Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
helloooooooooooo

Heyyy cidaaaa nabersinnnn

Selam kızlar. Can Bonomoyu izledim geldim şimdi sonuçları bekliyorum

Aynen sonuçları 4 gözle bekliyorum şansı var diğer performanslara bakılınca Can Bonomo bana daha güzel geliyor ama bakalım

Ahh Zeynomm sende olmasannnnn
Naberrrr

Naberr canımmm

Herzaman canım iyi ne olsun sınavın son haftası felan artık bitiyor diye seviniyorum.senden naber

Son düzenleme:

Bende şu önümüzdeki haftanın su gibi geçmeesini bekliyorum. Çok bunaldımm

Ceyda şimdi özellikle baktım acaba kaldırıldımı diye yo hepside orda

Dediğim gibi e öğrenme=tc no=Fakulte seçinizden sınav sorularını=bölümden yılları=ders dende final soruları diyorsun açılan sayada e kıtap ı tıkladığında sorular senindir

Bende şu önümüzdeki haftanın su gibi geçmeesini bekliyorum. Çok bunaldımm

Kpss bundan bin kat daha iyi benım ders çalışmam bitmicek bundan sonra kpss devam edeceğim ama en azından yılardır gördüğüm bildiğim şeyler.Bu ne ya bişeleri anlamaktan 100 tane formul ezberlemekten beynim error veriyo artık

Bi geçsede şu hafta hem plakalra gelmiş olsak hem sınavları güzel güzel atlatsak

2 gün izin muhabbeti olamsa bugun 81 ve plakalr diyecektim ama sağlık olsun deyip 83 üde alıp yoluma devam ederim

Şafak 83

27/05/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TEZKERECİ DEVRE

:123:…tuba_34 = 28 GAZİANTEP’e selam yola devam :123:
:123:…Phoenix = 63 ŞANLIURFA’ya selam yola devam :123:
:123:…solovoi = 73 ŞIRNAK’a selam yola devam :123:
:123:…nrykrkmz = 73 ŞIRNAK’a selam yola devam :123:
:123:…m3rc3m = 78 KARABÜK’e selam yola devam :123:
:123:…prensses = 80 OSMANİYE’ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Son düzenleme:
Nasıldı anlatımlımıydı
nasıl çözüleceğinimi anlatıyodu oyle bişe varsa bende arayıp tarayıp bulayım

yok canım ya aynı anda hem soruya hem cevaba bakabiliyodun güzel oluyodu sayfa boyutlarını ayarlayıp e ogrenme hem cok karısık aptalca bısey hemde cok yavas işliyo o ok aşaya inecekte ben diğer sorulara geçicem ölme eşşeğeem ölme walla

oleyyy buldum sanırım yarın iş yerinde indirim artık limitim doldu şu an yarım saat bekleyemem uykumm geldi yaa iyi geceler canlar öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…