Selam kızlarrr...ama topıce gelen gıden olmamıs hayret noldunuzherkesin mubarek mirac kandili hayırlara vesile olsun inşALLAH..Askerciklerımız vatan gorevını sağ salım tamamlayıp gerı dönsun amin.
HİS ugramamışn cnm ya umarım iyisndr.kocişi getirdın üskudara hadı hayırlısı.
ŞAFAK 338
200lere az kaldı şükür...yarılamaya da 111 güncük
selam canım
mübarek kandil gecemiz kutlu olsun inşallah allah askerlerimizi korusun
Selam kızlarrr...ama topıce gelen gıden olmamıs hayret noldunuzherkesin mubarek mirac kandili hayırlara vesile olsun inşALLAH..Askerciklerımız vatan gorevını sağ salım tamamlayıp gerı dönsun amin.
HİS ugramamışn cnm ya umarım iyisndr.kocişi getirdın üskudara hadı hayırlısı.
ŞAFAK 338
200lere az kaldı şükür...yarılamaya da 111 güncük
Askerlikkkkkkkk nolursun düş artıkkkkkkkk!kime diyosun kisevgili başbakanımız bu feryatlarımızı keşke görse.ama yaşamayan bilemez ki bizim cektiklerimizi...bi 3 ay'ın bile sevdiklerımıze kavuşmamız icin bize nasıl 3 yıl kısalmış gibi geleceğini anlayacak birileri yok ki...
Teşekkürler canım hayırlı kandiller.... Üsküdar'a bıraktım geldim eşimi, 11 buçukta ancak girebildim eve... İki kişi gidip de tek kişi dönmek ne zormuş....İstanbullarda kaldı sevdiğim... Yapacak şimdilik bir şey yok, tek yapılacak şey hasrete katlanıp, yeni mehtap için gün saymak....
Offf azalsa da bir an önce gelse askerciklerimiz... Vala katlanılacak gibi değil, daha ancak bir ayı bitti...
Canım merhaba yıllar oldu görüşmeyeli Allah kavuştursun. İstanbula mı taşındınız eşin İstanbulda diye mi burdasınız çok şaşırdım okuyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?