Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:92: 07.06.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...99 bed0oykum...

…100 og2501…

...184 acbn...

…158 iwran…

...163 eti_cin...

...165 EmrEsra…

…176 seker…

...177 esraburak...

...181 celinees...

...181 romromela...

...182 gizem4191...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...231 okyanus1...

…235 denizgzr…

...259 _CeyDa_...

…259 cerenbayram…

…259 huzursuz01…

...261 pamuksekerr32...

...261 yesim. ...

...261 p_i_n_a_r...

...264 flores…

…299 eliif59…

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

…304 cnmsın64…

…346 fatihatice03…

…347 duygum…

…347 superisiii…

…347 bOniTO…

…348 DerinSu…

…348 kubra17…

…348 aalis…

… 350 omerabia…

…350 yener_tugba…

…353 goqce…

…353 ErreS…

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

…427 H_İ_S…

…443 Kayra95..

…450 BerrakSudakiKirmiziBalik…

…442 Brrk…

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

SelammmmHerkese kızlarr.bugun de attı şükür 348 attrdgn icin sagol ceydoş öptüm cnm.
HİSSSSSS Neredesn cnmmm kociş gelecek diye simdiden hazırlıklara mı basladın:)hadı az kaldı.

Sanırım ben de senin gibi olacağım canım yaaa 3 gün kaldı gelmesine şimdiden 2 gündür bir keyifsizlik var.... Bir yandan geleceğine sevinmek bir yandan gideceğine üzülmek, bir yandan pek bir şey paylaşamayacağımızı düşünmek sanırım beni gerdi... Canım çok sıkkın.... Onun orada keyifsiz olması da beni üzüyor, zaten 2 gün önce göğsü sıkışmış revire çıkmış, röntgen falan çekmişler, doktor sigarayı bırakman lazım demiş... Öfff daha başından bu kadar bunaldık sizler nasıl dayandınız kızlar bu kadar yaaa....

Şafak : 439

Mehtap : 15

geçmiyor günlerrrrr yaaar yaar yaar , geçmiyor günleerr

Mehtap da belli olmuş bu arada canım yaaa hadi gözün aydın....

SelammmmHerkese kızlarr.bugun de attı şükür 348 attrdgn icin sagol ceydoş öptüm cnm.
HİSSSSSS Neredesn cnmmm kociş gelecek diye simdiden hazırlıklara mı basladın:)hadı az kaldı.

Bir yandan hazırlık yapıyorum ama iki gündür pek keyfim yoktu gelemedim pek nete, dün de kanepede uyuyup kalmışım, zaten eşim gitti gideli hem uyku hem de yemek düzenim alt üst oldu, saldım kendimi valla, bugün de akşama çalışmam vardı eve geç geldim, eh işte öyle öyle oyalanmaya çalışorum... Sen neler yaptın bakalım nasıldı yolculuk?

canım ya kıyamam..cok ıyı anlıyorum senı.ama sen benım gibi yapma nolur.evet ınsanın elınde dgl tabı ama eşin zaten sıkıntılıymıs geldiginde basbaşa kalmaya calısın gelen gelsın eve.cıkın dısarı gezin.anlayıs gostereceklerdır mutlaka..cok gecmıs olsun esine cnm.sıkıntıdan hep işte ya.benımkınınde gögsu ve kolu agrıdı ben oradayken
bende napim,yolculuk iyiydi giderken ama dônuşbak geleli 3 gun oldu bile.zaman gecmeye mahkum cnm hic üzülme.bigun bı bakmısık kocişler yanımızda.

Evet canım yaa sıkıntı dert hem onlara hem bize vuruyor, sonra da çıkıyor bir yerlerden, sağlığımızı da bozacağız bu gidişle... Eşimle bol bol baş başa kalmaya çalışacağım elimde geldiğince, inşallah günlerimiz güzel geçer...

Eşim telefonla her konuştuğumuzda benle her olan biteni paylaşır hemen hemen, her seferinde de şikayetçi ya da sıkıntılı olduğu için benim de moralim bozuluyor, bulunduğu yerde pek rahat olmaması ve bunu dile getirmesi beni üzüyor, benim o gün günüm güzel geçmiş bile olsa anında moralim bozuluyor ve günümün güzel geçmesine vicdan azabı çekiyorum. Ama elimden de bir şey gelmiyor, sonuçta onun koşullarını düzeltmek şu an için elimde olan bir şey değil

Evet bir şekilde günler geçecek, hep bunu söylüyoruz ama hayatımızda da uzun bir süreç büyük bir boşluk ve eksiklik olarak kalacak. Yapacak başka bir şey de yok, günlerimizi değerlendirmeye çalışmalıyız. Başka türlü geçecek gibi değil...

His cnm,şarj bitiyo da cnm takym dolsun.az da işim var.görusuruz buralardaysan..sıkma canını şimdiden nolur.bak ben yaptım ama hala bas agrısı cekıyorum.öptm cnm.

His cnm,şarj bitiyo da cnm takym dolsun.az da işim var.görusuruz buralardaysan..sıkma canını şimdiden nolur.bak ben yaptım ama hala bas agrısı cekıyorum.öptm cnm.

Tamam canım önemli değil, daha buralardayım, dün 11 saat uyumuşum bugün pek uyuyacağımı sanmıyorum geç yatarım sanırım....

:119: :119: :119: :119: :119:

// 07.06.2012 \\

Plakalara Sadece : 90 Günümüz Kaldı..

Şafak : 171

..::emresra::..

.

canım benim çok geçmiş olsun... sormuşsun ya nasıl dayandınız diye.. inanki bilmiyorum, Allah gayretini vermiş sanırım. Şİmdi askerlik günlerini özlediğim zamanlar bile oluyor:26:
askerin keyifsiz olduğunda senin de keyfinin bozulması çok normal, ama o an hemen silkelenip ona destek olmalı moral vermelisin canım.. oranın psikolojisi çok başka ve kolay kolay da etkileri gitmiyor. benimki çok rahat bi askerlik yapmasına rağmen, askerden geldiğinden beri uykusunda diş gıcırdatmaya başladı.. ki daha önce hiç gıcırdatmazdı. sanki dişleri kırılırcasına sıkıyor ve ben çok üzülüyorum bu duruma bize göre çok rahat askerlik yaptı o ama bir de ona sormak lazım içini...

// 07.06.2012 \\

Plakalara Sadece : 90 Günümüz Kaldı..

Şafak : 171

..::emresra::..

.
esracımm maşallah şafağına, günden güne eriyor canım yaa

Evet kuzucumm hemde nerden nereye

Senide bekliyorum buralara
zeynommmmm nası gidio saymaca bakiyim?

Askerlik günlerini özleyeceğim zamanların olacağını sanmıyorum yaa.... Elimden geldiğince ona moral vermeye çalışyorum telefonda konuşurken ama telefonu kapattıktan sonra bana moral verecek kişi olmuyor... Her ne kadar iyi bir yer olursa olsun, askerlik askerliktir. Onun psikolojisi yeter senin de söylediğin gibi... Bizde ne gibi sorunlar çıkacak bakalım? Allah göstermesin de....

kızlar sinirim çok bozuk yaaa askerimin benim için tuttuğu defteri çalmışlar içinde fotoğraflarım falan vardı napıcaklar ki onu sanki çalınacak başka hiçbişiy kalmadı

aynen öyle hem bize hem onlara vuruyor.ben de iyi değilim aslında.gittigimde esime de anlattım ama iyi yapmadım galiba ya.geceleri carpıntıyla fırlıyorum nefssız kalarak.sonra ağlamaya başlıyorum.esim buradayken de olurdu son dönemlerde ama o yokken daha kötü...bu gidişle dedigin gbı sağlıgımızıda bozacagız.eşimide uzdum anlatıp ama napim
evet...koskoca bir boşluk yaşayacagız yeterki sonu iyi olsun onlar iyi olsun napalım.bak emin ol acemilik bitince esin hayırlsyla istanbula gelince ıkınızın de psıkolojisi daha iyi olacak.simdi acemılık sıkıntılı ondan oluo bunlar.gelsin buyuk moral olacak ikinize de...benim esimde anlatır herşeyi bi tek dişinin ağrıdgını saklamış gecenlerde.ben oradayken itiraf etti:)biliyo cunku dayanamam onun canının yanmasına...rabbım daha beter seylerden korusun hepsini.hergece eşim ve tüm askerlerımıze dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…