inşallahh canım inşallahhh :)
çok haklısın ya aslında hani biticek dertler diye kendinide avutmak ne kadar doğru onuda bilemiyorum nefes aldıkça bitmicek yenileri gelicek.sanki hayatım ve kafamdaki sıkıntılar ve olmasını istediklerim askerim geldikten sonra olacakıımış gbi geliyor :S sınav gecsinde bakalım sonra söle ceyiz için bir işe girerim insallah tabi benm beynimi yemezse yine.atama derken memursunuz herhalde ayy n güzel ya
Sınavı bir atlat gerisi gelir ardı sıra, iş de bulursun çalışırsın oyalarsın kendini biraz, ben öğretmenim canım, atansan bir dert atanmasan bir dert, eş durumu nedeniyle geldik Ankara ya kocaman şehre yollar uzak ömrüm yolarda geçiyor, yeni eğitim sistemi nedeniyle yer değiştirme atamalarını durdurdular, ne zaman olacak kim bilir, olsa da acaba atanabilecek miyiz onu düşünüyorum, ne yapalım kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız, zaman gösterecek, Allah ten kazası vermesin kız gerisi kolay
aaaa ürtmeniimmm karşımızda ürtmenn varmış haberimiz yokmus vay anam vay.branş nedir hocammahh atansam hayırlısıyla keske de zor gözüküyor kısmet artık ben memur olsam bu asker oğlan ile evlensem benim hem iş hem aşk nasıl olur bilemiyorm.benm askerimde ankarada ya selam söyle bide sevdiğimi
phoenix yarın memleketimdesinn bana uğra mutlaka çayımı içmeden geçme bak buranın kabaaadaa meshurr yeriz içeriz
etimesguttaaa yoksa sendemi oradasn.1 saatliğine yer değiştirsek ? aynı haavayı solusam yeter ürtmenimmHe he evet ürtmen... İngilizce ürtmeniAnkara nın neresinde yapıyor askerlik Etimesgutta mı? Keşke benim de eşimin ustalığı Ankara ya çıkaydı, ne iyi olurdu.... Sen memur olsan bu asker oğlanla da evlensen ne de güzel olur işte... Balla börek Aynı yere gelirsiniz merak etme, selamın gitti bile şeker...
Tamam Erres memnuniyetle Sakarya'ya gelmişken çayını içer bir kabak tatlını yeriz
Bende selamımı alacak arkadaşlar arıyordum zaten,
Bugün Zeynep
Yarın sen
Sonraki gün de Yasemin'deyim.
Çok yoğunum çokk
etimesguttaaa yoksa sendemi oradasn.1 saatliğine yer değiştirsek ? aynı haavayı solusam yeter ürtmenimmo oğlann iş imkanı ist da bnm ise ist kazanmam hayl ötesii sanki kendi memleketimi kazandımda laf işte
Ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları
ne zaman sarhoş oldunda kaldıramıyon kolları
bu şarkım sanada gelsin ürtmenim ozaman
Tamam Erres memnuniyetle Sakarya'ya gelmişken çayını içer bir kabak tatlını yeriz
Bende selamımı alacak arkadaşlar arıyordum zaten,
Bugün Zeynep
Yarın sen
Sonraki gün de Yasemin'deyim.
Çok yoğunum çokk
Özge ben sana Samsun Pidesi yedircem.Yaseminde çay içersin tatlında Sakaryadan
ohhh karnın tok sırtın pekk .darısı başıma dicem ama bn şehirlerde gezerken siz artık evli mi olursunuz mutlu mu cocuklumu bilemem :)
Evet Etimesgut ilçesindeyim ama semtim Eryaman.... Yer değiştirebiliriz istiyorsan sorun değil zaten bıktım bu koca şehirden...
Ayrıca bu büklüm büklüm yolları diye devam eden türkü müdür şarkı mıdır ne idüğü belirsiz şeyden de bıktım yahu bizim öğrenciler akşam sabah bunu çalar bunu oynar be yaaa
Hayırlı canım o zamanlar ne olur bilinmezinş tüm bekleyenler çok uzamandan sevdiğine kavuşur
[ne güzel duadır oo aminnnnnnnnnnnn canım inşallah.bugün burada asker bekliyoruz yarın inşallah evlilik için şafak sayar sonrasındada bebişleri bekleriz haberleride verirz
ay çok güldümm ankaranın oyun havası herhalde .hocam ingilazce bir şarkı öğret barim sende bizim hoca öğretmişdi bak nasıldı unttum ya elleri ayakları 3 kere vur lu birseydi .ay değiştirelim hadi hadii çok eğlenceliii
İnş canım inş o günlerde gelecek.Şimdi bende eski şafak kankaları topiği var altta ona bakıyodum.Herkes evlenmiş çocuk sahibi olmuş.Bir gün bizde inş bu güzel haberlerle geleceğiz
aman hepp dmar mı dinlicezz azcıkta kurtlarımız canlansın geberdi gitti içlerimizde kasvetten. dilaraaaaaaaaaaaaa bunu dinlemem lazım yarınnOoo burada oyun havaları gırla yaniİki kere kapıyı aç kapat hemen kaşıkları kapar gelirler iki dönüverirler ortada Bir de Dilara diye bir şarkıları var bilin mi Dilara gazel düştü bağlara Neredesin sevdiğim diye Allahım gece gece öldüm gülmekten bu ne yaa hobaaa
Bu arada dip not o dediğin İngilizce şarkıyı bilmiyorum
İyi geceler kızlar
bende o topiği görünce aşka geldim de yazdım dedim ya bende olabilcekmiyim acaba onlar gibi diye hayıflandım .. hayırlısıyla hepimiz görürüz o günleri inşallah. ben çıkayım artık yarın erken kalkıp çalışmam gerekcek malum kpss illetii . hepinize hoş sohbetiniz için teşekkür eder hayırlı geceler dilerimm. hocamm etimesgutun kokusunu yolla bana olur mu ? belki raahat bir NESEFLE uyuurum bu gece. öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?