E tabi biz gidelimde yolunuz acılsınnn
Ha bak o olur canım.Zaten ablam istanbulda çalışmaya başlıcak.Bende hopp onun yanına tekirdağa 1buçuk saat.
Kaç güne geliyor?
Sağol canım.
Ha bak o olur canım.Zaten ablam istanbulda çalışmaya başlıcak.Bende hopp onun yanına tekirdağa 1buçuk saat.
Kaç güne geliyor?
Sağol canım.
Ayy tertooo bunu ben derdim hatırlıyormusun Ecemlere,buselere felan çekilin önümüzden artık felan diye,şimdide bizim çekilmemiz gerekiyor
He valla zeynep,bi çekilseniz hayırlısıyla
İnş yaa
Neyse bn cıktım
Hepinize iyi aksamlar kızlarrrr
Bilmezmiyim,bir ara ben mutfakta yalnız kaldım imdat diye bağıracaktım
Amaan geçiyor gidiyor kuzum güzel hatırlar kalıyor insana
İnş bizde kendi düğünlerimizi göreceğiz
Valla öyle canım ablalarımız sağolsunOh hadi iyisin.Sizin tertipcanların bu ablalardan şansı ne arkadaş
Normalde bugun ktm ile tunceliden elazıg'a ordan da sivas'a yanıma gelecekti..
Sanırım bir harekat cıkmış,iptal oldu dedi.
Yarın gelecek insallah bi aksilik cıkmazsa..
Ayy tertooo bunu ben derdim hatırlıyormusun Ecemlere,buselere felan çekilin önümüzden artık felan diye,şimdide bizim çekilmemiz gerekiyor
İlk başlarda ben de çok ürkmüştüm,ne bileyim böyle nevrim dönmüştü,hayatım alt üst olmuştu
Ama şimdi alıştımm,dualarım onunla her zaman Rabb'im korusun hepsini ne diyeyim
İnş yaa
Neyse bn cıktım
Hepinize iyi aksamlar kızlarrrr
Valla öyle canım ablalarımız sağolsun
ceydoş yine yoklarda.
Çıkmaz canım niye çıksın.İçini ferah tut
Aynenn yaa o çark döndüü sıra bize geldii vay beeeeeeeeee
Ceydaa karabatak misali bi çıkıyor bi kayboluyor.Ama kız paranın dibine vuruyor buralarda işi olmaz
ohh valla biz oturmaya devaamm
Ben oturmuyorum ben sınav çalışıyorumkafayı yiyecem yakında bir senedir çalışıyorum
Bende hiç çalışmıyorum artık havalarda böyle olunca aklıma bile gelmiyor çalışmakk
Evet canım.Aman açıklanmasın kızz benim berbat geçti hepsiiSende kpss hazırlanıyorsun değil mi kuzum.Bu aof de açıklanmadı
İyi geceeler canımm..Bende çıkayım.İyi geceler kızlar
ah ahh aynen öyle canım hemde ne zor.gözyaşlarım gözumun ucunda hep.burnumda gözumde tütüyo aşkımaminn inş Allah hepimize sabır versin tatlım siz evlisiniz sizin için daha zor oluyordur ya Allah iki kere yardımcnz olsn :))
Teşekkür ederim canım benim.... Bırakıp gelmek kötü bir duygu... Evet zaman geçiyor aslında dediğin gibi ama özlemek çok zorZaten bitince yaşanacak olan güzellikleri düşündüğümüz için az da olsa zaman geçirebiliyoruz...
Yerleri değiştirme şansımız olsaydı Derinsuyla değiştirirdik canım ama maalesef imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?