Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maksat pislik olsun.İşine yarayacağından değil.Ama komutanlarına felan haber vermişmi bulunur nereye saklayabilecek koca defteri.

kızlar inanın o kadar kötü oldum ki telefonda ağladım sonra dayanamamış birinden tlf istemiş akşam aradı beni rahatlattı biraz gerekirse askerliğin son gününe kadar ararım onu bulurum dedi

kızlar inanın o kadar kötü oldum ki telefonda ağladım sonra dayanamamış birinden tlf istemiş akşam aradı beni rahatlattı biraz gerekirse askerliğin son gününe kadar ararım onu bulurum dedi

Sıkmayın canım canınızı.Alan onu kullanmak için değil maksat nasıl zararım dokunur hesabı almış.Umarım bulur.

Herkese merhaba,,

Başlardayken biliyorduk ki daha çoooook var ne kadar gün gün saysakta katran karası karanlık şafağı,, fakat şimdi çok az kaldı ve geçmek bilmiyor sanki yıllardır 70leri sayıyorum
Şafak ağır işliyor ama Haziran bir güzel gidiyor çok hissettirmeden

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:260

Plakalara gelme şafağı:179

100'lere gelme şafağı:61

Yarılama şafağı:30

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Kuzummm süper.Şu askerliğin kaymağı varsa oda plakalardır

Sizin ansıl gidiyor asıl bizde durumlar hep aynı,hürgenerallik nasıl düğün koşuşturmacaları yorucumu :26:
maşallah kuzum yaa
walla hazırlıklar yorucudan ziyade çok stresli, zor işler yani zeynom:26:

walla askerlikten sonra yaşanan bazı tatsız olaylar sayesinde askerlik günlerini özlediğim anlar oldu canım, Allah size göstermesin inşallah...

kızlar sinirim çok bozuk yaaa askerimin benim için tuttuğu defteri çalmışlar içinde fotoğraflarım falan vardı napıcaklar ki onu sanki çalınacak başka hiçbişiy kalmadı
benim askerim de hiç foto fln yollamama izin vermedi, birinin eline geçer diye istemedi hiç, çünkü var öyle piskopatlar.. napacaksa başkasının defterini mektubunu fotosunu
bizim dönemden bi arkadaşın da mektubunu çalmışlardı:26:

canım gidip gelmişsin, Allah kavuştursun..

şafak 442 ben burda yeniyim (
Allah kavuştursun, hayırlı teskereler

tatlııımmm
bebiş gelio heee, hadi gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bu arada bizim facedeki grup noldu, eski kk dostları:44:

maşallahhh kuzum, hissettirmeden bitsin inşallah

Ecenmmm kuzummm karşılaşamadık yinee

Oysaki ben seni başka konuda gördüm,baktım buraya yazmışmızın diye sonrada çıktım

Zeynom artık randevulaşıcam seninle
Bende sen burdayken yazdığımı sanıyordum halbuki

merhabaaa..
Burası çok yoğun geliyor bana genelde kendi topiğimizde oluyorum ama maillerle takip ediyorum,uğruyorum böyle arada..
Nasılsın?nasıl gidiyor?

ne olsun askerle küs günler geçiriyoruz her zamanki gibi ama bugün bahaneyle aradım cvp alamadım sonra kendisi aradı falan mail şifresini istedim falan

merhabaaa..
Burası çok yoğun geliyor bana genelde kendi topiğimizde oluyorum ama maillerle takip ediyorum,uğruyorum böyle arada..
Nasılsın?nasıl gidiyor?

ne olsun askerle küs günler geçiriyoruz her zamanki gibi ama bugün bahaneyle aradım cvp alamadım sonra kendisi aradı falan mail şifresini istedim falan

Öyle mi...Neden küsüyorsunuz canım zor süreç zaten iyice çekilmez oluyor böyle olduğunda,bende yaşadım kendi içimde tatsızlıklar ama küsmeyin yine de erteleyin küsmeyi
Hayırdır kontrol durumları mı var mail şifreleri falan

onun mail şifresine uçağın indirim kodunu göndermiştim eee şifresinide unutmuşum ondan benim iş stresinden bayağı bi üzerine gidiyorum oda benim üzerime gelince 2 güne arar sanırım ama bu defa kesin kararlıyım aramam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…