İnsan baştan bir inanamıyor. elini kolunu nereye koyacağını bilmiyor mesaj bekliyor telefon bekliyor. inanmak istemiyor ama alışacağız canım mecbur
aynen canııım aynenn şu an yolda konuşuyoruz ama yarn oda bitiyoo
Seni o kadar iyi anlıyorum ki kayra95'cim anlatamam. benimkide çok yeni daha 2 gün olduAşacağız ama beraber gör bak,plakalara geleceğiz inşallah. 1 ayımız kaldı diye sayacağız inşallah
Amiin canıım beniim amiin şu aan gözümün önünden geçiyo herşey tartşmalarımzda keşke uztmasydm tşflarını suratına kapatmasaydm pişmanlık çktü içimee
Bende çarşamba günü uğurladım askerimi çok zor oluyor o ayrılık ama sıkma canını canım allah kavuştursun hepimizi. hayırlı teskereler inşallah
mrb cnm..bnde çarşamba günü yolladm sevdgmi.. kütahyaya gtti askermallah kavustursun sizide.. nasılsın toparlayabldnmı sn kendını?
Aynı gün yollamışız canım. benim askerimde bilecikte.. İlk günkü gibi değil tabi yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum işte.Sizide Allah kavuştursun tatlım
ilk gun cok kötuydu cnm yaa.. 23 mayıs 2012 çarsamba gününü asla unutmam artık.. okdr berbattım kii.. şuan iyi sayılırım gbıı.. ara ara yıne aglasamda güçlüyüm.. hatta bu kdr güçlü olacagımı sanmıyordm.. ama arıyor sesını duyuyorum. bugun 5 kere aradı :)) azcık azcık konussakta olsun mutlu oluyorum kuzum yaaa :))) bizim şafaklar kaç oluo smdı? ogün bana sey dıodu bn suan askerım dıodu.. safaktan sayılıo dıodu.. yol iznimi ne dıodu.. karıstrdm bnde öle dıınce.. perşembe gunu teslım oldu işte.
ozmn bnm 456 mı oluo.. yol izinlerıdemı sayılıo . ayy ben bılemedm yaabiri bana yardm etsın şafak karıştı :/ persembe gunu teslm olmadan önce aradı eniştemden(onlar götrmustude askerımı), snra ogün teslm oldgu gun gece 11 de aradı.. bugun,yani şey cuma gunu 5 kez aradı. kontoru bttı kartında almıs snra kart.. araması ıyı oluyor cok buyuk bı güç gelyor ınsana.
evt canım havacı olrk gitti. ordan nereye gtti usta bırlıgıne snn askerın?? cok uzaklara göndermesınler sevdgmı yaaaMerhaba Özge,
Adaşımsın da bu arada
Askerin hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah.
Bende geçen yıl mayıs 25 de sevgilimi gönderdim Kütahya'ya
Havacı olarak mı gitti askerin?
mrb ben burcu buketcim askerin nerede
Mrb özge nbr nasıl gidiyo senin az kaldı hadi bakalım
evt canım havacı olrk gitti. ordan nereye gtti usta bırlıgıne snn askerın?? cok uzaklara göndermesınler sevdgmı yaaa((
burdur merkez canım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?