çok geçmiş olsun canım
Bunalman çok normal, ilk zamanlar zaman çok zor geçer, hatta geçmez, sanki çakılıp kalır... Ama güçlü olmak zorundasın tatlım, zor da olsa. Allah yardımcın olsun:26:
çok gecmiş olsun canım benim...
dikkat et önce saglık...
askerin yenimi gitii senn, Allah kavstrsun tez vakit sğlıcakla gelir inş.
bunalma ferah tut içini...
Teşekkür ederim canım yaa, bunalmak elbette ki istemiyorum ama elimde değil ki, bütün düzenim bozuldu, kendimi çok tuhaf hissediyorum, sanki buraya ait değilmişim gibi...
Teşekkür ederim canım, Allaha şükür sağlığım daha iyi... Maalesef daha yeni gitti eşim, şafak henüz 447İnşallah dün gibi gelir bize ne diyeyim... Zor günler...
Dün eşimle konuşamamıştım, bugün sesini duydum, konuştuk bol bol, meğer daha 9 günlük askere 12 saatlik nöbet yazmışlar yaa, böyle şey olur mu? Mantığın bittiği yerde askerlik başlarmış gerçekten...Çok özledim eşimi, napcaz şimdi?
Teskere alan birine ilk kez ALLAH KAVUŞTURSUN diyorum sanırımAskerlik biter ve sevgilim gider
Ankaraya ilk gelişinde onu kaşıladım kendim götürdüm asker ocağına bıraktım...
Bugün de kendim yolculadım...
Çok zoruma gidiyo çok...
Allah sabır versin hepinize kızlar Allah kavuştursun...
En azından gününüz belli artık bende o da hiç yok...
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla...
Sağlıcakla kalın..
Çok haklısın canım, düzeninin bozulması seni daha da çok sıkıyor. Ama o düzen zaten sevdiğin adam seni bırakıp gittiğinde de bozuluyor. Nerede olursan ol, huzursuz, mutsuz, eğreti duruyorsun... Ama sayılı gün elbet bitiyor, önemli olan bu zamanı en az hasarla bitirebilmek... En büyük yük bekleyenin sırtında, napalım, asker yari olmak kolay değil, herkese de nasip olmaz sabırla bekleyip de mükafatını almak...Teşekkür ederim canım yaa, bunalmak elbette ki istemiyorum ama elimde değil ki, bütün düzenim bozuldu, kendimi çok tuhaf hissediyorum, sanki buraya ait değilmişim gibi...
Teşekkür ederim canım, Allaha şükür sağlığım daha iyi... Maalesef daha yeni gitti eşim, şafak henüz 447İnşallah dün gibi gelir bize ne diyeyim... Zor günler...
daha neee mantıksızlıklar göreceksiniz, sabırlı ve hazırlıklı olDün eşimle konuşamamıştım, bugün sesini duydum, konuştuk bol bol, meğer daha 9 günlük askere 12 saatlik nöbet yazmışlar yaa, böyle şey olur mu? Mantığın bittiği yerde askerlik başlarmış gerçekten...Çok özledim eşimi, napcaz şimdi?
oyy maşallah, 70ler de bitmiş
Şafak : 185
Sadece 4 Gün Sonra Plakalardayım
.
hızlısın esracımmm, maşallahh
çok haklısın walla esracımöyle olmak lazım deryacım yoksa zaman geçmek bilmiyor, böyle hayatı hızlandırıp zamanı öldürmeye çalışıyoruz işte
.
günaydın canım..çok sükür....
ewlisinz sizin için dha zor...allah kolaylık wersin..tez vakit saglıcakla gelcek inş.
ama biraz zmn gecsn 15 gn 1 ay alşcaksınemin ol, braz dha rahatlcaksın....
zaten hep telefon beklemekten onlardan vakit geciweryoarayncada rahatlysn
üzme kendnii,kafanı dagtcak işlerle mesgul ol
ilk günler maalesef byle olyor
1 2 hafta gecsn rayına otrcak hersey
Çok haklısın canım, düzeninin bozulması seni daha da çok sıkıyor. Ama o düzen zaten sevdiğin adam seni bırakıp gittiğinde de bozuluyor. Nerede olursan ol, huzursuz, mutsuz, eğreti duruyorsun... Ama sayılı gün elbet bitiyor, önemli olan bu zamanı en az hasarla bitirebilmek... En büyük yük bekleyenin sırtında, napalım, asker yari olmak kolay değil, herkese de nasip olmaz sabırla bekleyip de mükafatını almak...
daha neee mantıksızlıklar göreceksiniz, sabırlı ve hazırlıklı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?