Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ustası oraya çıktı canım şuan ankarada

iyi gözün arkada kalmasın cnm yeri çokkk ama çokk rahattr komutanları da iyi olursa hiç zorluk çekmez inş :)

bende Urfalıyım ama merkezde oturuyorm ve yanlış hatırlamıyorsam birinin askeri daha siverekte idi

Aaaa Vallamı canım şuan çok sevindim yaa :) çok saol içimi rahatlattın birazz olsun yaa.. :)
Bende diyarbakırlıyım tatlım.

Aaa Süpermiş canım yaa Hayırlı teskereler Allahım bizede nasip eder inş..

İnşallah canım ama günlerimin geçip gitmesini ben bu siteye borçluyum. Seni anlayan dertlerini paylaşan senle beraber şafak attıran insanların paylaşım alanı

Bu arada depügüme hepinizi beklerim

Bende sanıyorum ki senin askerin urfaya çıktı sende urfadasın Bizim bi yareninde öyleydide karıştırdım

öyle olanda mı varmş alla alla büyük şans çok büyük illerde o olur ya ben Urfalıyım benmki şırnakta

Aaaa Vallamı canım şuan çok sevindim yaa :) çok saol içimi rahatlattın birazz olsun yaa.. :)
Bende diyarbakırlıyım tatlım.

bilirsin o zamn az çok bizim buraları ha zatn siverek diyarbakıra yakın ve sivereklilern bi kısmı biz diyarbakırlıyız der
kendilerini ayrı özel tutmak için :))

bnde severm d.bakırlıları komşum var yakn ark o da hemşerin

İnşallah canım ama günlerimin geçip gitmesini ben bu siteye borçluyum. Seni anlayan dertlerini paylaşan senle beraber şafak attıran insanların paylaşım alanı

Bu arada depügüme hepinizi beklerim

Evet canım bende çok sevindim burayı bulduğuma biraz geç oldu ama zaten yeni başlıyor bizim askerliğimiz inş. bizimkide su gibi akıp biter..
Düğününemi canım? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…