az kaldı yarılamaya biraz daha sabır.. >> 259 <<
OOO ceydam bitirmişin ya
hemde ne zor cnm sorma...ben zaten gittigim gun bile hem sevinip hem ağladım dönecegimi dusunerek.mutlu anları kendime zehir etmeye bayılırm zaten
herkese slm kızlar...bitanecigimi,diger yarım'ı,canım kocamı ankara otogarında bırakıp geldim...otobusten iki defa dışarı fırladım öpmek icin...doyamadım kı bitaneme!herşeyim benim...
Geçmisi detaylı okuyamadım kızlar uykum var cok.öptm hepinizi.
Şafak 350
Şafak : 439
Mehtap : 15
geçmiyor günlerrrrr yaaar yaar yaar , geçmiyor günleerr
SelammmmHerkese kızlarr.bugun de attı şükür 348attrdgn icin sagol ceydoş öptüm cnm.
HİSSSSSS Neredesn cnmmm kociş gelecek diye simdiden hazırlıklara mı basladın:)hadı az kaldı.
Bir yandan hazırlık yapıyorum ama iki gündür pek keyfim yoktu gelemedim pek nete, dün de kanepede uyuyup kalmışım, zaten eşim gitti gideli hem uyku hem de yemek düzenim alt üst oldu, saldım kendimi valla, bugün de akşama çalışmam vardı eve geç geldim, eh işte öyle öyle oyalanmaya çalışorum... Sen neler yaptın bakalım nasıldı yolculuk?
canım ya kıyamam..cok ıyı anlıyorum senı.ama sen benım gibi yapma nolur.evet ınsanın elınde dgl tabı ama eşin zaten sıkıntılıymıs geldiginde basbaşa kalmaya calısın gelen gelsın eve.cıkın dısarı gezin.anlayıs gostereceklerdır mutlaka..cok gecmıs olsun esine cnm.sıkıntıdan hep işte ya.benımkınınde gögsu ve kolu agrıdı ben oradayken
bende napim,yolculuk iyiydi giderken ama dônuşbak geleli 3 gun oldu bile.zaman gecmeye mahkum cnm hic üzülme.bigun bı bakmısık kocişler yanımızda.
His cnm,şarj bitiyo da cnm takym dolsun.az da işim var.görusuruz buralardaysan..sıkma canını şimdiden nolur.bak ben yaptım ama hala bas agrısı cekıyorum.öptm cnm.
seninki kadar olmasakta bitiriyoz işte bebeğim sanada maşallah nerden nereye dimi canımm zeynom
canım benim çok geçmiş olsun... sormuşsun ya nasıl dayandınız diye.. inanki bilmiyorum, Allah gayretini vermiş sanırım. Şİmdi askerlik günlerini özlediğim zamanlar bile oluyor:26:Sanırım ben de senin gibi olacağım canım yaaa 3 gün kaldı gelmesine şimdiden 2 gündür bir keyifsizlik var.... Bir yandan geleceğine sevinmek bir yandan gideceğine üzülmek, bir yandan pek bir şey paylaşamayacağımızı düşünmek sanırım beni gerdi... Canım çok sıkkın.... Onun orada keyifsiz olması da beni üzüyor, zaten 2 gün önce göğsü sıkışmış revire çıkmış, röntgen falan çekmişler, doktor sigarayı bırakman lazım demiş... Öfff daha başından bu kadar bunaldık sizler nasıl dayandınız kızlar bu kadar yaaa....
Mehtap da belli olmuş bu arada canım yaaa hadi gözün aydın....
esracımm maşallah şafağına, günden güne eriyor canım yaa:119: :119: :119: :119: :119:
// 07.06.2012 \\
Plakalara Sadece : 90 Günümüz Kaldı..
Şafak : 171
..::emresra::..
:119: :119: :119: :119: :119:
.
zeynommmmm nası gidio saymaca bakiyim?Evet kuzucumm hemde nerden nereye
Senide bekliyorum buralara
zeynommmmm nası gidio saymaca bakiyim?
canım benim çok geçmiş olsun... sormuşsun ya nasıl dayandınız diye.. inanki bilmiyorum, Allah gayretini vermiş sanırım. Şİmdi askerlik günlerini özlediğim zamanlar bile oluyor:26:
askerin keyifsiz olduğunda senin de keyfinin bozulması çok normal, ama o an hemen silkelenip ona destek olmalı moral vermelisin canım.. oranın psikolojisi çok başka ve kolay kolay da etkileri gitmiyor. benimki çok rahat bi askerlik yapmasına rağmen, askerden geldiğinden beri uykusunda diş gıcırdatmaya başladı.. ki daha önce hiç gıcırdatmazdı. sanki dişleri kırılırcasına sıkıyor ve ben çok üzülüyorum bu durumabize göre çok rahat askerlik yaptı o ama bir de ona sormak lazım içini...
Evet canım yaa sıkıntı dert hem onlara hem bize vuruyor, sonra da çıkıyor bir yerlerden, sağlığımızı da bozacağız bu gidişle... Eşimle bol bol baş başa kalmaya çalışacağım elimde geldiğince, inşallah günlerimiz güzel geçer...
Eşim telefonla her konuştuğumuzda benle her olan biteni paylaşır hemen hemen, her seferinde de şikayetçi ya da sıkıntılı olduğu için benim de moralim bozuluyor, bulunduğu yerde pek rahat olmaması ve bunu dile getirmesi beni üzüyor, benim o gün günüm güzel geçmiş bile olsa anında moralim bozuluyor ve günümün güzel geçmesine vicdan azabı çekiyorum. Ama elimden de bir şey gelmiyor, sonuçta onun koşullarını düzeltmek şu an için elimde olan bir şey değil
Evet bir şekilde günler geçecek, hep bunu söylüyoruz ama hayatımızda da uzun bir süreç büyük bir boşluk ve eksiklik olarak kalacak. Yapacak başka bir şey de yok, günlerimizi değerlendirmeye çalışmalıyız. Başka türlü geçecek gibi değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?