nabersiniz kızlarr?
inş. ii olur bzm acemilik bitio ama bn hala acemiyim alışamadm sıkıom öle kendmi :))
Bende iyiyim ya ne olsunn
plakalar cok hosuma gitti benim hem zevkli hemde cabuk geciyor şimdilik
Darısı basına canım
şafak 432 mehtp 4 :) kızlar aranızda erzincan merkez varmı( orayla ilgli bilgisi olan varmı bizim usta birlik ora çıktı (
Abim geliyor persembe günü dügün alışverisine cıkıcaz o zaman yapıcam provayı
Bi kaç eksiklerim var takı canta iç camasırı gibi onlarıda o arada hallederimm
Olsada bitse günler geçmiyorr
Bende iyiyim ya ne olsunn
plakalar cok hosuma gitti benim hem zevkli hemde cabuk geciyor şimdilik
Darısı basına canım
merhaba canım benm sevgilim acemi birliğini erzincanda yaptı. orda en büyük problem hava çok soğuk oluyo. onun dışında rahat bir yer. birde yemekleri çokta iyi sayılmaz.
ama telefon yönünden çok rahat biz sevgilimle bazen günde 3 4 kez konuşurduk acemide olduğu halde sanıyorum ki ustada dahada rahattırr
dağa fln gönderme durumu olurmu die korkuyrm bn cnm yha( n dşünceğimide bilmiorum doğu işte adı bile yetio
Maşallaaahhh
İnsallah cnm yaa,yaklastık gibi 84 gün sonra plakalar
oo gözün aydın canım.mehtap güzel güzel de sonrasındaha bi koyuyor insana ya.Bende nasıl olayım canm işte cumartesi yolladım bende kocayı tekrar alışmaya çalışıyyorum yalnızlığa :)Mehtap sevinci var,cok şükür,sen nasılsın cnmcım
Ooo yeşimim hoş geldin.
Hep seni görünce aklıma mehtap haberi verecekmişsin gibi geliyor
Anlıyorum seni bana sor hala 300 lerde sayıyor gibiyim halbuki 60 gün kaldı o pskoloji hiç bitmiyor
Fakat kendini sıkmana gerek yok Erzincan diye üzülmene de gerek yok burdaki çoğu arkadaşın askeri doğuda şükür sıkıntıları yok.Kiminin ki siirt'te kimininki Diyarbakır'da
oo gözün aydın canım.mehtap güzel güzel de sonrasındaha bi koyuyor insana ya.Bende nasıl olayım canm işte cumartesi yolladım bende kocayı tekrar alışmaya çalışıyyorum yalnızlığa :)
Hoşbuldum canıım.Ah tatlım keşkee.ZAten artık biraz zor duycaksınız askerliği yarılamadan 10 gün iznimiz kaldı
Ooo yeşimim hoş geldin.
Hep seni görünce aklıma mehtap haberi verecekmişsin gibi geliyor
Anlıyorum seni bana sor hala 300 lerde sayıyor gibiyim halbuki 60 gün kaldı o pskoloji hiç bitmiyor
Fakat kendini sıkmana gerek yok Erzincan diye üzülmene de gerek yok burdaki çoğu arkadaşın askeri doğuda şükür sıkıntıları yok.Kiminin ki siirt'te kimininki Diyarbakır'da
oo az kalmışşş ama plakalara inene kadar canım cıktı valla
günler geçmek bilmedii
Yok tatlımm,ne dagı merkezde ki adam daga mı gıdermıss
Daga benim askerim cok gidiyo
Haftanın rahat 3 günü dagda malesef,ama ınsan ona da alısıyor
Rabbime bin şükür hıc sorun olmadı.
Tunceli hozatta kendisi..
Daga cıkması ıcın ic güvenlık bolgesı dedıkleri,terör bolgesınde olması gerekıyor.
sen rahat ol
doru diosn cnm bunların farkndaym da işte içi raht etmio insann ilgin için çok saol senn şafakta maşallah bitmiş nerdeyse rabbm sağ salim kavştrsn senn adına çok sewndm
oo gözün aydın canım.mehtap güzel güzel de sonrasındaha bi koyuyor insana ya.Bende nasıl olayım canm işte cumartesi yolladım bende kocayı tekrar alışmaya çalışıyyorum yalnızlığa :)
Ama kendi düğnün değilde çok yakının düğnü ise yorucu oluyor bacım ya 5 ay önce felan amcakızını evlendirdik hiç abartısız 3 hafta kıyafet aramıştım,sonrada gidip hiç alamyacağım bir şey almıştım
Allahtan senin kıyafet tamam ve güzel
Ev temizligi yetiyor sadece yaa
Temizlikte temizlik bıktım artık olsada bitse diyorumm
Dügün günü ev dolup taşar bizim yemekte verilecek
Allah'tan bn kuaförde olucam yırtıyorumm
Eh o kısmında da haklısın.Bizimki destek olma çabası.Teşekkür ederim inş sizlerde tezden bu rakamları görürsümüz
Bilmez miyim az çok şahit oldum hepinizee tatlımm,Allah sabrınızın mükafatını verecek insallah
Sizden sonrada bize verecek
Ha bak o olur canım.Zaten ablam istanbulda çalışmaya başlıcak.Bende hopp onun yanına tekirdağa 1buçuk saat.Mehtap deyince illaki eşinin gelmesi gerekmiyor ki sen gidersin evci çıkarırsın 2 gün 2 gündür yani beraber olursunuz
Sagol balımmm,hele bi gelsin,sonrası zaten kolay az kalmış olacak şafagımız..
Allah kavuştursun seni de tekrar
rahtladm gerçkten ama snn adınada tuhaf oldminş. sağ salim gelr askern rabbm hepsini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?