- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
vurdun beni en derinden
yarsız geçen bu zaman, sanki güneşine kavuşamamış gece gibi geliyor insana.. insan hep yarım hissediyor kendini,bu tamamlanamamazlık duygusu zaten karanlığı böyle derinden hissettiren..
ama dediğin gibi.. her gece kavuşur sabahına, elbet biz de kavuşucaz sevdiceklerimize...
canım benim sende cıkacaksın aydınlıga
biz nasıl geldik buralar bizde dedik 436 ama bak nerdeyiz,,, zaman sadece birazcık zaman
Döngü böyle işte canım.. Ben geldiğimde de böyle imrendiğim 3-4 kişi vardı. Şimdi hepsi aldı askerini..sizler var ya işte.. o kocaman, zirvesi görünmez dağın un ufak edilebileceğinin kanıtlarısınız.. maşallah hepinize! hep diyorum bu topiğe geldiğimde,sizler olmasanız insan gelecek kavramını toptan kaybediyor.. öle kalakalıyosun arkasında askerinin :18: ama plakalar sayılıyor burda , 2 ayı kalanlar , son 1 aya düşenler falan.. umutlanıyor insan ister istemez
sizler var ya işte.. o kocaman, zirvesi görünmez dağın un ufak edilebileceğinin kanıtlarısınız.. maşallah hepinize! hep diyorum bu topiğe geldiğimde,sizler olmasanız insan gelecek kavramını toptan kaybediyor.. öle kalakalıyosun arkasında askerinin :18: ama plakalar sayılıyor burda , 2 ayı kalanlar , son 1 aya düşenler falan.. umutlanıyor insan ister istemez
şırnak'ın neresinde askerlik yapıyo cnm senin asker?Şırnak'a selam olsuuunnn
gözün aydın cnmŞafak 424
1 saat sonra karşılamaya gidiyorum eşimi, herkese hayırlı günler....
darısı başımıza yaaaŞafak sayan arkadaşlarıma
Ben de bu topikte 460 gün saydım şafak vaktiyle..
Hayırlı tezkereler olsun her birinize inşallah..
Gözyaşlarımı sakladım sen üzülme diye
Halbuki daha o anda saplandı yokluğun içime
İsyan etmiyorum,
Yalnızca alışık değilim sensizliğe
460 gün böyle geçer mi be SEVDİĞİM?
Yüreğime bir ateş düştü ardından bakarken
Gözlerim buğulandı,
Kelimeler boğazıma tıkanıp kaldı
Canımıda aldın götürdün yad ellere
460 gün sensiz geçer mi be SEVDİĞİM!
Sen vatan yolunda nöbete dururken
Ben hasretimi gönderiyorum sana her mektubumda
Sen yaylaları söylerken sabah iştimasında
Ben aşkımın şarkısını adıyorum sana
Her günün başında...
sizler var ya işte.. o kocaman, zirvesi görünmez dağın un ufak edilebileceğinin kanıtlarısınız.. maşallah hepinize! hep diyorum bu topiğe geldiğimde,sizler olmasanız insan gelecek kavramını toptan kaybediyor.. öle kalakalıyosun arkasında askerinin :18: ama plakalar sayılıyor burda , 2 ayı kalanlar , son 1 aya düşenler falan.. umutlanıyor insan ister istemez
şafak 368
çok özledim seni paşam çokkkk:98::98:
H_İ_S;
çok sevindimm kavuşmanızaaa...Güzel vakit gecirin,doya doya hasret giderin
ŞAFAK:173...
kızlarr Güneş yarın bizee doğacakk
Aşk geliyor.Can geliyorr.Akşamüzeri kollarımdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?