Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
04/06/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TEZKERECİ DEVRE

:123:…tuba_34 = 20 DENİZLİ’ye selam yola devam :123:
:123:…Phoenix = 55 SAMSUN’a selam yola devam :123:
:123:…solovoi = 65 VAN’a selam yola devam :123:
:123:…nrykrkmz = 65 VAN’a selam yola devam :123:
:123:…m3rc3m = 70 KARAMAN’a selam yola devam :123:
:123:…prensses = 73 ŞIRNAK’a selam yola devam :123:
:123:…stillex = 75 ARDAHAN’a selam yola devam :123:
:123:…Sezgilim1905= 75 ARDAHAN’a selam yola devam :123:
:123:…minnikk = 76 IĞDIR’a selam yola devam :123:
:123:…myzt = 77 YALOVA’ya selam yola devam :123:
:123:…mylovem = 77 YALOVA’ya selam yola devam :123:
:123:…nbyerol = 77 YALOVA’ya selam yola devam :123:
:123:…ehy_ea = 78 KARABÜK’e selam yola devam :123:
:123:…zkanbetul =79 KİLİS’e selam yola devam :123:
:123:…Eylemsaglam =80 OSMANİYE’ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Sınavı bir atlat gerisi gelir ardı sıra, iş de bulursun çalışırsın oyalarsın kendini biraz, ben öğretmenim canım, atansan bir dert atanmasan bir dert, eş durumu nedeniyle geldik Ankara ya kocaman şehre yollar uzak ömrüm yolarda geçiyor, yeni eğitim sistemi nedeniyle yer değiştirme atamalarını durdurdular, ne zaman olacak kim bilir, olsa da acaba atanabilecek miyiz onu düşünüyorum, ne yapalım kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız, zaman gösterecek, Allah tren kazası vermesin kız gerisi kolay

Son düzenleme:

aaaa ürtmeniimmm karşımızda ürtmenn varmış haberimiz yokmus vay anam vay.branş nedir hocamm ahh atansam hayırlısıyla keske de zor gözüküyor kısmet artık ben memur olsam bu asker oğlan ile evlensem benim hem iş hem aşk nasıl olur bilemiyorm.benm askerimde ankarada ya selam söyle bide sevdiğimi

phoenix yarın memleketimdesinn bana uğra mutlaka çayımı içmeden geçme bak buranın kabaaadaa meshurr yeriz içeriz

He he evet ürtmen... İngilizce ürtmeni Ankara nın neresinde yapıyor askerlik Etimesgutta mı? Keşke benim de eşimin ustalığı Ankara ya çıkaydı, ne iyi olurdu.... Sen memur olsan bu asker oğlanla da evlensen ne de güzel olur işte... Balla börek Aynı yere gelirsiniz merak etme, selamın gitti bile şeker...

phoenix yarın memleketimdesinn bana uğra mutlaka çayımı içmeden geçme bak buranın kabaaadaa meshurr yeriz içeriz

Tamam Erres memnuniyetle Sakarya'ya gelmişken çayını içer bir kabak tatlını yeriz
Bende selamımı alacak arkadaşlar arıyordum zaten,
Bugün Zeynep
Yarın sen
Sonraki gün de Yasemin'deyim.
Çok yoğunum çokk

etimesguttaaa yoksa sendemi oradasn.1 saatliğine yer değiştirsek ? aynı haavayı solusam yeter ürtmenimm o oğlann iş imkanı ist da bnm ise ist kazanmam hayl ötesii sanki kendi memleketimi kazandımda laf işte

Ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları
ne zaman sarhoş oldunda kaldıramıyon kolları

bu şarkım sanada gelsin ürtmenim ozaman

Özge ben sana Samsun Pidesi yedircem.Yaseminde çay içersin tatlında Sakaryadan

Evet Etimesgut ilçesindeyim ama semtim Eryaman.... Yer değiştirebiliriz istiyorsan sorun değil zaten bıktım bu koca şehirden...

Ayrıca bu büklüm büklüm yolları diye devam eden türkü müdür şarkı mıdır ne idüğü belirsiz şeyden de bıktım yahu bizim öğrenciler akşam sabah bunu çalar bunu oynar be yaaa

Özge ben sana Samsun Pidesi yedircem.Yaseminde çay içersin tatlında Sakaryadan

ohhh karnın tok sırtın pekk .darısı başıma dicem ama bn şehirlerde gezerken siz artık evli mi olursunuz mutlu mu cocuklumu bilemem :)

ohhh karnın tok sırtın pekk .darısı başıma dicem ama bn şehirlerde gezerken siz artık evli mi olursunuz mutlu mu cocuklumu bilemem :)

Hayırlı canım o zamanlar ne olur bilinmez inş tüm bekleyenler çok uzamandan sevdiğine kavuşur

ay çok güldümm ankaranın oyun havası herhalde .hocam ingilazce bir şarkı öğret barim sende bizim hoca öğretmişdi bak nasıldı unttum ya elleri ayakları 3 kere vur lu birseydi .ay değiştirelim hadi hadii çok eğlenceliii

Hayırlı canım o zamanlar ne olur bilinmez inş tüm bekleyenler çok uzamandan sevdiğine kavuşur

[ne güzel duadır oo aminnnnnnnnnnnn canım inşallah.bugün burada asker bekliyoruz yarın inşallah evlilik için şafak sayar sonrasındada bebişleri bekleriz haberleride verirz

Son düzenleme:
[ne güzel duadır oo aminnnnnnnnnnnn canım inşallah.bugün burada asker bekliyoruz yarın inşallah evlilik için şafak sayar sonrasındada bebişleri bekleriz haberleride verirz

İnş canım inş o günlerde gelecek.Şimdi bende eski şafak kankaları topiği var altta ona bakıyodum.Herkes evlenmiş çocuk sahibi olmuş.Bir gün bizde inş bu güzel haberlerle geleceğiz

Ooo burada oyun havaları gırla yani İki kere kapıyı aç kapat hemen kaşıkları kapar gelirler iki dönüverirler ortada Bir de Dilara diye bir şarkıları var bilin mi Dilara gazel düştü bağlara Neredesin sevdiğim diye Allahım gece gece öldüm gülmekten bu ne yaa hobaaa

Bu arada dip not o dediğin İngilizce şarkıyı bilmiyorum

İnş canım inş o günlerde gelecek.Şimdi bende eski şafak kankaları topiği var altta ona bakıyodum.Herkes evlenmiş çocuk sahibi olmuş.Bir gün bizde inş bu güzel haberlerle geleceğiz

bende o topiği görünce aşka geldim de yazdım dedim ya bende olabilcekmiyim acaba onlar gibi diye hayıflandım .. hayırlısıyla hepimiz görürüz o günleri inşallah. ben çıkayım artık yarın erken kalkıp çalışmam gerekcek malum kpss illetii . hepinize hoş sohbetiniz için teşekkür eder hayırlı geceler dilerimm. hocamm etimesgutun kokusunu yolla bana olur mu ? belki raahat bir NESEFLE uyuurum bu gece. öpüldünüz

aman hepp dmar mı dinlicezz azcıkta kurtlarımız canlansın geberdi gitti içlerimizde kasvetten. dilaraaaaaaaaaaaaa bunu dinlemem lazım yarınn kapı gıcırtısına oynuyorlar hee ay ne eğlenceliii yaa dip nota karşılık not: zaten sinir bozucu bir şarkıydı sen yesterdayı öğret hocam onalra damara bağlansınalr kafa dinlersinn ayy ağzım kapansın artıkkk

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar

İyi geceler kızlar ben de yatacağım geç oldu sabah kalkması var bir de eşim olmadığı için kalkmakta da zorlanıyorum bir keresinde uyuyup kalmışım zaten....

Canım Etimesguttan gönderiyorum asker sevgili kokusu onu koklar uyursun artık sonra da rüyanda görürü huzurlu huzurlu uyursun... Hadi yat artık...

Hepinize iyi geceler.... Attırıverin gari şafakları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…