Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün eşimin sesini duyamadım, konuşamadım, üstüne üstlük rahatsızlandım, acile kaldırdı babamlar, yapılacak bir sürü de iş güç var o da ayrı kasıntı, şafak da atmıyor öyle herkesin dediği gibi kolay kolay... Çok Bunaldım...

"Özlüyorum seni içimde
Senli dünyanın sensiz şehrinde sensiz güne başlamanın uçurum yalnızlığı
Ulaşamıyorum sana elim yetiyor ama tutamıyorum
Yüreğimde katran karası sevdanın yaktığı kor ile bir mecal kalmış umut kırıntıları ile sana sesleniyorum ey yar.
SEVDAN YÜREĞİMDE
Hasretin canıma
Vuslatın ömrüme bedel olsada
Sen benim sabrımın sonu
KALBİMİN yolusun..."
-95-

Sus;Buda geçer..
Diğer "Nasıl dayanırım" deyipte dayandığın ve aydınlığa ulaştığın ama farkında olmadıkların gibi..
Buda Geçer, Buda Geçer..

.. EmrEsra ..

Şafak : 186

.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 417858

ben geldimmmm canlarımmm naıslsınızzzz

Buda elbisemmm mylovemmmm küboşum beğendi bakalım siz beğencekmisinizzz :18::18:
çok beğendimmm ümoşummm çok güzel olacaksınnn çokkkk, her zamanki gibi

çok geçmiş olsun canım
Bunalman çok normal, ilk zamanlar zaman çok zor geçer, hatta geçmez, sanki çakılıp kalır... Ama güçlü olmak zorundasın tatlım, zor da olsa. Allah yardımcın olsun:26:

Şafak 83 Plakalara son 2 gün :) veee bugün bizim 4o. Ayımız
Nice 40 aylara, 40 yıllara inşallahhh

Çok Beğendim Ümrancımmmm

ne güzel heycanlar bunlar yaaa..

.

sağol canımm benimmm inşallahhh sende önce askerine kavuşmaın heyecanını yaşayıp yeni heyecanlara yelken açacaksınnn

kuzummm sağolll canımm inşallah güzel geçerr yaa

sağol canımm benimmm inşallahhh sende önce askerine kavuşmaın heyecanını yaşayıp yeni heyecanlara yelken açacaksınnn

inşallah tatlım inşallahh, ne zamandı, cuma mı?

çok gecmiş olsun canım benim...
dikkat et önce saglık...
askerin yenimi gitii senn, Allah kavstrsun tez vakit sğlıcakla gelir inş.
bunalma ferah tut içini...

İnşaAllah ümrancım ya, geçmiyor zamannnn
çok sıkılıyorum sabır sabır da nereye kadar

.

İnşaAllah ümrancım ya, geçmiyor zamannnn
çok sıkılıyorum sabır sabır da nereye kadar

.

canım benimm şafak sayan analr birbirinin halindenn çok iyi anlıyorum seni amaaaa sabır sabırr kavuşana kadar sabır :) esracım ben buraya ilk geldiğimde senin tıckerın nerdeydi bak şimdi nerde zaman geçiyor ee biraz yavaşş geçiyor bizler için o ayrıı :))

teşekkür ederiiim :)

Ohhhh hayat pınarım ya şimdi tam modundasın işte... Dolu dolu geçir bu günlerini.. Ayrıca kuzumuda çok özledim arada yokla bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…