Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nabersiniz kızlarr?

Ooo yeşimim hoş geldin.

Hep seni görünce aklıma mehtap haberi verecekmişsin gibi geliyor

inş. ii olur bzm acemilik bitio ama bn hala acemiyim alışamadm sıkıom öle kendmi :))

Anlıyorum seni bana sor hala 300 lerde sayıyor gibiyim halbuki 60 gün kaldı o pskoloji hiç bitmiyor

Fakat kendini sıkmana gerek yok Erzincan diye üzülmene de gerek yok burdaki çoğu arkadaşın askeri doğuda şükür sıkıntıları yok.Kiminin ki siirt'te kimininki Diyarbakır'da

şafak 432 mehtp 4 :) kızlar aranızda erzincan merkez varmı ( orayla ilgli bilgisi olan varmı bizim usta birlik ora çıktı (

merhaba canım benm sevgilim acemi birliğini erzincanda yaptı. orda en büyük problem hava çok soğuk oluyo. onun dışında rahat bir yer. birde yemekleri çokta iyi sayılmaz.
ama telefon yönünden çok rahat biz sevgilimle bazen günde 3 4 kez konuşurduk acemide olduğu halde sanıyorum ki ustada dahada rahattırr

Ama kendi düğnün değilde çok yakının düğnü ise yorucu oluyor bacım ya 5 ay önce felan amcakızını evlendirdik hiç abartısız 3 hafta kıyafet aramıştım,sonrada gidip hiç alamyacağım bir şey almıştım

Allahtan senin kıyafet tamam ve güzel

inş. öle olur cnm çok saol

dağa fln gönderme durumu olurmu die korkuyrm bn cnm yha ( n dşünceğimide bilmiorum doğu işte adı bile yetio

Yok tatlımm,ne dagı merkezde ki adam daga mı gıdermıss
Daga benim askerim cok gidiyo
Haftanın rahat 3 günü dagda malesef,ama ınsan ona da alısıyor
Rabbime bin şükür hıc sorun olmadı.
Tunceli hozatta kendisi..
Daga cıkması ıcın ic güvenlık bolgesı dedıkleri,terör bolgesınde olması gerekıyor.
sen rahat ol

Mehtap sevinci var,cok şükür,sen nasılsın cnmcım
oo gözün aydın canım.mehtap güzel güzel de sonrasındaha bi koyuyor insana ya.Bende nasıl olayım canm işte cumartesi yolladım bende kocayı tekrar alışmaya çalışıyyorum yalnızlığa :)

Hoşbuldum canıım.Ah tatlım keşkee.ZAten artık biraz zor duycaksınız askerliği yarılamadan 10 gün iznimiz kaldı

Mehtap deyince illaki eşinin gelmesi gerekmiyor ki sen gidersin evci çıkarırsın 2 gün 2 gündür yani beraber olursunuz

doru diosn cnm bunların farkndaym da işte içi raht etmio insann ilgin için çok saol senn şafakta maşallah bitmiş nerdeyse rabbm sağ salim kavştrsn senn adına çok sewndm

rahtladm gerçkten ama snn adınada tuhaf oldm inş. sağ salim gelr askern rabbm hepsini korusun

doru diosn cnm bunların farkndaym da işte içi raht etmio insann ilgin için çok saol senn şafakta maşallah bitmiş nerdeyse rabbm sağ salim kavştrsn senn adına çok sewndm

Eh o kısmında da haklısın.Bizimki destek olma çabası.Teşekkür ederim inş sizlerde tezden bu rakamları görürsümüz

oo gözün aydın canım.mehtap güzel güzel de sonrasındaha bi koyuyor insana ya.Bende nasıl olayım canm işte cumartesi yolladım bende kocayı tekrar alışmaya çalışıyyorum yalnızlığa :)

Sagol balımmm,hele bi gelsin,sonrası zaten kolay az kalmış olacak şafagımız..
Allah kavuştursun seni de tekrar

Ev temizligi yetiyor sadece yaa
Temizlikte temizlik bıktım artık olsada bitse diyorumm
Dügün günü ev dolup taşar bizim yemekte verilecek
Allah'tan bn kuaförde olucam yırtıyorumm

Ev temizligi yetiyor sadece yaa
Temizlikte temizlik bıktım artık olsada bitse diyorumm
Dügün günü ev dolup taşar bizim yemekte verilecek
Allah'tan bn kuaförde olucam yırtıyorumm

Bilmezmiyim,bir ara ben mutfakta yalnız kaldım imdat diye bağıracaktım

Amaan geçiyor gidiyor kuzum güzel hatırlar kalıyor insana

İnş bizde kendi düğünlerimizi göreceğiz

Mehtap deyince illaki eşinin gelmesi gerekmiyor ki sen gidersin evci çıkarırsın 2 gün 2 gündür yani beraber olursunuz
Ha bak o olur canım.Zaten ablam istanbulda çalışmaya başlıcak.Bende hopp onun yanına tekirdağa 1buçuk saat.
Sagol balımmm,hele bi gelsin,sonrası zaten kolay az kalmış olacak şafagımız..
Allah kavuştursun seni de tekrar

Kaç güne geliyor?
Sağol canım.

rahtladm gerçkten ama snn adınada tuhaf oldm inş. sağ salim gelr askern rabbm hepsini korusun

İlk başlarda ben de çok ürkmüştüm,ne bileyim böyle nevrim dönmüştü,hayatım alt üst olmuştu
Ama şimdi alıştımm,dualarım onunla her zaman Rabb'im korusun hepsini ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…