Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen canııım aynenn şu an yolda konuşuyoruz ama yarn oda bitiyoo

Seni o kadar iyi anlıyorum ki kayra95'cim anlatamam. benimkide çok yeni daha 2 gün oldu Aşacağız ama beraber gör bak,plakalara geleceğiz inşallah. 1 ayımız kaldı diye sayacağız inşallah

Seni o kadar iyi anlıyorum ki kayra95'cim anlatamam. benimkide çok yeni daha 2 gün oldu Aşacağız ama beraber gör bak,plakalara geleceğiz inşallah. 1 ayımız kaldı diye sayacağız inşallah

Amiin canıım beniim amiin şu aan gözümün önünden geçiyo herşey tartşmalarımzda keşke uztmasydm tşflarını suratına kapatmasaydm pişmanlık çktü içimee

Amiin canıım beniim amiin şu aan gözümün önünden geçiyo herşey tartşmalarımzda keşke uztmasydm tşflarını suratına kapatmasaydm pişmanlık çktü içimee

Aynı şeyi iki gündür ben yaşıyorum tatlım,keşkeler düşmüyor dilimden. ama artık bunları düşünmek faydasız.. Nerde askerin??

Geceydi seni bana taşıyan...Sen geceye yakındın, bende sana....Ağır aksak işleyen zamanın düşürdüğü tuzaklardan kurtulup geldin, hoş geldin.
Korkularınla, sırlarınla ve sadece gözlerine derin bakanların görebileceği acılarınla geldin, iyi ki geldin.....

Bekleyişlerimin içine hapsettiğim özlemlerim vardı.Nicedir kimseyle paylaşmadığım hüzünlerim.Soramadığım sorularım.. Hatırladığımda yüreğimde yaratacağı o korkunç sızıyı duymaktan korktuğum için beynimin bir köşesine fırlatıp attığım ve bir daha hiç dokunmadığım anılarım vardı....
Şimdi özgür bıraktım özlemi.Şimdi hüzünde sevinçte doyasıya yaşanıyor bende.Sorular cevabını buluyor, anılar canlanıyor çünkü sen geldin.

Susmak ne çok akıllandırmış beni... Ne çok biriktirmişim kelimelerimi....
Bir bir dökülürken dilimden sevda sözcükleri senin o tedirgin duruşun bile durduramıyor beni."Seni soluyan bir rüzgara kapılmış gidiyorum.", yüreğimi bir yelken gibi açtım, seninle dolduruyorum.Seninle olmanın, seni yaşamanın ve zamanı sadece seninle paylaşmanın eşsiz hazzını duyumsuyorum, ne iyi ettin de geldin.....

Bir büyüysen bozulma. Bir hayali yaşıyorsak kaybolma. Hep biz çözecek değiliz ya gerçeğin düğümlerini, bırak kendi halinde kalsın. Ruhuna talibim ben asıl gerçek bu. Kaçışlardan bıkmış, hep yarım kalmış ruhum da bir tek seninle doyuma ulaşacak, kendini bulacak. Dedim ya, sen geldin.

Bir de mavi var öyle ya..... Nereye saklamıştım maviyi ? Kimlerden gizlemiştim de yok sansınlar istemiştim ? Bak, güneş bile mavi mavi parlıyor görüyor musun ? Yavaş yavaş yok oluyor yüreğimin gri katmanları. Maviyle anılıyor görebildiğim her şey.

En çok maviye tutkunum ben, bu yüzden mavi sen oluyorsun, çocuk gibi seviniyorum. Sen maviyle geldin..
Sahi , çocuk olmayı ne kadar özlemişim ben... Senin içindeki çocukla oynayacak bendeki çocuk. Yalansız ve saf olacak. Kumdan kaleler yapacak, içine seni koyacak. Kaleyi yıkacak, seni kurtaracak, kahraman olacak.

Çığlıklar atacak, yorulmayacak, sensiz hiç bir oyunda "ebe" olmayacak.
Korkma , içindeki o çocuk hep yaşayacak, kimsenin zarar vermesine izin vermeyeceğim.
Çünkü sen o çocukla varsın, o çocukla geldin.

Yoktum ben , senden önce yoktum sanki. Sen geldin varlığını bildim. Sen geldin bir dokunuşun, bir öpüşün nasıl da büyük bir hazza dönüştüğünü gördüm. Sen geldin ben oldum, aşk oldum.
Sen geldin....ama ne güzel geldin...
İyi ki geldin sen bana
ÖzgeBerkant

Bende çarşamba günü uğurladım askerimi çok zor oluyor o ayrılık ama sıkma canını canım allah kavuştursun hepimizi. hayırlı teskereler inşallah

mrb cnm..bnde çarşamba günü yolladm sevdgmi.. kütahyaya gtti askerm allah kavustursun sizide.. nasılsın toparlayabldnmı sn kendını?

mrb cnm..bnde çarşamba günü yolladm sevdgmi.. kütahyaya gtti askerm allah kavustursun sizide.. nasılsın toparlayabldnmı sn kendını?

Aynı gün yollamışız canım. benim askerimde bilecikte.. İlk günkü gibi değil tabi yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum işte.Sizide Allah kavuştursun tatlım

Aynı gün yollamışız canım. benim askerimde bilecikte.. İlk günkü gibi değil tabi yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum işte.Sizide Allah kavuştursun tatlım

ilk gun cok kötuydu cnm yaa.. 23 mayıs 2012 çarsamba gününü asla unutmam artık.. okdr berbattım kii.. şuan iyi sayılırım gbıı.. ara ara yıne aglasamda güçlüyüm.. hatta bu kdr güçlü olacagımı sanmıyordm.. ama arıyor sesını duyuyorum. bugun 5 kere aradı :)) azcık azcık konussakta olsun mutlu oluyorum kuzum yaaa :))) bizim şafaklar kaç oluo smdı? ogün bana sey dıodu bn suan askerım dıodu.. safaktan sayılıo dıodu.. yol iznimi ne dıodu.. karıstrdm bnde öle dıınce.. perşembe gunu teslım oldu işte.

Benimki çarşamba günü teslim oldu tatlım şafağım 455 oldu hayırlısıyla.. 5 kez mi aradı?? ne kadar şanslısın. biz çarşamba günü 5 dk konuştuk. cumada öyle.. bugün konuşamadık bile

ozmn bnm 456 mı oluo.. yol izinlerıdemı sayılıo . ayy ben bılemedm yaa biri bana yardm etsın şafak karıştı :/ persembe gunu teslm olmadan önce aradı eniştemden(onlar götrmustude askerımı), snra ogün teslm oldgu gun gece 11 de aradı.. bugun,yani şey cuma gunu 5 kez aradı. kontoru bttı kartında almıs snra kart.. araması ıyı oluyor cok buyuk bı güç gelyor ınsana.

Merhaba Özge,
Adaşımsın da bu arada
Askerin hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah.
Bende geçen yıl mayıs 25 de sevgilimi gönderdim Kütahya'ya
Havacı olarak mı gitti askerin?

Merhaba Özge,
Adaşımsın da bu arada
Askerin hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah.
Bende geçen yıl mayıs 25 de sevgilimi gönderdim Kütahya'ya
Havacı olarak mı gitti askerin?
evt canım havacı olrk gitti. ordan nereye gtti usta bırlıgıne snn askerın?? cok uzaklara göndermesınler sevdgmı yaaa ((

Mrb özge nbr nasıl gidiyo senin az kaldı hadi bakalım

Merhaba canım,
İyi gidiyor diyelim atarsa 63 şikayet etmeye dilim varmıyor
Az kaldı bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz...

evt canım havacı olrk gitti. ordan nereye gtti usta bırlıgıne snn askerın?? cok uzaklara göndermesınler sevdgmı yaaa ((

Benimde havacı olarak gitti canım benim, çavuş eğitimi aldılar orada bu topikteki stillex arkadaşımızın da askeri aynı yerde yaptı benim sevdiğimle.Hatta onun askeri Kütahya'da kaldı. Sormak istediğin, öğrenmek istediğin şeyler olursa bizler yardımcı olmaya çalışırız sana.
Benimkisi 5 ay acemilik yaptı orada dediğim gibi çavuş olduğu için acemlik bu kadar uzun,senin askerin ne olarak gitti?
Dağıtımda Çanakkale çıktı bize Çanakkale radar da kıta çavuşu şuanda.
Kolay bir askerlik yaşamadık ama geçip gidiyor baksana bir şekilde son 63 gün.
Darısı sizlerin başına, buradayız biz yalnız değilsin bak şanslısın askerinin olduğu yeri artık avucunun içi gibi bilen iki kişi var

Son düzenleme:
Atarsa 85 / gel artık 81 Düzce :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…