oluyor böyle şeyler hep olağan durumlar bunlar, zorlu stresli bir süreçteyiz gündemimiz sadece askerlik de değil sürdürmemiz gereken bir yaşantımız da var dediğin gibi stres stres ee nazlarımız da birbirimize geçiyor o yüzden olur bunları olağan şeyler olarak düşün sadece dozunu arttırmayın zedelemeyin birbirinizi.
Hangisi iyi olacaksa sizin için onu yap canım orada sana ihtiyacı vardır ki zaten arar kendisi seni
onun mail şifresine uçağın indirim kodunu göndermiştim eee şifresinide unutmuşum ondan benim iş stresinden bayağı bi üzerine gidiyorum oda benim üzerime gelince 2 güne arar sanırım ama bu defa kesin kararlıyım aramam ben
demiiii kızzz kesin arar hadi inşallahh
senin alıntın benim cevabımdan önce çıkmış enteresan
Arar arar arama imkanı varsa arar
sen söyleyince farkettim evet benimki daha önce çıkmış garipImkanı çok fazla :92:
çok şanslısınız öyleyse..bizim de neredeyse hiç yok denecek kadar az imkanımız
Arasın o zaman imkan var aşk var daha ne olsun
onu çokkkkkkk canımmdannn çokk seviyorum tek aşkıyım onun daha önce hiç kimseyle çıkmamış aynı semtin çocuklarıyız tanıyorum çok iyi
ne güzel bak işte birbirinizi çok seviyorsunuz,hiç üzmeyin birbirinizi daha çok sarılın bu süreçte,bunu gerektiriyor çünkü.
işlerden dolayı stresdeyim ondan çıkarıyorumOtomotiv sektöründe daralmada var oda bayağı problem yaşatıyo patron çalışan arasında :18:
walla askerlikten sonra yaşanan bazı tatsız olaylar sayesinde askerlik günlerini özlediğim anlar oldu canım, Allah size göstermesin inşallah...
Şafak 425
Mehtap 1
Yarın bu saatlerde çoktan yanımda olmuş olacaksın, soğuk ranzada değil, kollarımda uyuyacaksın Bitanem.... Yatcaz, kalkcaz yanımda olacaksın....
dağıtımamı geliyo cnm :)
Evet canım dağıtıma geliyor bir haftalığına... Bugün itibariyle tam bir ay oldu gideli ve ben deli gibi özledim....
BİLMEM Mİ O DUYGUYU...
ama giderken ilkinden daha kötü oluyo insan...
tez zamanda tezkeresini aldığın günü de görürsünüz inş...
SElam kızlarr.
Kociş izne geliyor Allahın izniyle .Mehtap 4 ya da 5
Şafak 425
Mehtap 1
Yarın bu saatlerde çoktan yanımda olmuş olacaksın, soğuk ranzada değil, kollarımda uyuyacaksın Bitanem.... Yatcaz, kalkcaz yanımda olacaksın....
Çok güzel canım.Bu kavuşmalar süper oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?