size bi şafak söliyim de içiniz serinlesin :) 438 ...Biticek inşşallah...
baya serinledik...bitmez o bn sna sylym....
allah kavstrsun canm...btmeye mahkum şafaklar!!!!!!!!!!!!!!!
ayyy inşallah bizde 93/2 leri gruceğiiz gunlerde gelcek
evet cnm ya gececek inş sagolasın indik 300lere simdi gözum 200lerde inşiyi geceler tatlım sana da hayırlı tezkereler ağlama yaa bu günlerde gelir geçer bak 300 lere inmişsin bile
oyy cnmmm gözunaydınn cok sevindim.evet byle devam,benım gıbı zehır etme kendine.tadını cıkar kuzum öptüm.Merhaba kızlar.... Herkese iyi hafta sonları diliyorum...
Eşim geldi Allah şükür, şimdi de arabamızı getirmeye gitti. Çok mutluyum çoook.....
hosgeldin canım.sen de eskiyeceksin merak etmeşafak 439....kızlar benide aranıza alın bn burda yeniyim
hadi gozunaydın yeşimcimmm ne mutlusndur şimdi:)kızlarr Güneş yarın bizee doğacakk
Aşk geliyor.Can geliyorr.Akşamüzeri kollarımdaa
inşALLAH kuzum az kaldı az.artık şu şafağı yarılamak istiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
size bi şafak söliyim de içiniz serinlesin :) 438 ...Biticek inşşallah...
Valla torto bende öyle sanıyodum ama kociş gelmek istedii..Kıskanma kızz 5güncük neyimize yetcekk.Darısı başına tortom.
hanii sen gidiyodunnnnn :2: çok pis kıskandım torto
Sağol canım valla uyuyamıyorum heyecandan.Aşkımda uyusun diye rahatsız edemiyorum onu.Sabahı edemicem galibaaevet cnm ya gececek inş sagolasın indik 300lere simdi gözum 200lerde inşşafaklarımız yakın tertibim sayılırsın sende:)
oyy cnmmm gözunaydınn cok sevindim.evet byle devam,benım gıbı zehır etme kendine.tadını cıkar kuzum öptüm.
hosgeldin canım.sen de eskiyeceksin merak etme
hadi gozunaydın yeşimcimmm ne mutlusndur şimdi:)
inşALLAH kuzum az kaldı az.
hosgeldın cnm.gececek merak etme.ben de yenı sayılırım.400ler hic btmicek gibi gelirdi ama gecıyo,şimdi 300leri bitirmek uzereyım nerdeyse.
Evet canım gerçekten zor... çok sağol tatlımİnşallah düzeltirsiniz canım, merak etme ne sorunlar oluyor neler ne problemler, hele ki evlilik süreci çok problemli geçmişti bizim aileler de işin içine girince çok küslükler çok kırgınlıklar oldu herkes için kötü günlerdi ama şimdi unutuldu gitti, hatta daha iyi aile bağları kurduk, birbirimize de daha çok bağlandık evlendikten sonra, gerçekten aile kurmak hem sıkıntılı hem de çok güzel bir şey..... Umarım her şey gönlünce olur canım....
doyulurmu hiç..
dgru yaa balıkesrdeydi sennki....
allah kawstrsun
bn ilk geldgmde senn ticker 11 ayı gsterydu smdi 8.aylarda...bnmkde 11.ayda.....
zaman gecyo gecyoo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?