- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
şırnakta cnm senin nerdeydi?
onun şırnağın bi mezrası gibi bir yermiş,yakın ama diyo ki gelme yollar tehlikeli malum sebeplerden dolayı ...
gitsem tek gtmicem zatn ama yine de gelmeyin diyo herkese o izne gelecekmiş aralık da inş ...yıldönümümüzde aralıkta ona denk getirmeye çalışacakmış:)bnde dedim sen gelmesen ben gelirim:)
senin bitlisin neresinde ?bitlisde var arkadaaşlarım yardımcı olunacak birşey olursa haberim olsun tatlım :)
rca ederm cnm ben söylim de :)Tatvan canım. Yok zaten 68 günümüz kaldı.. Bu kadar zamanı öyle böyle atlattık bunu da atlatırız inşallah. Teşekkür ederim yine de
ben onun yolunda ölürüm kurbanm onu verene oyy paşam bnm :98:Doğru tabi kendini riske atmada aman.. İzinde görüşürsünüz artık..
Arkadaşım ne güzel yerde askerlik yapıyormuş senin sevdiceğin..
Benim anne tarafımdan memleketim Erdek
Çok güzel bir tatil beldesi.
Hayırlısıyla yapsın gelsin askerin kavuşun tez zamanda.
Şanlıurfada yaşıyoru cnm :) gündüz 40 ı geçiyo gerisini sen düşn artk ama Allah dan bzim burda nem yok
12/06/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123: tuba_34 = 12 BİNGÖLe selam yola devam :123:
:123: Phoenix = 47 MARDİNe selam yola devam :123:
:123: solovoi = 57 SİNOPa selam yola devam :123:
:123: nrykrkmz = 57 SİNOPa selam yola devam :123:
:123: m3rc3m = 62 TUNCELİye selam yola devam :123:
:123: prensses = 65 VANa selam yola devam :123:
:123: stillex = 67 ZONGULDAKa selam yola devam :123:
:123: Sezgilim1905= 67 ZONGULDAKa selam yola devam :123:
:123: minnikk = 68 AKSARAYa selam yola devam :123:
:123: myzt = 69 BAYBURTa selam yola devam :123:
:123: mylovem = 69 BAYBURTa selam yola devam :123:
:123: nbyerol = 69 BAYBURTa selam yola devam :123:
:123: GDT = 70 KARAMANa selam yola devam :123:
:123: ehy_ea = 70 KARAMANa selam yola devam :123:
:123: zkanbetul =71 KIRIKKALEye selam yola devam :123:
:123: Eylemsaglam =72 BATMANa selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
yok tatlım, heryerde aynı anda olmaz tatbikatlar. Neden seni kandırdığını düşünüyorsun ki?Selam kızlar sözlüm dün eğitim tatbikatına gitti 10 gün sürüyormuş. Bu tatbikat tüm yurt genelinde aynı andamı oluyor? Sizinkilerde katıldılarmı? Yoksa benimi kandırıyo yahu anlamadım :S askeriyeyi arıyorum ama telefonu açanda yok :/
yok tatlım, heryerde aynı anda olmaz tatbikatlar. Neden seni kandırdığını düşünüyorsun ki?
sen şanlıurfadamısınn canımmmbenim askerimde siverektee
Selam kızlar sözlüm dün eğitim tatbikatına gitti 10 gün sürüyormuş. Bu tatbikat tüm yurt genelinde aynı andamı oluyor? Sizinkilerde katıldılarmı? Yoksa benimi kandırıyo yahu anlamadım :S askeriyeyi arıyorum ama telefonu açanda yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?