nee yaparsınn buralardaaa ahh ahh hasrett giderrrdinn değilmii bol boll

Benimde umudum yok artık ama bugün meclisin gündeminde askerlik kanunu değişikliği var tamamen değişecekmiş ama bu sadece bizi askerleri değil bütün askerleri kapsıyor her şeye el atacaklar umarım ucundan bize de değer ama çoooooooookk sıkıldım yani bu askerlik süresi muhabbetinden yahu :2:

Deryacım, Nasıl Bir Duygu Ya..
Gerçekten Bitti Artık Berabersiniz..
Allahım bizede Göster o Günleri ...

.
Walla anlatılmaz yaşanır esracım, inanılmaz bir duygu
Bi yandan sanki izine gelmiş gidecekmiş korkusu, bi yandan ohh gitmicek yanımda işte rahatlığı, diğer yandan yokk yaa hepsi rüya galiba bunların şaşkınlığı.. vs.:26: yani karmakarışık bir olay canım yaa ...
Hala inanılmaz şaşkınım

keşke ama, bu hikayeyi biz de çok duymuştuk

çok çokkkk doğruuuu:128:

OoO HÜrgeneerallımm senn nee yaparsınn buralardaaa ahh ahh hasrett giderrrdinn değilmii bol boll
alışkanlık işte, gelip bi bakıyım kader arkadaşlarıma yoldaşlarıma dedim kuzum :34.
ahh ahh o hasret öyle kolay dinmiyor zeynom, gelince anlarsın bak ne demek istediğimi... hep sanki gidecekmiş korkusu var içimde..

Tabiki kuzummmmm kim var başka Nasıldııı neler yaptınız gerçi yazmışsın ama hiç ayrıntı yokk
ayyyyyyy süperdiiiii kuzum yaaaa, 3 gün dolu dolu geçirdik harikaydı.
Aldım aşkımı, beraber döndük. terminale geldiğimizde dayanamadım ağladım, çünkü 15ay önce gönderdiğimiz perona yanaştık...

Son düzenleme:

Kıyamam canım ya artık gözyaşı üzüntü geride kaldı hep yanyanasınız ayrılık yok artık

Kıyamam canım ya artık gözyaşı üzüntü geride kaldı hep yanyanasınız ayrılık yok artık
evet yaa bitti ama hala inanamıyorum, sanki izine geldi de dönecek gibi.. durup durup gitmicen di mi aşkım diyorum.. işten çıktığım gibi yanına koşcam yine, artık bu kadar hasretten sonra 1 dk ayrı kalmaya tahammülüm yok

İlk teskere aldığımız zaman 1 hafta boyunca aynı duyguları yaşadım bende ağzımda hep aynı söz vardı gitmiceksin dimi.. İnsan onca zamandan hasretten sonra inanamıyor çok iyi anlıyorum canım seni.
Bir kaç haftaya eski hayatınıza geri dönersiniz sizde hiç gitmemiş hiç ayrılmamış gibi

aynen kuzum acayip bişey, 2 dk gözümün önünden kaybolsa panik oluyorum, hep göreyim istiyorum. sabah işe geldim mecburen, ama bütün gün tlf ve msjlarımla taciz ettim, gitmicen di mi die siz de herşey yoluna girdi mi? adaptasyonda problem yaşadınız mı?

Akşama çok birşey kalmadı canım sabret.
Herşey yolunda canım öyle bir problem yaşamadık bizz çok şükür sizde de olmaz umarım
Canım şimdi çıkmam lazım kendine iyi bak tekrar konuşuruzz

Akşama çok birşey kalmadı canım sabret.
Herşey yolunda canım öyle bir problem yaşamadık bizz çok şükür sizde de olmaz umarım
Canım şimdi çıkmam lazım kendine iyi bak tekrar konuşuruzz
Tamam tatlım, görüşürüz öptüm

ancak seçim yaklaşınca oy derdine kısaltır bu adam yoksa umrunda mı adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…