Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kolye al istiyorsan canım sürekli boynunda taşısın, sanırım gözükmediği sürece kimse de bir şey demez....

bi hediye sitesinde resimli asker künyesi gördüm canım normal asker kolyesi ama üzerine resim yapmışlar onu düşünebilirim sanıım dediğin gibi hep boynunda olcak birşey

Plakalara Sadece : 58 Günümüz Kaldı..

Şafak : 139

[COLOR="#3399"]..::emresra::..
:123:
[/COLOR]

.

canım yaa kıyamam sana ben(evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..bu son canım başka yok Allahın iziniyle.bidaha ayrılmıcaksınız ayrı geçirmeyeceksiniz
eşşek deyince ne güldüm kız:))benimkine geçenlerde telefonda "ne aramadın bu saate kadar eşekk"dedim şakasına tabi o çok sever benim bu tür laflarımıgülmekten bayıldı delim şimdi diline takıldı hep eşek desene çok güzel diyosun dio delimi ne
kızlar gizli gizli yazısıyorduk askerimle tlf kullanıyorduk ama bugün telefonları toplamıs komutan herkes kullanıyormus
geri verirler mi acaba yaaa çok canım sıkıldı
yapma yaa...inş verirler dicem ama bende sanmam canım..üzülme ya cep olmasa ankesör var arar hergün nolcak

selam kızlar...ya telefonum bozuldu da kocişinkine taktım ama kk ya üye girişi yapamıyorum sinir oldum...o yüzden kaç gündür giremedim.şimdi teyzemdeyimde bi yazayım dedim.şafaklar azalıyorr tezkereciler çogalıyor oh ohhhhdarısı bize.

bizim de bugün atarsa 315

kızlar öğrendim işin aslını koğuştan bir kaÇ asker carsıda alkol almışlar komutan cıldırmıs tlfları toplamıs tutanak da tutmamıs yine iyi adammıs valla
1 hafta denicem sizi iyi halinizi görürsem tlf geri vercem demiş
yoksa ancak teskereye

oooo çk kötü insaflıymış komutan wala:26:

bi hediye sitesinde resimli asker künyesi gördüm canım normal asker kolyesi ama üzerine resim yapmışlar onu düşünebilirim sanıım dediğin gibi hep boynunda olcak birşey

Evet canım senin fikir de güzelmiş, değerlendirebilirsin....

He he Biz zaten birbirimize hep eşeğim ya da sıpam diye sesleniriz bazen insanlar tuhaf tuhaf bakar

Teşekkür ederim canım bu arada... İnşallah artık bu son ayrılık olacak başka pürüz istemiyorum

Bu arada şafağa da maşallah canım yaa 2 hafta sonra 200lere hoş geldin dersin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…