çok beğendimmm ümoşummmEki Görüntüle 417858
ben geldimmmm canlarımmm naıslsınızzzz
Buda elbisemmm mylovemmmm küboşum beğendi bakalım siz beğencekmisinizzz :18::18:
çok geçmiş olsun canımBugün eşimin sesini duyamadım, konuşamadım, üstüne üstlük rahatsızlandım, acile kaldırdı babamlar, yapılacak bir sürü de iş güç var o da ayrı kasıntı, şafak da atmıyor öyle herkesin dediği gibi kolay kolay... Çok Bunaldım...
Nice 40 aylara, 40 yıllara inşallahhhŞafak 83 Plakalara son 2 gün :) veee bugün bizim 4o. Ayımız
Çok Beğendim Ümrancımmmm
ne güzel heycanlar bunlar yaaa..
.
çok beğendimmm ümoşummmçok güzel olacaksınnn çokkkk, her zamanki gibi
çok geçmiş olsun canım
Bunalman çok normal, ilk zamanlar zaman çok zor geçer, hatta geçmez, sanki çakılıp kalır... Ama güçlü olmak zorundasın tatlım, zor da olsa. Allah yardımcın olsun:26:
Nice 40 aylara, 40 yıllara inşallahhh
inşallah tatlım inşallahh, ne zamandı, cuma mı?sağol canımm benimmm inşallahhh sende önce askerine kavuşmaın heyecanını yaşayıp yeni heyecanlara yelken açacaksınnn
kuzummm sağolll canımm inşallah güzel geçerr yaa
inşallah tatlım inşallahh, ne zamandı, cuma mı?
Bugün eşimin sesini duyamadım, konuşamadım, üstüne üstlük rahatsızlandım, acile kaldırdı babamlar, yapılacak bir sürü de iş güç var o da ayrı kasıntı, şafak da atmıyor öyle herkesin dediği gibi kolay kolay... Çok Bunaldım...
sağol canımm benimmm inşallahhh sende önce askerine kavuşmaın heyecanını yaşayıp yeni heyecanlara yelken açacaksınnn
kuzummm sağolll canımm inşallah güzel geçerr yaa
İnşaAllah ümrancım ya, geçmiyor zamannnn
çok sıkılıyorum sabır sabır da nereye kadar
.
ohh ohhh maşallahhh, Allah tamamına erdirsin kuzum, inşallah herşey gönlünüzce oluryarın gelcekler kuzummm işte pazar günüde söz takılcak
çok beğendimmm ümoşummmçok güzel olacaksınnn çokkkk, her zamanki gibi
çok geçmiş olsun canım
Bunalman çok normal, ilk zamanlar zaman çok zor geçer, hatta geçmez, sanki çakılıp kalır... Ama güçlü olmak zorundasın tatlım, zor da olsa. Allah yardımcın olsun:26:
Nice 40 aylara, 40 yıllara inşallahhh
İnşaAllah ümrancım ya, geçmiyor zamannnn
çok sıkılıyorum sabır sabır da nereye kadar
.
merhaba kızlar.epeydir giremiyorum foruma çok özledim hepinizi.izmirde askerimin yanındayım 15 gündür.ablamlarda kalıyorum:) askerimi sık sık görüyorum çok mutluyummmdaha 15-20 gün burdayım
aramıza yeni yarenler katılmış.hoşgeldiniz kızlar Allah kavuştursun
hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?