Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazmayı çok isterm cok dsndm...amaa aklma bsey gelmyo yaa ne yazcam blmyrm..

aynen canım artık yazmaya karar verdim ama ne yazcam. herkes içinden gelenleri yaz dcek ama içimden gelenleri yazarsamda gerçekten ona morel vermekten çok morelini bozcam. çünkü ilk başlarda defter tutuyodum ama farkttim ki ben yazdıkça daha kötü oluyorum o yüzden bıraktım.
şimdide bunu düşünüp duruyorum ne yazcam ben diyee:44::44::44:

BNDE KARAR WERDM YAZP VERMEK İSTYRM..EMNM HŞNA GDCEKTR...İŞ YERNDEDE KIZLAR YAZSANA SEN COCGA ASKER O BLMEM NE DRTÜP DRYLAR...
AMA HÇÇÇÇÇ BLMYRM GELMYO AKLMA BSEY YAWW
NDEN BYLE BLMYRM...NAPCAZZ

BNDE KARAR WERDM YAZP VERMEK İSTYRM..EMNM HŞNA GDCEKTR...İŞ YERNDEDE KIZLAR YAZSANA SEN COCGA ASKER O BLMEM NE DRTÜP DRYLAR...

aslında bişeyler var aklımda az çok ama nasıl başlıcam. önemli olan başlangıç onu düşünüyorum

basşlangıcı dsnme bnce aklna ilk glen dsncelerni yazz..çok hsna gdcektr
Sonçta srekli telde msnde grsysnzdr...

telde görüşüyoruzda msn ayda 1 malesef aslında ona mektup gönderceğimi bilmicek adresi geçenlerde istedim istedim vermedi. bu zamana kadar niye istememişim diye kızdı inat etti yani bnde annesinden alıcam süpriz yapıcamm inş

Kuzummm ne güzel günler geçirdins en öylee sevdiğinlee

Gelincede bu anılar seni bi müddet idare eder bellimi olur belki yine gidersin ablacığının yanına

cnm mesajin icin cok tesekkur ederim, ozel mesaj atamiyorum henuz o yuzden buradan yaziyorum... seni de Allah kavustursun askerine sag salim insallah :)

cok tesekkurler, ilgilenip msj attigin icin, duygulandim vallahi, insan boyle seyleri ariyormus demek ki bu zamanlarda :)

ben günlük yazıyorum ve takvim yapraklarını biriktiriyorum.ilk günlerde her gün yazrdım aaman şimdi estikce yazıyorum.çok sükür her gün konusuncz anlatacak bir sey kalmıyor genelde kızınca ve üzülünce yazıyorum ama okmak cok güzel kızlar oda yazıyor gecen geldiğinde ikimizde okuduk beni daha iyi anladı bende onu ama aradan 1 ay geçti ve yasanılanları unuttuk saç baş kavgaya devm

80lerden de kurtulduk çok şüküüürrr
Şafakımız;179 olduu
Vay bee zaman su gibi akıyor,farkında değiliz

ama aradan 1 ay geçti ve yasanılanları unuttuk saç baş kavgaya devm puhaha çk güldm cnmcım yaa

canım bnde ilk başlarda yazdım işte ama yazdıkça kötü oldum yazdıkça sinirimde üzüntümde daha da arttı o yüzden bıraktım böylesi daha iyi. ona anlatıyorum herşeyi daha iyi hissediyorum kendimi.

kızlarrr bana yardım edermisiniz ya ben askerime mektup yazıcam ya annesinden adres aldım. ama biyer kafamı karıştırdı tekrar arayıp soramıyorum da KHZ hizmet bölüğü diye bişey varmı ya yoksa ben mi yanlış anladım. netten bakıyorum yok öyle bişey. mektubumun kaybolmasını da istemiyorumm napcamm bennn

Askerinin bölüğünü ara oraya sor canım.Yada askerinin olduğu birliği nete gir adres çıkar.Mesela ben Kütahya hava er eğitim tugay komt. yazınca adres çıkıyor sitesinde

Askerinin bölüğünü ara oraya sor canım.Yada askerinin olduğu birliği nete gir adres çıkar.Mesela ben Kütahya hava er eğitim tugay komt. yazınca adres çıkıyor sitesinde

benimki çıkmadı canım ya aradım taradım yok. bölüğü ararsam ne dicem canım verirlermi ki adres? bide arada benim askerimde bakıyo telefonlara şansıma o çıkarsa süpriz falan kalmazz

benimki çıkmadı canım ya aradım taradım yok. bölüğü ararsam ne dicem canım verirlermi ki adres? bide arada benim askerimde bakıyo telefonlara şansıma o çıkarsa süpriz falan kalmazz

Verirler canım nedenvermesinler devlet sırrı değilya sevgilinin sesini tanırsın heralde.O açarsa konuşursun onunla.Başkası açarsa adres istersin

30 lardan kurtulmanın sevinci..... Şafak 429
Mehtabımız 5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…