Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
onun şırnağın bi mezrası gibi bir yermiş,yakın ama diyo ki gelme yollar tehlikeli malum sebeplerden dolayı ...
gitsem tek gtmicem zatn ama yine de gelmeyin diyo herkese o izne gelecekmiş aralık da inş ...yıldönümümüzde aralıkta ona denk getirmeye çalışacakmış:)bnde dedim sen gelmesen ben gelirim:)

senin bitlisin neresinde ?bitlisde var arkadaaşlarım yardımcı olunacak birşey olursa haberim olsun tatlım :)

Doğru tabi kendini riske atmada aman.. İzinde görüşürsünüz artık..

senin bitlisin neresinde ?bitlisde var arkadaaşlarım yardımcı olunacak birşey olursa haberim olsun tatlım :)

Tatvan canım. Yok zaten 68 günümüz kaldı.. Bu kadar zamanı öyle böyle atlattık bunu da atlatırız inşallah. Teşekkür ederim yine de

Tatvan canım. Yok zaten 68 günümüz kaldı.. Bu kadar zamanı öyle böyle atlattık bunu da atlatırız inşallah. Teşekkür ederim yine de
rca ederm cnm ben söylim de :)

Doğru tabi kendini riske atmada aman.. İzinde görüşürsünüz artık..
ben onun yolunda ölürüm kurbanm onu verene oyy paşam bnm :98:
ama onu ve ailemi düşünüyorum sadece...ondan ben gtmem o gelir inş

...67 ZONGULDAK'a SELAM...

Eki Görüntüle 442288
Zonguldak-Alaplı

Sen Benim Solumda Saklı, Seccademdeki Duamsın..! Sen Kalbimin En Mahrem Yanı, Rabbimin Armağanı Ve En Güzel Yangınımsın.

...

12/06/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TEZKERECİ DEVRE

:123:…tuba_34 = 12 BİNGÖL’e selam yola devam :123:
:123:…Phoenix = 47 MARDİN’e selam yola devam :123:
:123:…solovoi = 57 SİNOP’a selam yola devam :123:
:123:…nrykrkmz = 57 SİNOP’a selam yola devam :123:
:123:…m3rc3m = 62 TUNCELİ’ye selam yola devam :123:
:123:…prensses = 65 VAN’a selam yola devam :123:
:123:…stillex = 67 ZONGULDAK’a selam yola devam :123:
:123:…Sezgilim1905= 67 ZONGULDAK’a selam yola devam :123:
:123:…minnikk = 68 AKSARAY’a selam yola devam :123:
:123:…myzt = 69 BAYBURT’a selam yola devam :123:
:123:…mylovem = 69 BAYBURT’a selam yola devam :123:
:123:…nbyerol = 69 BAYBURT’a selam yola devam :123:
:123:…GDT = 70 KARAMAN’a selam yola devam :123:
:123:…ehy_ea = 70 KARAMAN’a selam yola devam :123:
:123:…zkanbetul =71 KIRIKKALE’ye selam yola devam :123:
:123:…Eylemsaglam =72 BATMAN’a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Arkadaşım ne güzel yerde askerlik yapıyormuş senin sevdiceğin..
Benim anne tarafımdan memleketim Erdek
Çok güzel bir tatil beldesi.
Hayırlısıyla yapsın gelsin askerin kavuşun tez zamanda.

evet çok şükür doğu çıkmadı yaa ama yinede askerlik işte marmarisin göbeğindede yapsa zorrrrrrrrrrrrr özlem hasret gurbet ...

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:256

Plakalara gelme şafağı:175

100'lere gelme şafağı:57

Yarılama şafağı:26

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

bize de nasip olurmu acaba plakalara gelmek ne güzel ya poposuna depük vurulanlara(

Selam kızlar sözlüm dün eğitim tatbikatına gitti 10 gün sürüyormuş. Bu tatbikat tüm yurt genelinde aynı andamı oluyor? Sizinkilerde katıldılarmı? Yoksa benimi kandırıyo yahu anlamadım :S askeriyeyi arıyorum ama telefonu açanda yok :/

yok tatlım, heryerde aynı anda olmaz tatbikatlar. Neden seni kandırdığını düşünüyorsun ki?

yok tatlım, heryerde aynı anda olmaz tatbikatlar. Neden seni kandırdığını düşünüyorsun ki?

Biri bana yurt genelinde her yerde olur dedi çünkü o yüzden aklıma takıldı bide önümüzdeki hafta izin kullanıcak zaten acaba bana süprizmi yapıp bu haftamı gelicek o yüzdenmi tatbikata gidiyorum dedi diye düşünmüştüm :) bana haber vermeden gelirse düşüp bayılırım çünkü o yüzden taktım ama dediğin gibiymiş zaten her yerde aynı anda olmuyormuş.

sen şanlıurfadamısınn canımmm benim askerimde siverektee

Evet cnm urfadayım :))askerin siverekte ise işi kolaydır gözn arkada kalmasın :)sen nerelisn ?

acemide mi tatlım senin asker nerde yapıyo askerliği?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…