Maksat pislik olsun.İşine yarayacağından değil.Ama komutanlarına felan haber vermişmi bulunur nereye saklayabilecek koca defteri.
SUPERİSİ gercektende ne alaka ya ne aptal insanlar var!zeynepın dedigi gıbı maksat pislik olsun,sanırım amaç bu.inş bulunur kuzum sıkma canını.ya esim haklıymıs demek ki,şalımı göndermiştim kızdı.birileri alır kaybolur uğras ondan snra demişti.
sagol canım yaaaa çok güzel dolu dolu gecti ama doyamadık ki..
balıkesir/erdek
kızlar inanın o kadar kötü oldum ki telefonda ağladım sonra dayanamamış birinden tlf istemiş akşam aradı beni rahatlattı biraz gerekirse askerliğin son gününe kadar ararım onu bulurum dedi
Herkese merhaba,,
Başlardayken biliyorduk ki daha çoooook var ne kadar gün gün saysakta katran karası karanlık şafağı,, fakat şimdi çok az kaldı ve geçmek bilmiyor sanki yıllardır 70leri sayıyorum
Şafak ağır işliyor ama Haziran bir güzel gidiyor çok hissettirmeden
bide ben safak olayini hesaplayabilsem
kızlar inanın o kadar kötü oldum ki telefonda ağladım sonra dayanamamış birinden tlf istemiş akşam aradı beni rahatlattı biraz gerekirse askerliğin son gününe kadar ararım onu bulurum dedi
maşallah kuzum yaaKuzummm süper.Şu askerliğin kaymağı varsa oda plakalardır
Sizin ansıl gidiyor asıl bizde durumlar hep aynı,hürgenerallik nasıldüğün koşuşturmacaları yorucumu :26:
walla askerlikten sonra yaşanan bazı tatsız olaylar sayesinde askerlik günlerini özlediğim anlar oldu canım, Allah size göstermesin inşallah...Askerlik günlerini özleyeceğim zamanların olacağını sanmıyorum yaa.... Elimden geldiğince ona moral vermeye çalışyorum telefonda konuşurken ama telefonu kapattıktan sonra bana moral verecek kişi olmuyor...Her ne kadar iyi bir yer olursa olsun, askerlik askerliktir. Onun psikolojisi yeter senin de söylediğin gibi... Bizde ne gibi sorunlar çıkacak bakalım? Allah göstermesin de....
benim askerim de hiç foto fln yollamama izin vermedi, birinin eline geçer diye istemedi hiç, çünkü var öyle piskopatlar.. napacaksa başkasının defterini mektubunu fotosunukızlar sinirim çok bozuk yaaa askerimin benim için tuttuğu defteri çalmışlar içinde fotoğraflarım falan vardı napıcaklar ki onu sanki çalınacak başka hiçbişiy kalmadı
canım gidip gelmişsin, Allah kavuştursun..aynen öyle hem bize hem onlara vuruyor.ben de iyi değilim aslında.gittigimde esime de anlattım ama iyi yapmadım galiba ya.geceleri carpıntıyla fırlıyorum nefssız kalarak.sonra ağlamaya başlıyorum.esim buradayken de olurdu son dönemlerde ama o yokken daha kötü...bu gidişle dedigin gbı sağlıgımızıda bozacagız.eşimide uzdum anlatıp ama napim
evet...koskoca bir boşluk yaşayacagız yeterki sonu iyi olsun onlar iyi olsun napalım.bak emin ol acemilik bitince esin hayırlsyla istanbula gelince ıkınızın de psıkolojisi daha iyi olacak.simdi acemılık sıkıntılı ondan oluo bunlar.gelsin buyuk moral olacak ikinize de...benim esimde anlatır herşeyi bi tek dişinin ağrıdgını saklamış gecenlerde.ben oradayken itiraf etti:)biliyo cunku dayanamam onun canının yanmasına...rabbım daha beter seylerden korusun hepsini.hergece eşim ve tüm askerlerımıze dua ediyorum
Allah kavuştursun, hayırlı teskerelerşafak 442 ben burda yeniyim (
tatlııımmmVayyy beeee, listeler hala devam ediyor
Bizler baslatmistik ve hala ayniiii süper vallaha..
1.5 sene oldu askerligini bitireli askimin.. Simdide ilkbekliyoruz
Size tavsiyem, herzaman sükür edin, pozitif düsünün, zor olsada...
Allah hepinize bol sabir versin ve Allah Kavustursun yarenler
maşallahhh kuzum, hissettirmeden bitsin inşallah
Herkese merhaba,,
Başlardayken biliyorduk ki daha çoooook var ne kadar gün gün saysakta katran karası karanlık şafağı,, fakat şimdi çok az kaldı ve geçmek bilmiyor sanki yıllardır 70leri sayıyorum
Şafak ağır işliyor ama Haziran bir güzel gidiyor çok hissettirmeden
sagol canım yaaaa çok güzel dolu dolu gecti ama doyamadık ki..
balıkesir/erdek
[ı]arkadaşım ne güzel yerde askerlik yapıyormuş senin sevdiceğin..[/ı]
Benim anne tarafımdan memleketim erdek
çok güzel bir tatil beldesi.
Hayırlısıyla yapsın gelsin askerin kavuşun tez zamanda.
Ecenmmm kuzummm karşılaşamadık yinee
Oysaki ben seni başka konuda gördüm,baktım buraya yazmışmızın diye sonrada çıktım
mrb burdaymışsınız
merhabaaa..
Burası çok yoğun geliyor bana genelde kendi topiğimizde oluyorum ama maillerle takip ediyorum,uğruyorum böyle arada..
Nasılsın?nasıl gidiyor?
merhabaaa..
Burası çok yoğun geliyor bana genelde kendi topiğimizde oluyorum ama maillerle takip ediyorum,uğruyorum böyle arada..
Nasılsın?nasıl gidiyor?
ne olsun askerle küs günler geçiriyoruz her zamanki gibi ama bugün bahaneyle aradım cvp alamadım sonra kendisi aradı falan mail şifresini istedim falan
öyle mi...neden küsüyorsunuz canım zor süreç zaten iyice çekilmez oluyor böyle olduğunda,bende yaşadım kendi içimde tatsızlıklar ama küsmeyin yine de erteleyin küsmeyi
Hayırdır kontrol durumları mı var mail şifreleri falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?