Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

demiiii kızzz kesin arar hadi inşallahh

Oluyor böyle şeyler hep olağan durumlar bunlar, zorlu stresli bir süreçteyiz gündemimiz sadece askerlik de değil sürdürmemiz gereken bir yaşantımız da var dediğin gibi stres stres ee nazlarımız da birbirimize geçiyor o yüzden olur bunları olağan şeyler olarak düşün sadece dozunu arttırmayın zedelemeyin birbirinizi.
Hangisi iyi olacaksa sizin için onu yap canım orada sana ihtiyacı vardır ki zaten arar kendisi seni

çok şanslısınız öyleyse..bizim de neredeyse hiç yok denecek kadar az imkanımız
Arasın o zaman imkan var aşk var daha ne olsun

onu çokkkkkkk canımmdannn çokk seviyorum tek aşkıyım onun daha önce hiç kimseyle çıkmamış aynı semtin çocuklarıyız tanıyorum çok iyi

ne güzel bak işte birbirinizi çok seviyorsunuz,hiç üzmeyin birbirinizi daha çok sarılın bu süreçte,bunu gerektiriyor çünkü.

işlerden dolayı stresdeyim ondan çıkarıyorum Otomotiv sektöründe daralmada var oda bayağı problem yaşatıyo patron çalışan arasında :18:

walla askerlikten sonra yaşanan bazı tatsız olaylar sayesinde askerlik günlerini özlediğim anlar oldu canım, Allah size göstermesin inşallah...

İnşallah düzeltirsiniz canım, merak etme ne sorunlar oluyor neler ne problemler, hele ki evlilik süreci çok problemli geçmişti bizim aileler de işin içine girince çok küslükler çok kırgınlıklar oldu herkes için kötü günlerdi ama şimdi unutuldu gitti, hatta daha iyi aile bağları kurduk, birbirimize de daha çok bağlandık evlendikten sonra, gerçekten aile kurmak hem sıkıntılı hem de çok güzel bir şey..... Umarım her şey gönlünce olur canım....

Şafak 425

Mehtap 1

Yarın bu saatlerde çoktan yanımda olmuş olacaksın, soğuk ranzada değil, kollarımda uyuyacaksın Bitanem.... Yatcaz, kalkcaz yanımda olacaksın....

Ey Bad - ı Saba ... Yar İle vuslat ne zamandır ?

Bir kerre sual eyle ki.. ruhsat ne zamandır ?

Dağ olsa bile eyleyemez hicre tahammül

Taş olsa erir ... Ateş - i hasret ne zamandır ?

Bir kerre sual eyle ki.. Vuslat... Ne zamandır ?

SUPHİ ZİYA ÖZBEKKAN

Evet canım dağıtıma geliyor bir haftalığına... Bugün itibariyle tam bir ay oldu gideli ve ben deli gibi özledim....

BİLMEM Mİ O DUYGUYU...
ama giderken ilkinden daha kötü oluyo insan...
tez zamanda tezkeresini aldığın günü de görürsünüz inş...

BİLMEM Mİ O DUYGUYU...
ama giderken ilkinden daha kötü oluyo insan...
tez zamanda tezkeresini aldığın günü de görürsünüz inş...

Kesinlikle öyle oluyordur, çünkü karşılaşacağın acı tanıdık geliyor, onu da istemiyorsun ve içine oturuyor, ne kötü yaa, hasretin her hali acı verici....

Şafak 425

Mehtap 1

Yarın bu saatlerde çoktan yanımda olmuş olacaksın, soğuk ranzada değil, kollarımda uyuyacaksın Bitanem.... Yatcaz, kalkcaz yanımda olacaksın....

Çok güzel canım.Bu kavuşmalar süper oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…